Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
V09
1604
12.2.19 15:53

@Terkapali ten barace prepsali tchani na mojeho. Do ted jsme to pronajimali, ale je s tim jen starost. Tak to prodavame…a architekt rikal, ze je to jako pozemek urceny k rekreaci ted. Ale na katastru se to musi zmenit na stavebni pozemek. Ma to spatne zaklady, takze se to bude muset zbourat a bude s tim prace…
@finduska a zkousela si laktacni poradkyni? Jinak me prijde, ze mam natekli xicht porad :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
12.2.19 16:15

@V09 jo tak. No to si nejsem jistá jestli to půjde ale změnit. Záleží co je v územním plánu. Starosti to jsou to já moc dobře vím :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
12.2.19 16:17

Tak skupina hotova a pozvanky rozeslane.kdo ji nenajde at posle zadost :lol: nemuzu si pamatovat vsechno :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
12.2.19 16:56

Nevím jak ji lépe vyfotit, je obyc, ale pružná a fajn matros :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.19 08:33

Ahojky , tak jsme 37tt máme kole 3kg a 45cm. Přibrali jsme 8kg.
jediné co nás trápí jsou křeče v nohách ani magnézíum nepomáhá.
Byli jsme v pondělí u doktora a vše je v pořádku. Dnes mě už od 4 rána nepravidelně ,ale dost bolí břicho. Asi to jsou poslíčky, ale mám strach abych nezačala rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.2.19 10:10

Ahojky :) také jsme 37tt, na kontrolu do porodnice jdu poprvé příští týden tak se konečně těším, že mi někdo řekne jak velké mimčo ve mně vlastně je :) začla jsem cvičit s aniballem, popíjím maliník, občasně lněné semínko tak uvidíme jestli to k něčemu bude :D každopádně poslední noci prakticky nespím, břicho bolí, křeče, celkově pociťuju, že se tam dole „něco“ děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
4.3.19 13:23

Ahojky holky, je tu nejaka prvorodicka? Ja jsem, ted jsem 35+5tt, cekame chlapecka, ve stredu jdu na kontrolu. Minulou kontrolu na 33+5tt se malej tlacil hlavickou na porodni cesty,ktery mam i zkraceny, takze je dost mozny ze pujdeme driv, kazdopadne kdyby to po tom 37tt prislo, tak by mi to ani nevadilo, ja jsem pripravena. :dance: uz se na mrnouska moc tesime :srdce: pritel jde semnou k porodu, strach nemam, zatim me nikdo a nic bolestivym porodem nerozhazel, kazda to mame urceny jinak, takze ja se na to divam pozitivne, jediny z ceho mam jakoby ,,strach" ze to nedokazu poznat az to prijde, treba kontrakce? Mivam totiz dost casto bolesti v podbrisku, i v zadech, ted uz se dostavuji i poslicci, ted naposled v patek jsem musela davat sprchu a i to rozdejchavat.. mate nejakou radu jak to asi vypada kdyz to zacne a nebo to proste zenska intuice pozna? :D :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
4.3.19 13:25

Jinak TP mam 31.3. a pak 3.4. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.3.19 19:00

@Týnka20 ahoj.ja jsem tedy druhorodicka :lol: a dokonce už mam svůj druhý uzlik mesic doma :lol: sel ven 37+0.Ale poznáš, věř tomu,že ty správné kontrakce poznáš, boli to vic než poslici,chodi častěji za sebou a naprosto pravidelně

• Citovat
  • Upravit
981
4.3.19 20:17

Jee :) :) uz se taky tesim az budu mit mrnouska u sebe. :srdce: no asi jo, ale takovy ty otazniky v hlave kdy to zacne,jak to bude probihat atd.. jsem nesmirne zvedava a taky hrozne natesena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.3.19 20:49

@Týnka20 . Me tedy u obou praskla voda.A to jsem si i přála :lol: oba porody byly rychle,i kdyz ten druhý až moc :lol: Poznáš to určitě,instinkt.Brzy se uzlicku v náručí dočkáš :kytka: jak daleko to mas do porodky?

• Citovat
  • Upravit
981
5.3.19 10:35

@finduska jo to bych taky chtelan :roll: ale zatim v noci kdyz se mi zdaji sny jak rodim, tak mam hrozne hezky,rychli,bezbolestny porody, tak se modlim aby to tak bylo i ve skutecnosti.. :lol: mam to cca tak pul hodky, ale jelikoz muj pritel je deviant tak 20minut. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.19 14:11

Breznatka

Spojky ,hlásím se sice pozde k breznatkum ,ale snad se taky brzo dockame,snad na konci brezna ,uz je to šílený hihi.Doted jsem byla v pohodě ,ale ted se na mne teda nahrnuly snad vsechny priznaky :lol:

• Citovat
  • Upravit
66
20.3.19 20:37

Ahoj je tu nekdo kdo ceka taky kazdou chvili? Citim nervozitu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
21.3.19 13:00

Ahoj, my mame TP 31.3., doufam ze do ty doby budeme na svete. :zed: :zed: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí