Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky to je krasny. vubec se neboj. musis bejt v klidu pak je vse lepsi.mam manžela s cukrovkou I.typu tak o tom něco vim a rada bych to s tebou nekdy prodiskutovala.
@Denuše: Plně souhlasím..to čekání je nesnesitelné. Ale věřím, že to zvládneme ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na první kontrole na potvrzení těhotenství v 5+4 a už mám i srdíčko! Což jsem docela hleděla, ale mám celkem brzo ovulaci, tak asi proto (12tý den). Už mě hnali se hned objednat na screening, že jsou tam dlouhé lhůty. Jinak si máme dát holky bacha v tědle verech hlavně na přehřátí a náročnější sporty, což je asi jasný a taky koupání ve volné přírodě, neměly by to být žádné rybníky a podobně..
![]()
@Samantha9 To je krásné, že máš už i srdíčko
já jdu na další kontrolu a pro těhu kartičku příští týden ve čtvrtek a to budu 7+4tt, takže to určitě také uvidím srdíčko
moc se těším.
@ZT12 No překvapilo mě to mile
. Držím palce! Mě těhotenskou průkazku doktor jen tak nedá, dává ji až později na konci prvního trimestru, takže si ještě počkám ![]()
@Samantha9 píše:
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na první kontrole na potvrzení těhotenství v 5+4 a už mám i srdíčko! Což jsem docela hleděla, ale mám celkem brzo ovulaci, tak asi proto (12tý den). Už mě hnali se hned objednat na screening, že jsou tam dlouhé lhůty. Jinak si máme dát holky bacha v tědle verech hlavně na přehřátí a náročnější sporty, což je asi jasný a taky koupání ve volné přírodě, neměly by to být žádné rybníky a podobně..![]()
jůůů no moc gratuluju to je paráda že už má mimi
![]()
@Samantha9: Jéé, tak to je krása:)! Já byla ráno v 7. hodin. Dnes začínám 5+ 3 a byl tam jen váček. Tak snad to není špatně a taky se tam miminko objeví.
@NelCaP píše:
@Samantha9: Jéé, tak to je krása:)! Já byla ráno v 7. hodin. Dnes začínám 5+ 3 a byl tam jen váček. Tak snad to není špatně a taky se tam miminko objeví.
to víš že objeví za týden už bude ![]()
Ahoj všem,
ráda bych se k vám přidala - už jsem poslala žádost ![]()
// na testu jsem velmi nečekaně našla 1. 7. (první den zpoždění MS, zbylý těhu test doma, absolutní šok
), nyní jsem 8+2 tt, v úterý mi doktorka potvrdila bijící
. Bude mi 29 a je to moje druhé těhotenství.
Ahojky maminky
, jdu se k Vam pridat. Dle posledni MS jsem dnes 7+4. Vcera jsem byla na prvni kontrole, mimi tam bylo, doktor rikal, ze i bije srdicko, ale pry je to zatim moc male a objednal me na 6.8. Tak me to trochu vylekalo, ale je fakt, ze jsem mela ovulaci az po 20.6. Ted jeste vydrzet tech 14 dni
Jo a jeste jsem se chtela zeptat jak to mate se sexem? Ja se bojim, tak mame doma utrum..
Me je dneska teda pekne zle…boli me cele telo porad bych spala…je mi na
a ty prsa neskutečne boli…no hruza u prvniho jsem zadne nevolnosti nemela
Jak jste na tom vy ![]()
@aktak81 Ahoj. Já mám těhotenství čerstvější než ty, dnes jsem 6+0tt a v sexu se teda neomezujeme
Spíše naopak…chceme si asi vynahradit už to, že bude hůř
A to neprovozujeme úplně „romantický“ sex ![]()
@baracudas ja mam v sobe nejak blokle to, ze kdyz jsem jednou mela pozitivni testy a pak byl sex, zacala jsem pak krvacet a bylo po vsem
Je to mozna i tim, ze pritel je hodne slusne vybaveny
chut na to mame oba, ale ja se porad bojim, achjo…
@Kacenka.Dz ja nezvracim, ale nemam vubec na nic chut takze jim dost malo, nebo az odpoledne…a co se spani a prsou tyce tak to mam stejne…spala bych porad ![]()