Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
23.7.15 18:33

@Tesička ahoj buď v klidu u mě byla taky vidět jen dutinka jinak nic byla jsem v pátém tydnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.7.15 18:53

Díky za přijetí, holky:)

Příspěvek upraven 23.07.15 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 19:01

Mohla bych se pridat?

Cekame druhe miminko na prelomu unora a brezna…dneska 8+4…ted v tom horku je mi hrozne, jako by mi nekdo sedel na hrudniku…co vy ostatni tehulky jak se citite? Ja jsem pri prvnim tehotenstvi zadne potize nemela, ale pravda prvni trimestr jsem mela v zime a nemusela jsem litat za prckem, kterej ma asi obdobi vzdoru nebo co :-(((((…ale jinak se moc na miminko tesime! Hlavne aby bylo vse ok :-)…zdravime vas vsechny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.7.15 19:30

@FairyIvana: Dívám se, že jsi taky z Brna :) Moc gratuluji k druhému miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.7.15 19:31

@Samantha9 Vidím, že listopad byl celkově náročný. My byli v březnu v Heliosu na vyšetření a tam i zjistili, že budu mít v budoucnu špatnou štítnou žlázu a že si mám zajistit endokrinologii. Tak jsem na začátku července šla na krev, aby zjistili co a jak a v té době jsem už byla těhotná, zatím na začátku a jen jsem měla takový vnitřní pocit. Nicméně výsledky byly katastrofické a diagnóza, že se mi nepodaří s velkou pravděpodobností otěhotnět, než mi to srovnají léky a že bych prý byla rarita, kdybych opravdu byla, že se test mohl splést. Nicméně krev t potvrdila i gynekolog, tak teď baštím ještě léky na štítnou žlázu. Pevně věřím, že když si prcek probojoval cestu skez mé špatné výsledky, tak se snad udrží. Ale to víš, že mám po listopadové zkušenosti strach a ikdyž na to nechci myslet, tak to tak úplně nejde.

Všem nám moc přeji, aby to klaplo! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.7.15 19:34

Taky jsem si nejdřív srovnala lekama štítnou žlazu, po půl roce jsem otěhotněla, ale spíš jsem byla rozhozena. Před rokem jsem mela telisko a po vyndani i při nem mi nadělalo v těle peknou paseku.Po vyndání jsem měla cysty a ty praskali, naštěstí, bolelo to jak malej porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
23.7.15 19:45

Holky můžu se k vám přidat? Zítra jdu na kontrolu, mela bych byt 7+0 tak snad bude i srdíčko. Mam za sebou jedno těhu s hodně špatným koncem :,( Jinak jsem po ivf a mimco zatím ještě žádné nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
23.7.15 20:14

Ahoj holky, termín porodu mám 14.3.2016 a moc se na miminko těšíme. Příští týden ve čtvrtek jdu na další kontrolu k Dr. a asi si rovnou odnesu těhu kartičku. Jsem trochu nervózní, aby vše dobře dopadlo, aby se mimi udrželo. Ukáže mi už doktor obraz miminka? Jinak všem nastávajícím maminkám moc grafuluji :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
23.7.15 20:34

@MarDan jé, tak to jsi mě uklidnila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.7.15 22:50

Ahoj holky, založily jsme tajnou skupinu na Facebooku. Tajná znamená, že ji nikdo z vašich přátel nemůže vyhledat, nemůže zjistit, že v takovém skupině jste a nemůže přečíst žádný příspěvek, který v této skupině napíšete. Pokud máte zájem přidat se, napište mi do sz váš email a já vás do této skupiny pozvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.7.15 07:59

@Tesička: Ahoj, tak píšu, abych Tě uklidnila. Dnes začínám 5+ 3, ráno jsem byla na kontrole a viděli jsme pouze ges. váček něco málo přes 6mm. Odpovídal podle měření 5+ 2, což přesně sedí. Tak se neboj, že jsi nic neviděla, prý je to v tomhle týdnu naprosto normální. Akorát byl váček nějaký protáhlý, ale to se prý během dvou dnů může srovnat, tak doufám:)Vím, že jsou to nervy :roll: Ale věřím, že to všechny zvládneme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
24.7.15 08:26

Ahojky vítám nové těhulky a přeji krásné těhulkování :mrgreen: :mrgreen: a krásné kontroly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.7.15 09:42

Ahoj :) Jsem tady úplně prvně a to rovnou s neplánovaným těhu. Je mi necelých 21 let a před pár dny mi těhotenský test ukázal 2 čárky…obrovský šok. Mám poměrně dost zdravotních komplikací, proto mi lékaři doporučovali, abych o miminku uvažovala co nejdřív, ale že se situace takto vyřeší neplánovaně, jsem opravdu nečekala. Jsem diabetik 1. typu na inzulínu, k tomu hyperfunkce štítné žlázy s plánovanou operací na konci srpna :( Těhotenství zatím potvrzené od lékaře nemám, jak naschvál se nemůžu dovolat ani na endokrinologii ani gynekologii. Abych pravdu řekla, jsem řádně vystresovaná, bojím se. S přítelem jsme spolu 5 let, pracuje a máme společné bydlení, chce mi se vším pomoct. Totéž úžasná reakce mých rodičů. Všichni mě uklidňují, jsou vlastně rádi a stojí při mně. Ale to co se teď odehrává ve mně, jen těžko můžu popsat. Je to radost mísící se s pořádnou dávkou strachu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.7.15 10:31

@Denuše: Ahoj Deny, moc gratuluji. Věřím, že je to psychicky náročné. Mně zase zjistili hypofunkci, tak jsem od začátku na lecích. Celou dobu jsem se těšila, až najdu dvě čárky, ale teď se také samozřejmě bojím, aby vše dopadlo dobře. Je to úžasné, že to tak přišlo. Navíc máš podporu v rodině a příteli, tak se ničeho neboj. Vím, že se to lehko říká…Ale věřím, že vše bude vpořádku. Budu na tebe moc myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.7.15 10:44

@NelCaP Děkuji moc za podporu :) Snad vše dopadne dobře a já se uklidním. Jen to čekání je šílené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí