Poradna duly
Jana Čurdová
Holky když to čtu, že máte doma opravdu maličké děti a teď těhotenství tam máte všechny můj obdiv, ono to není s dětma žádná sranda, vyžadují plné nasazení a péči a v případě těhu to prostě tak nejde, kor když jsou nevolnosti a únava, takže zvládáte skvěle a fakt klobouk dolů
já jsem teda ráda, že si můžu pohovět jak potřebuju a mám toho taky dost ![]()
Tak zítra jdu na první UTZ, srdíčko ještě asi vidět nebude, Zítra teprve začínám 6.týden. Tak jsem zvědavá, a taky jaký dostanu termín. Počítám nějak kolem 25.března
Tak to by manžel dostal dárek k narozeninám do kolébky ![]()
Jinak já mám doma 19.měsíční cácorku Kristýnku, ale je to zlatíčko, nevíme co to je vztekat se, zlobit, nepapat, sama si řekne, že chce spinkat. Prostě poklad, už ví i že má maminka v bříšku miminko
Těším se, jak pak bude s druhým pomáhat. Určitě bude jako jsem prý byla já malá, také jsem prý pomáhala, nosit plínky, podávat dudlíčky
Tak uvidíme
@Tesička Tak to jsme skoro stejně, taky jsem za začátku 6. týdne a zítra jdu na první vyšetření…jsem úplně napnutá ![]()
To je super, že máš doma už takovou pomocnici ![]()
Ahojky mam TP na březen. Na kontrolu 11.8.už pro průkazku. Nejspíš budu v tu dobu 8-9týden. jak je Vám v tom teple, mně stačila dopolední vycházka po městě a mela jsem dost. Ještě že mám dovču. Jo a čekam třetí mimi.
@Maratha no je to šílený to vedro, my byly na zahradě u bazeno asi od 9 do půl 11, pak už se to nedalo a jsme zalezlý až do ted. Za chvíli už bude na zahradě stín, tak půjdeme znova
Ale i doma máme 27! hnus
@Tesička píše:
Tak zítra jdu na první UTZ, srdíčko ještě asi vidět nebude, Zítra teprve začínám 6.týden. Tak jsem zvědavá, a taky jaký dostanu termín. Počítám nějak kolem 25.březnaTak to by manžel dostal dárek k narozeninám do kolébky
Jinak já mám doma 19.měsíční cácorku Kristýnku, ale je to zlatíčko, nevíme co to je vztekat se, zlobit, nepapat, sama si řekne, že chce spinkat. Prostě poklad, už ví i že má maminka v bříšku miminkoTěším se, jak pak bude s druhým pomáhat. Určitě bude jako jsem prý byla já malá, také jsem prý pomáhala, nosit plínky, podávat dudlíčky
Tak uvidíme
to je krásný a holčička jez zlatíčko
tak zítra čekáme na dobré zprávy ![]()
@Tesička píše:
@Maratha no je to šílený to vedro, my byly na zahradě u bazeno asi od 9 do půl 11, pak už se to nedalo a jsme zalezlý až do ted. Za chvíli už bude na zahradě stín, tak půjdeme znovaAle i doma máme 27! hnus
ještě, že máme doma větrák, bez něj to je na chcípnutí, ale s ním to je pohádka, to je parner do veder a o víkendu už budeme mít stropní ventilátor a to už bude úplně parádní ![]()
Ahoj holky, tak teď jsem ještě momentálně na 12ti hodinové noční, tak snad mi to do zítřka uteče. Pak ještě v pátek ranní osmičku, v sobotu poslední noční a pak mám 2 týdny dovču. V pondělí půjdu na první kontrolu, moc bych si přála aby už srdíčko tlouklo, ale uvidíme. Pak už bych chtěla hned nastoupit na nemocenskou. Čtu, že hodně z Vás už čeká druhé mimi a je tu některá, která je prvorodička, jako já?
Já zatím nepozoruju žádné změny - ani nlady, ani nevolnosti, jen mě dost bolí prsa, mám hlad a jsem šíleně unavená. A občas pobolívá podbříšek, ale mám pocit, že už míň. Dnes bych měla být 5+6 a mamka se semnou pořád hádá, že už se to počítá jako 6. týden. Tak nevím, zda to mám brát že jsem od zítřka v 6. týdnu nebo od zítřka v 7.tt?
nějak se v tom ještě nevyznám ![]()
Ahoj holky, muzu se pridat? Dnes 6tt a pristi patek kontrola jestli bude bit srdicko, moc se tesim
vymodlene miminko ![]()
@nikiCink Gratuluji
A ja čekám taky první mimi a jsem o týden před tebou, takže 8.týden
A ja jsem pořád unavena a chuť na jídlo teda moc nemám…spíš naopak.
@nikiCink píše:
Ahoj holky, tak teď jsem ještě momentálně na 12ti hodinové noční, tak snad mi to do zítřka uteče. Pak ještě v pátek ranní osmičku, v sobotu poslední noční a pak mám 2 týdny dovču. V pondělí půjdu na první kontrolu, moc bych si přála aby už srdíčko tlouklo, ale uvidíme. Pak už bych chtěla hned nastoupit na nemocenskou. Čtu, že hodně z Vás už čeká druhé mimi a je tu některá, která je prvorodička, jako já?Já zatím nepozoruju žádné změny - ani nlady, ani nevolnosti, jen mě dost bolí prsa, mám hlad a jsem šíleně unavená. A občas pobolívá podbříšek, ale mám pocit, že už míň. Dnes bych měla být 5+6 a mamka se semnou pořád hádá, že už se to počítá jako 6. týden. Tak nevím, zda to mám brát že jsem od zítřka v 6. týdnu nebo od zítřka v 7.tt?
nějak se v tom ještě nevyznám
moc gratuluju a od zitrka v 7 tydnu
prezij tu nocni ![]()
Díky moc holky, už jsem aspoň v obraze
jé,¨děkuji moc za gratulace, i já Vám gratuluji. To naše miminko je taky moc moc vymodlené, takže věříme, že Pán Bůh bude stát při nás až do konce
ještě dvě hodky a můžu jít domů. Budu spát jak zabitá ![]()
@nikiCink Ahoj. Naše je to taky první
Dneska jsem 5+5tt a čeká mě první kontrola, tak jsem na ni zvědavá ![]()
@nikiCink Také budu prvorodička, pokud to vyjde a jak říkají holky, jsi od zítřka sedmý týden. Proč chceš hned na nemocenskou? Máš asi náročnou práci, vid? Já dělám v kanclu, tak budu dělat do vánoc a pak bych se na to asi taky vykašlala. Jinak srdíčko už by jsi mohla mít, záleží kdy máš ovulaci, já jí mám hodně na začátku cyklu cca 12tý den, tak už ho možná budu mít také. Na kontrolu jdu zítra do CARu - byla jsem na IUI a hned první nám vyšlo a pak jdu příští středu ke svému gynekologovi, tak budu mít krásné porovnání, co se za změny odehrálo za pět dní
. Pak už to bude horší, chodí se cca 1× za měsíc a to asi nepřežiju. ![]()