Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@DomčaP no uz se tesim,ze nas tu bude vic
vzdycky nevim zda vam to mam psat
na jednu stranu mi to brisko chybi a to psani o tom.
Je to asi tim,ze jsem ted jedina uz „nekde jinde“
takze zatimco @pindulinka nebo kdo
chrape 10hodin
tak ja jsem rada,ze urvu 2-3 hodiny v kuse pak hodinu vzhurz a znova
![]()
@finduska
jen piš, já si to ráda přečtu
. Jo 2-3h spánku, už se na to připravuji ![]()
@Terkapali nechtěla sem práve kupovat velké zásoby. Nemam ponětí kolik bude vážit a jak rychle přibírat.
@finduska já sem ráda že si můžu přečíst realitu takže si neber servítky
taky si říkám že mi ten pupek bude chybět i když na něj občas nadávám
ale zas se těším až budu moct něco dělat a nikdo mě nebude okrikovat „tohle netahej, tohle nezvedej atd“ ![]()
@finduska Me to taky vůbec nevadí, ja treba i říkám Ondrovi, co nového a na co se připravit
Takze v tom semtam pokracuj, ale pokud mas možnost spíše spat, tak dělej to!
Ja mam spánek tak rada, holky…nevim co bez nej budu delat
![]()
Ahoj holky, snad se mi to ted odesle. Tasy pisu pul hodinovy sloh a reakcema na vase komenty a blbne nam wifi. Takze se to sekne, vymaze a neodesle. Tady uplne nadavam…
@finduska urcite pis, rada ctu co pises. Zase uz to mas z jinyho pohledu. Zajimavy nahodou, jak se dari Pepkovi a jestli Tada jeste zarli apod..:) ![]()
Me ten pupek naopak zase teda chybet urcite nebude
nemuzu, jest, pit, dychat, spat a pomalu uz ani chodit, jak me to tahne ![]()
A obvod hlavicky ma nas maly teda 28,3
jsme vypocitali ![]()
@Petra.arteP ja mam plenky ty pampers jednicky jedny a pak dvoje dvojky. Vsichni rikali, ze ty jednicky staci prej jedny ![]()
Ty jedničky jsou defacto jen do porodnice a možná pár dní po, ono to pak jde celkem rychle
. Nejdéle jsem používala trojky, ale každá to bude mít jinak
. Tak já v noci zase bolení bricha
, už 3 noc za sebou ![]()
Jo a včera jsem byla se podívat v KIK a koupila jsem si tam na zkoušku sportovní podprdu za 79kc
no jak jsem z ní byla taková, tak teď jsem si ji zkusila a je parádní, tak si tam zajdu koupit ještě ![]()
Ahoj holky,tak jsem Vás našla , můžu se k Vám znovu do Breznatek 2019 a do diskuze přidat?
Pochopila jsem, že @finduska, už má chlapečka a my stále všichni čekáme? ![]()
@Terkapali jejda, tal aby si nebyla jeste dalsi na rade po @finduska
jeste to musis chvilku doklepat at to tomas stihne
byfot podprdu ![]()
@V09 píše:
@Terkapali jejda, tal aby si nebyla jeste dalsi na rade po @finduskajeste to musis chvilku doklepat at to tomas stihne
byfot podprdu
Me se to porad preklepuje v telefonu, od te doby co mam nehty to je des ![]()
@Terkapali Já přeskočila zcela z CS0 na CS3
takže no stress
.
@V09 Já včera usínala a říkala jsem si…to je fakt nesmysl, aby jim řekli úplně blbé číslo…to musí být průměr těch 88 mm (jsem to blbě četla, že vám to řekli jako obvod, že…)…tak jsem z hlavy v polospánku počítala, jaký máte obvod
no vyšlo mi to kolem těch 28 cm…ale myslím, že bude o kus větší…protože hlavička není přesný kruh, ale spíše elipsa a tipla bych, že ten průměr je změřenej v tom užším místě
my máme kolem 32 cm už skoro dva měsíce a nemám žádného cvalíka ![]()
@finduska Ty to máš náročnější s tím kojením no…dlouho ti to trvá s tím odstříkáváním apod…ale tak aspoň, že je malý na mlíčku…určitě je to pro něj lepší, i když by přežil i na UM
mně ségra říkala, že po čase už jen vyndala dítě z postýlky, strčila prso a spala při kojení dál…to budu dělat já
moje obří bradavky mu snad budou po chuti…alespoň k něčemu budou dobré ![]()
A jak jsi to vydržela s tím zubem tak dlouho
?
@Petra.arteP jak pise @Terkapali 7na den.u me odsavacka nutna je. Pres ty klobouky proste netaha a moje bradavka je proste plocha
a on to nechytne
dneska se prisal i k bradavce ale zatahne dvakrat trikrat a konec vypadne mu 
Jasne ze bychom ve skupine byly vsechny.