Poradna duly
Jana Čurdová
@Samantha9 píše:
@Bureschka Děkuji, jsi moc milá. Tentokrát tomu věřím víc, tehdy jsem od začátku měla divný pocit a pochybnosti. Zase na druhou stranu si říkám, že je lepší o to přijít takhle v začátku, než nedejbože později. To musí být na psychiku příšerný. Ale dost těch negativních řečíto dáme
![]()
![]()
děkuji za poděkování
![]()
je to jak říkáš, třeba malé nebylo v pořádku a tak si tělo poradilo samo ![]()
a teď to bude naprosto v pořádku a jestli už ten blbej pocit nemáš, tak je jasný, že všechno je tak jak má být
![]()
@Bureschka Tak já jsem teprve v 6.týdnu a to plno holek ani neví, že jsou těhotné (pokud to nesledují jako já
). Chtěla jsem si toho „běhání“ užít teď, protože předpokládám, že bude mnohem hůř
![]()
Ahoj holky, tak dneska teda břicho mazec, jak se roztahuje děloha..
ale pro dnešek zatím bez nevolnosti ![]()
@baracudas píše:
@Bureschka Tak já jsem teprve v 6.týdnu a to plno holek ani neví, že jsou těhotné (pokud to nesledují jako já). Chtěla jsem si toho „běhání“ užít teď, protože předpokládám, že bude mnohem hůř
![]()
ale to už je podle ms pořádné zpoždění a kdo má pravidelný cyklus, ví to dávno
![]()
jen si užívej běhání dokud to jde a třeba to půjde pořád, ono je dobrý si kondici udržovat, pokud nejsou potíže tak proč ne ![]()
@Barborkaa26 píše:
Ahoj holky, tak dneska teda břicho mazec, jak se roztahuje děloha..ale pro dnešek zatím bez nevolnosti
bolí tě břicho, nebo co ti to dělá??? a užívej si že je ti fajn a pořádně se s chutí najez
![]()
mě docela na nevolnosti pomáhá domácí zázvorová limonáda, je vynikající a osvěží v tom vedru a uklidní žaludek ![]()
@Bureschka je to podobné jako když čekáš ms
prostě se napíná děloha, dělá se místo
fajn, jak se to vezme
večer se bojím, že budu mít těžkej žaludek zase a bude to zas hrůza..:-/
@Bureschka ty diskutuješ i ve skupině Fotky duchů na testech - // až po limitu?
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka ty diskutuješ i ve skupině Fotky duchů na testech - // až po limitu?
ano hodně jsem tam diskutovala, teď už několik měsíců na duchy nechodím, protože se to tam nějak hodně pokazilo a řeší se tam šílenosti pořád dokola a neměla jsem na to nervy, ostatně jako velká část holek co jsem chodily, takže máme teď uzavřenku ![]()
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka je to podobné jako když čekáš msprostě se napíná děloha, dělá se místo
fajn, jak se to vezme
večer se bojím, že budu mít těžkej žaludek zase a bude to zas hrůza..:-/
jo aha, takže takové pnutí cítíš, ale nic nebolí ![]()
@Bureschka já, že tam dával teď někdo aktualizaci a jsi tam, že teprv čekáš na ovu
jinak jako když máš nebo čekáš na ovu, už to znám z prvního ![]()
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka já, že tam dával teď někdo aktualizaci a jsi tam, že teprv čekáš na ovujinak jako když máš nebo čekáš na ovu, už to znám z prvního
to se divím, že mě tam ještě mají, fakt už nechodím hooooodně dlouho
ty ano???
to se těší, že mě taky bude takto tlačit, ale dělohu přes břicho cítím jak už je veliká ![]()
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka já, že tam dával teď někdo aktualizaci a jsi tam, že teprv čekáš na ovujinak jako když máš nebo čekáš na ovu, už to znám z prvního
no jasně že chodíš, když víš, že čekám na ovu
co Mel?? je to stále taková katastrofa?
@Bureschka já tam byla jen chvilku, když jsem chtěla vědět názor na test
Myslíš Melanii? Těžko říct, nevyznám se v ní.. ![]()
@Bureschka @Barborkaa26 Ahoj holky, taky jsem tam chodila a už jsem si to odebrala z oblíbených… ta Mel, tam pořád něco řeší…
Jinak jsem podle včerejšího ultrazvuku 6+5tt a TP asi 10.3.2016
A do včerejška jsem nevěděla, že tady tahle diskuse je ![]()
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka já tam byla jen chvilku, když jsem chtěla vědět názor na testMyslíš Melanii? Těžko říct, nevyznám se v ní..
přesně tu
to je ooravdu něco strašnýho, ani číst se to už nedalo
a pár dalších takových zabili celou diskuzi, která byla celkem slušná ![]()