Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terkapali ten barace prepsali tchani na mojeho. Do ted jsme to pronajimali, ale je s tim jen starost. Tak to prodavame…a architekt rikal, ze je to jako pozemek urceny k rekreaci ted. Ale na katastru se to musi zmenit na stavebni pozemek. Ma to spatne zaklady, takze se to bude muset zbourat a bude s tim prace…
@finduska a zkousela si laktacni poradkyni? Jinak me prijde, ze mam natekli xicht porad
![]()
@V09 jo tak. No to si nejsem jistá jestli to půjde ale změnit. Záleží co je v územním plánu. Starosti to jsou to já moc dobře vím
.
Tak skupina hotova a pozvanky rozeslane.kdo ji nenajde at posle zadost
nemuzu si pamatovat vsechno ![]()
Nevím jak ji lépe vyfotit, je obyc, ale pružná a fajn matros ![]()
Ahojky , tak jsme 37tt máme kole 3kg a 45cm. Přibrali jsme 8kg.
jediné co nás trápí jsou křeče v nohách ani magnézíum nepomáhá.
Byli jsme v pondělí u doktora a vše je v pořádku. Dnes mě už od 4 rána nepravidelně ,ale dost bolí břicho. Asi to jsou poslíčky, ale mám strach abych nezačala rodit.
Ahojky
také jsme 37tt, na kontrolu do porodnice jdu poprvé příští týden tak se konečně těším, že mi někdo řekne jak velké mimčo ve mně vlastně je
začla jsem cvičit s aniballem, popíjím maliník, občasně lněné semínko tak uvidíme jestli to k něčemu bude
každopádně poslední noci prakticky nespím, břicho bolí, křeče, celkově pociťuju, že se tam dole „něco“ děje ![]()
Ahojky holky, je tu nejaka prvorodicka? Ja jsem, ted jsem 35+5tt, cekame chlapecka, ve stredu jdu na kontrolu. Minulou kontrolu na 33+5tt se malej tlacil hlavickou na porodni cesty,ktery mam i zkraceny, takze je dost mozny ze pujdeme driv, kazdopadne kdyby to po tom 37tt prislo, tak by mi to ani nevadilo, ja jsem pripravena.
uz se na mrnouska moc tesime
pritel jde semnou k porodu, strach nemam, zatim me nikdo a nic bolestivym porodem nerozhazel, kazda to mame urceny jinak, takze ja se na to divam pozitivne, jediny z ceho mam jakoby ,,strach" ze to nedokazu poznat az to prijde, treba kontrakce? Mivam totiz dost casto bolesti v podbrisku, i v zadech, ted uz se dostavuji i poslicci, ted naposled v patek jsem musela davat sprchu a i to rozdejchavat.. mate nejakou radu jak to asi vypada kdyz to zacne a nebo to proste zenska intuice pozna?
![]()
@Týnka20 ahoj.ja jsem tedy druhorodicka
a dokonce už mam svůj druhý uzlik mesic doma
sel ven 37+0.Ale poznáš, věř tomu,že ty správné kontrakce poznáš, boli to vic než poslici,chodi častěji za sebou a naprosto pravidelně
Jee
uz se taky tesim az budu mit mrnouska u sebe.
no asi jo, ale takovy ty otazniky v hlave kdy to zacne,jak to bude probihat atd.. jsem nesmirne zvedava a taky hrozne natesena ![]()
@Týnka20 . Me tedy u obou praskla voda.A to jsem si i přála
oba porody byly rychle,i kdyz ten druhý až moc
Poznáš to určitě,instinkt.Brzy se uzlicku v náručí dočkáš
jak daleko to mas do porodky?
@finduska jo to bych taky chtelan
ale zatim v noci kdyz se mi zdaji sny jak rodim, tak mam hrozne hezky,rychli,bezbolestny porody, tak se modlim aby to tak bylo i ve skutecnosti..
mam to cca tak pul hodky, ale jelikoz muj pritel je deviant tak 20minut.
![]()
Spojky ,hlásím se sice pozde k breznatkum ,ale snad se taky brzo dockame,snad na konci brezna ,uz je to šílený hihi.Doted jsem byla v pohodě ,ale ted se na mne teda nahrnuly snad vsechny priznaky ![]()
Ahoj je tu nekdo kdo ceka taky kazdou chvili? Citim nervozitu
![]()
Ahoj, my mame TP 31.3., doufam ze do ty doby budeme na svete.
![]()