Březňátka 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2154
11.2.19 07:54

Dobré ráno přeji, sedím u dr, už mám za sebou monitor. Dneska mám vyšší tlak než obvykle, 98/69, a je mi hůř, na omdleni a spala bych a to jsem po snídani :nevim: Uvidím, co mi řekne na UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
11.2.19 09:03

@Bufanda ja jdu na pul 11. To ja mivam tlak tak 127/75 :lol: a jak ti dopadl monitor? Vse jinak ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
11.2.19 09:03

@Bufanda oni ti naten tlak asi nic dat ted nemuzou, ze? At se ti treba netoci ta hlava apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
11.2.19 09:31

Už jsem doma, vše dobrý, malý je opravdu hlavou dolů a prý se zatím ven nechystá. No už jsem v posteli s kávou, rohlíkem s medem a koláči, snad to tlak zvedne. Takhle mi ještě za celý tehu ráno nebylo, tak to třeba souvisí s počasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
11.2.19 09:33

@V09 No zub nebolí…jen o tom trošičku vím, že něco se tam děje…ale je „ostrej“, tak to tam furt zkoumám jazykem samozřejmě…a jsem z toho nevrlá. Hlavně zubařka nemá samozřejmě volné termíny, až 27. 2. tam má nějaký první (dle online systému)…a to mi přijde už takové riskantní 8) no kdyby to zaplácla něčím, aby to zavřela a zbytek řešení nechala až po šestinedělí, byla bych nejšťastnější, samozřejmě :think: …nicméně toho tvého 28. 3. mi přijde docela brzy…uvidíš, kdy porodíš, a jak ti bude…ale já dřív než po šestinedělí moc s takovýma věcma nepočítám tedy no :think: …taky to mám ale do Prahy daleko a musela bych i s mimčem a nevím, kdy „smí ven kvůli očkování“ už do MHD a tak :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
11.2.19 09:35

@finduska To mi ani neříkej…já jim asi na vše řeknu, ať si to přečtou :lol: :mrgreen: však kvůli tomu jsem se s tím vypisovala :nevim: !

Tak pořád lepší dupat před cedulí na brzdy, než zavírat oči, když projíždělo auto naproti, jestli to vyjde…to jsem dělala já :lol: :mrgreen: :pankac: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
11.2.19 09:36

@Bufanda Já myslím, že musí být určitě něco s počasím! Já zase spala od 11 do půl deváté, jen jedno krátké probuzení na otočku a jinak tuhoš…a jsem pořád totálně spací!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
11.2.19 09:38

Jinak váha si dělá co chce :pankac: dnes ráno o kilo méně, než na minulé kontrole u doktora ve středu :lol: :mrgreen: ? A to už tam jednou bylo o kilo více… Tak nevím :palec: :nevim: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
11.2.19 09:54

Čau holky, tak já byla dnes na gynde za týden mám cs 2 :mrgreen: chápete to? Minulý týden cs 0 :think:. Jinak co se týče toho spaní, já dnes vůbec nemohla spát pořád jsem se budila a prevalovala :think: @Bufanda řekla bych ti dej si panáka, ale to asi nee. Taky trpím na nízký tlak :think: ikdyz teď poslední dobou ho mám relativně ok. Tak odpocivej. Ono je to i to počasí. @V09 taky musím potom k zubaři až bude po všem, potřebuji opravit jeden zub :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
11.2.19 12:19

To je fajn, ze jste v poradku.( @Terkapali uz se ti to krati no :) ) Tak ja zase ani nevim kolik mam cs a cipek uz mi prej merivat nebude, ze uz to nema smysl. Dnes jsem mela porad 2cm. No jinak malej ma 2640g. A prumer hlavicky prej 88mm neni to nejake divne? :lol: :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
V09
1604
11.2.19 12:20

@pindulinka89 no za to ja, jak jsem vykladala, ze mi vah stoji, tak kraasne stoupa :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
11.2.19 12:41

Tak mam chvili cas (na zachode :lol: :lol: ) je to nezvyk ten ficak :lol: treba pred 15 minutami jsem zjistila,ze jsem jeste nic nejedla :roll: rano jsem odkrmila a jela do mesta-do lekarny,pro rodny list,na postu pro dopis do vlastnich rukou,vyzvednout elekteickou odsavacku.No div jsem se nezhroutila :lol: domu a zase kozy ven.prebrat papiry co jsme vyfasovali,dnes musime na kycle a zitra k pediatricce. No a ted se jdu osprchovat :lol: pac uz je to treba.porad minimalne trikrat denne :think:

@pindulinka89 vaha taky jsem do nemocnice prijela s vahou a po propusteni jsem mela kilo a pul dole. A pak zase kilo nahoru,kilo dolu :lol: :lol: to jedno tam furt litalo.

No a zuby.asi od 4 mesice mam pulku plomby venku a tak si tam rejdi jazykem vadi mi tam da dirka a to ostre :lol:

• Citovat
  • Upravit
2974
11.2.19 13:04

@finduska no jsi v jednom kole :palec: to nás čeká za chvilku všechny, ale zase je to super, že už jen nemusíš ležet a nic nedělat, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
11.2.19 13:05

@V09 no to je asi blbost 88mm :think: možná jsi to nějak blbě pochopila :palec:. Jasný chystá, tak ale pomalu, ještě měsíc chci vydržet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
11.2.19 13:06

Tak mi dnes řekl chlap ať na postýlku ani nesahám, že ji nachysta až budu v porodnici :lol: tak mám utrum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí