Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
finduska
11.2.19 21:12

@Petra.arteP jak pise @Terkapali 7na den.u me odsavacka nutna je. Pres ty klobouky proste netaha a moje bradavka je proste plocha :think: a on to nechytne :( dneska se prisal i k bradavce ale zatahne dvakrat trikrat a konec vypadne mu :think:

Jasne ze bychom ve skupine byly vsechny. :lol:

• Citovat
  • Upravit
finduska
11.2.19 21:17

@DomčaP no uz se tesim,ze nas tu bude vic :lol: vzdycky nevim zda vam to mam psat :P na jednu stranu mi to brisko chybi a to psani o tom. :lol: Je to asi tim,ze jsem ted jedina uz „nekde jinde“ :lol: takze zatimco @pindulinka nebo kdo :think: chrape 10hodin :P tak ja jsem rada,ze urvu 2-3 hodiny v kuse pak hodinu vzhurz a znova :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
11.2.19 21:26

@finduska :mrgreen: :mrgreen: jen piš, já si to ráda přečtu :potlesk:. Jo 2-3h spánku, už se na to připravuji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
11.2.19 21:36

@Terkapali nechtěla sem práve kupovat velké zásoby. Nemam ponětí kolik bude vážit a jak rychle přibírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
11.2.19 21:41

@finduska já sem ráda že si můžu přečíst realitu takže si neber servítky :D :D taky si říkám že mi ten pupek bude chybět i když na něj občas nadávám :D ale zas se těším až budu moct něco dělat a nikdo mě nebude okrikovat „tohle netahej, tohle nezvedej atd“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
11.2.19 22:42

@finduska Me to taky vůbec nevadí, ja treba i říkám Ondrovi, co nového a na co se připravit :mrgreen: Takze v tom semtam pokracuj, ale pokud mas možnost spíše spat, tak dělej to! :mrgreen: Ja mam spánek tak rada, holky…nevim co bez nej budu delat :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
12.2.19 00:04

Ahoj holky, snad se mi to ted odesle. Tasy pisu pul hodinovy sloh a reakcema na vase komenty a blbne nam wifi. Takze se to sekne, vymaze a neodesle. Tady uplne nadavam…
@finduska urcite pis, rada ctu co pises. Zase uz to mas z jinyho pohledu. Zajimavy nahodou, jak se dari Pepkovi a jestli Tada jeste zarli apod..:) ;)

Me ten pupek naopak zase teda chybet urcite nebude :lol: :P nemuzu, jest, pit, dychat, spat a pomalu uz ani chodit, jak me to tahne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
12.2.19 00:09

A obvod hlavicky ma nas maly teda 28,3 :D jsme vypocitali :mrgreen:
@Petra.arteP ja mam plenky ty pampers jednicky jedny a pak dvoje dvojky. Vsichni rikali, ze ty jednicky staci prej jedny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
12.2.19 07:32

Ty jedničky jsou defacto jen do porodnice a možná pár dní po, ono to pak jde celkem rychle :palec:. Nejdéle jsem používala trojky, ale každá to bude mít jinak :P. Tak já v noci zase bolení bricha :cert:, už 3 noc za sebou :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
12.2.19 07:54

Jo a včera jsem byla se podívat v KIK a koupila jsem si tam na zkoušku sportovní podprdu za 79kc :mrgreen: no jak jsem z ní byla taková, tak teď jsem si ji zkusila a je parádní, tak si tam zajdu koupit ještě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
12.2.19 08:42

Ahoj holky,tak jsem Vás našla , můžu se k Vám znovu do Breznatek 2019 a do diskuze přidat? :wink: Pochopila jsem, že @finduska, už má chlapečka a my stále všichni čekáme? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
12.2.19 08:57

@Terkapali jejda, tal aby si nebyla jeste dalsi na rade po @finduska :) jeste to musis chvilku doklepat at to tomas stihne ;) byfot podprdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
12.2.19 08:59
@V09 píše:
@Terkapali jejda, tal aby si nebyla jeste dalsi na rade po @finduska :) jeste to musis chvilku doklepat at to tomas stihne ;) byfot podprdu :dance:

Me se to porad preklepuje v telefonu, od te doby co mam nehty to je des :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
12.2.19 08:59

@Terkapali Já přeskočila zcela z CS0 na CS3 :lol: :mrgreen: takže no stress ;) .

@V09 Já včera usínala a říkala jsem si…to je fakt nesmysl, aby jim řekli úplně blbé číslo…to musí být průměr těch 88 mm (jsem to blbě četla, že vám to řekli jako obvod, že…)…tak jsem z hlavy v polospánku počítala, jaký máte obvod :lol: :mrgreen: no vyšlo mi to kolem těch 28 cm…ale myslím, že bude o kus větší…protože hlavička není přesný kruh, ale spíše elipsa a tipla bych, že ten průměr je změřenej v tom užším místě :jazyk: my máme kolem 32 cm už skoro dva měsíce a nemám žádného cvalíka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
12.2.19 09:02

@finduska Ty to máš náročnější s tím kojením no…dlouho ti to trvá s tím odstříkáváním apod…ale tak aspoň, že je malý na mlíčku…určitě je to pro něj lepší, i když by přežil i na UM ;) mně ségra říkala, že po čase už jen vyndala dítě z postýlky, strčila prso a spala při kojení dál…to budu dělat já :mrgreen: :pankac: moje obří bradavky mu snad budou po chuti…alespoň k něčemu budou dobré :andel:

A jak jsi to vydržela s tím zubem tak dlouho 8o ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí