Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14336
21.7.15 09:58
@Samantha9 píše:
@Bureschka Děkuji, jsi moc milá. Tentokrát tomu věřím víc, tehdy jsem od začátku měla divný pocit a pochybnosti. Zase na druhou stranu si říkám, že je lepší o to přijít takhle v začátku, než nedejbože později. To musí být na psychiku příšerný. Ale dost těch negativních řečí :D to dáme :pankac: :mavam: :hug:

děkuji za poděkování :hug: :hug:
je to jak říkáš, třeba malé nebylo v pořádku a tak si tělo poradilo samo :(
a teď to bude naprosto v pořádku a jestli už ten blbej pocit nemáš, tak je jasný, že všechno je tak jak má být :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
21.7.15 10:11

@Bureschka Tak já jsem teprve v 6.týdnu a to plno holek ani neví, že jsou těhotné (pokud to nesledují jako já :mrgreen: ). Chtěla jsem si toho „běhání“ užít teď, protože předpokládám, že bude mnohem hůř :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
21.7.15 10:13

Ahoj holky, tak dneska teda břicho mazec, jak se roztahuje děloha.. :roll: ale pro dnešek zatím bez nevolnosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
21.7.15 10:52
@baracudas píše:
@Bureschka Tak já jsem teprve v 6.týdnu a to plno holek ani neví, že jsou těhotné (pokud to nesledují jako já :mrgreen: ). Chtěla jsem si toho „běhání“ užít teď, protože předpokládám, že bude mnohem hůř :roll: :mrgreen:

ale to už je podle ms pořádné zpoždění a kdo má pravidelný cyklus, ví to dávno :mrgreen: :mrgreen:
jen si užívej běhání dokud to jde a třeba to půjde pořád, ono je dobrý si kondici udržovat, pokud nejsou potíže tak proč ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
21.7.15 10:54
@Barborkaa26 píše:
Ahoj holky, tak dneska teda břicho mazec, jak se roztahuje děloha.. :roll: ale pro dnešek zatím bez nevolnosti :dance:

bolí tě břicho, nebo co ti to dělá??? a užívej si že je ti fajn a pořádně se s chutí najez :mrgreen: :mrgreen:
mě docela na nevolnosti pomáhá domácí zázvorová limonáda, je vynikající a osvěží v tom vedru a uklidní žaludek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
21.7.15 10:55

@Bureschka je to podobné jako když čekáš ms ;) prostě se napíná děloha, dělá se místo :lol: fajn, jak se to vezme :D večer se bojím, že budu mít těžkej žaludek zase a bude to zas hrůza..:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
21.7.15 11:04

@Bureschka ty diskutuješ i ve skupině Fotky duchů na testech - // až po limitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
21.7.15 11:07
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka ty diskutuješ i ve skupině Fotky duchů na testech - // až po limitu?

ano hodně jsem tam diskutovala, teď už několik měsíců na duchy nechodím, protože se to tam nějak hodně pokazilo a řeší se tam šílenosti pořád dokola a neměla jsem na to nervy, ostatně jako velká část holek co jsem chodily, takže máme teď uzavřenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
21.7.15 11:08
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka je to podobné jako když čekáš ms ;) prostě se napíná děloha, dělá se místo :lol: fajn, jak se to vezme :D večer se bojím, že budu mít těžkej žaludek zase a bude to zas hrůza..:-/

jo aha, takže takové pnutí cítíš, ale nic nebolí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
21.7.15 11:11

@Bureschka já, že tam dával teď někdo aktualizaci a jsi tam, že teprv čekáš na ovu :mrgreen: jinak jako když máš nebo čekáš na ovu, už to znám z prvního :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
21.7.15 11:26
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka já, že tam dával teď někdo aktualizaci a jsi tam, že teprv čekáš na ovu :mrgreen: jinak jako když máš nebo čekáš na ovu, už to znám z prvního :D

to se divím, že mě tam ještě mají, fakt už nechodím hooooodně dlouho :| ty ano???
to se těší, že mě taky bude takto tlačit, ale dělohu přes břicho cítím jak už je veliká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
21.7.15 11:26
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka já, že tam dával teď někdo aktualizaci a jsi tam, že teprv čekáš na ovu :mrgreen: jinak jako když máš nebo čekáš na ovu, už to znám z prvního :D

no jasně že chodíš, když víš, že čekám na ovu :mrgreen: :mrgreen: co Mel?? je to stále taková katastrofa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
21.7.15 11:30

@Bureschka já tam byla jen chvilku, když jsem chtěla vědět názor na test :) Myslíš Melanii? Těžko říct, nevyznám se v ní.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.7.15 11:41

@Bureschka @Barborkaa26 Ahoj holky, taky jsem tam chodila a už jsem si to odebrala z oblíbených… ta Mel, tam pořád něco řeší…
Jinak jsem podle včerejšího ultrazvuku 6+5tt a TP asi 10.3.2016 :) A do včerejška jsem nevěděla, že tady tahle diskuse je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
21.7.15 12:28
@Barborkaa26 píše:
@Bureschka já tam byla jen chvilku, když jsem chtěla vědět názor na test :) Myslíš Melanii? Těžko říct, nevyznám se v ní.. :nevim:

přesně tu :cert: :cert: to je ooravdu něco strašnýho, ani číst se to už nedalo :cert: a pár dalších takových zabili celou diskuzi, která byla celkem slušná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí