Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@finduska píše:
Jinak jsem se odvážila podívat doluuz asi vcera nebo predevcirem jsem pri mytí zjistila ze uz mam i pysky
![]()
a tak jsem se odvážila juknout pres zrcatko
a byla jsem velmi mile prekvapena
nečekal me sok
![]()
![]()
Kdyz to tak pisu- neni cas uz na soukromou skupinu?co holky?
Jasne vyjadreni od kazde ANO/NE
A nedá se udělat soukromá skupina z této diskuze
? Už jsem si stokrát říkala, že jsem sem napsala věci, které lidem vůbec neříkám…a nemusel by to každý volně na netu číst
jinak jsem pro, samozřejmě!
@Petra.arteP Tak super, že cesta dobrý…jen tedy obdivuju, že ti „nevadí“ v autě ležet…já bych měla strach kvůli pásu a případnému ťukanci
A ten zub tedy hrůza…to sis užila!
@pindulinka89 ja tedy taky rikam Ano! Nemuzem pak vedet kdo se naahodou prida, to je pravda. Zas nepotrebuju at ma kazdy prehled o mem podvozku ![]()
@finduska taky si myslim, ze to bude trosku vic, tak mel odhad tech cca 2650g, ale myslim ze ma spis trochu vic nez min. Ja to s kojenim snad budu mi v pohode, pokud budu mit mliko. Jak pise pindulinka. Taky mam bradavky velky
a jal si psala s tema klobouckama, nemizes zkusit jiny treba?
@V09 Nám včera vypadlo úplně vše..wifi..data, signál na telefonu..tak jsem ani večer nemohla napsat
asi problém někde výš..
Tak ani nestíhám na vše odpovědět ![]()
@V09 nestras já mám v plánu, že vyleze v půlce brezna
čím déle tam je tím líp. Ať se hezky vypece
. Podprdu blejsknu až ji vytáhnu, zrovna se pere
já jsem taky pro, nemusí každý cist co si tady píšeme
![]()
No jinak včera tedy prohlídka v porodnici vše naprosto v pořádku, jen vnitřně jsme nevyšetřovali..udělali jsme poradnu v místnosti s ultrazvukem, abych nemusela čekat hodinu na ordinaci..pak jsme vyběhli v Příbrami na Svatou Horu, protože byl čas do prohlídky sálu..a obědvali v úžasné pizzerii..snědla jsem celou pizzu a ještě čokoládový dezert
a číšník mi typoval, že mám ještě dva měsíce do termínu, tak si šplhnul
..no a porodní sál tedy parádně vybavenej..zrovna někde vedle rodila nějaká maminka, tak si manžel poslechl, jak to bude zhruba vypadat
a pak už jen to auto proklatý no..bůh ví, co s ním je..zůstalo v Příbrami v servisu ![]()
@pindulinka89 i ja prave nestiham. Jenze jsem tu psala zrovna na 2× takovy slohy a pokazde se to seklo a vymazalo. Tak rikam, ze na to prdim.
@Terkapali ale joo, to zvladnes. Hlavne odpocivat. Vcera mi rikal doktor, ze cim vic odpocinku a min pretahovani, tim dyl vydrzim ![]()
@pindulinka89 joo vy jste vlastne meli patalie s tim autem. To jsou dobry palky vzdycky…to je dobre, ze se porodka libila
kam si dala tu pizzu? Na to mas jeste misto? Ja bych to nesnedla i kdybych me hlad jak vlk ![]()
Jinak my jsme litali vcera odpoledne kolem katastru, pac prodavame jeden pozemek s malym barackem, coz je urceno jako objekt k rekreaci, ale mysleli jsme, ze se tam da stavet. Je to krasne misto. Konecne jsme nasli zajemce, ale v zaveru zjistili, ze domek nema cislo popisne a neda se tam prej stavet. Coz jsme nevedeli. Parada…takze litani kolem uradu a katastru. Ono to zaridit pujde, ale dalsi cas, litani a penize. Tak jsme zkusili o to zajemcum slevnit a uvidime no
Adam ma z toho uplne nerva
nesnasi tyhle komplikace kvuli nasim zakonum. Ohledne staveb, povoleni apod..
@V09 Jee, ja bych taky brala takového prdolu
Ja uz se desim zitrejsiho odhadu váhy ![]()
@Terkapali Na podprdu jsem taky zvědavá
Ja si zatim pořídila jednu kojici v Lidlu za 150 asi a jeste neco by to chtělo ![]()
@finduska Já taky souhlasím ![]()
@DomčaP ja jsem se prave ptala jestli to neni malo a dr. rikal, ze ne, ze je to pekna vaha. A ze je to cca, ze podle vsech odhadu bude mit stejne o trochu vic.
@V09 Ja prave občas kouknu na tehotenskou kalkulačku, a v mem týdnu by mela mit malá cca 2900g..no a v pátek mela 3200g, zejo ![]()
@DomčaP to jo, ale porad je to ken odhad
kamaradce nejlepsi, rodila pred mesicem rekli odhad min. 4kg, maly mel ve 36tt odhad gaky 3200g. Porodila tri dny pp terminu a mely mel 3700g. Coz neni takova hruza
aspon je to zdravy miminko ![]()
@V09 To je jasný, řídit se tím nedá úplně na 100%, to mi je jasné.. ale raději se připravit na to horší a být příjemně překvapena než naopak ![]()
Jinak už mi přijde, že mám břicho níž
Ale je možné, že jsem si to vsugerovala, jak si přeju, aby už to bylo za náma ![]()