Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
15.7.15 08:24

@Camosh zaujalo mě, že se ti tam plazí.. opravdu se ve 4. měsících tvoje miminko plazí? :) Jinak gratuluju k miminku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
15.7.15 15:34

Ahoj holky, jsem tu nově ve skupince, jestli se tedy k Vám mohu přidat?
Předevčírem jsem večer objevila ducha na testu, ráno byl o hodně víc silnější, dnes ráno jiný test pozitivní, zítra ještě zkusím digitál. ale už jsem objednaná na příští čtvrtek na první ultrazvuk. TP tedy ještě nemám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
15.7.15 20:02

Ahoj holky, můžu se přidat? TP mám 07.03.2016. Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
15.7.15 20:45
@Barborkaa26 píše:
@Camosh zaujalo mě, že se ti tam plazí.. opravdu se ve 4. měsících tvoje miminko plazí? :) Jinak gratuluju k miminku ;)

Jooono :roll: :) naseho malyho teroristu uz nebavilo byt lezici miminko :D pasl kone nekdy v sestinedeli, tyden pred ukoncenym 3. mesicem se zacal pretacet ze zad na brisko a uz nejakou dobu se tak nejak snazi plazit. Je videt, ze by nejradsi lezl, ale jeho telicko a tezka hlava nechteji spolupracovat s nohama :mrgreen: jeste ze tak, cim vic toho umi, tim vetsi zahul je to pro me, rekla bych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
15.7.15 20:48

@Camosh neboj, bude to horší ;) :mrgreen: mám doma skoro roční, tak znám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
16.7.15 10:56

Ahoj holky, přidávám se k vám. Dneska jsem 4+3 :D Doufám, že tentokrát už to vyjde a dočkáme se TP 21.3.2016 :mavam: Jinak vás všechny zdravím a pojďte si napsat, jak se cítíte, jestli máte nějaké příznaky a ták :D. Já jsem příšerně unavená, ale to fakt příšerně a ráno už několik dní nemůžu vyjít na lačno z domu, jak je mi z hladu blbě..co vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
16.7.15 11:21

@Samantha9 No já vůbec. Cítím se absolutně netěhotně :mrgreen: Jsem 4+5 a krom citlivých bradavek a občasného tlaku v podbříšku zatím pohoda :palec: Snad mi to teda vydrží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
16.7.15 11:23

@Samantha9 ahoj já jsem dnes 4+5 takže jsme kousek od sebe. Doufám, že až půjdu k dr. tak budou dobré zprávičky. jinak mě je pořád špatně, ale nezvracím, pobolívá mě podbřišek, už asi 8 dní a neustále chodím na wc brzy se tam přestěhuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
16.7.15 12:09

@Samantha9 já bych měla být cca 5tt ale u dr jsem ještě nebyla. Je mi občas na zvracení, tlačí mě podbřišek, jsem nafouklá, a šíleně unavená. Snad nebudu zvracet, s prvním jsem taky nezvracela a celé těhu byla pohodička :-) Beru Duphaston na udržení a ten způsobuje rychlejší spalování, takže jsem furt hladová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
16.7.15 12:24

No tak na ten záchod chodím furt taky, až je mi to v práci už teda blbé :D. Už jste se objednaly k doktorovi a na kdy vás vezme? Já jdu až za 14 dní, do té doby to jako nepřežiju :D. Jinak břicho mě také pobolívá, ale to už od sedmého dne od oplodnění :mrgreen: A prsa mám bolavé jako před MS a zvětšené, jinak asi zatím nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.7.15 19:06

Ahoj muzu se k vám pridat dnes jsem 4+4 a tp mám 21.3 :))u dr jsem byla v utery ale na utrazvuku nic nevidel tak mám prit za 3 tydny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
17.7.15 19:07

Jo a čekám druhe první dite bude mít přiští měsíc 5 :)) a je mi 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
18.7.15 05:48

@Kacenka.Dz Ahoj, tak to máš termín stejný jako já :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.15 16:44

Ahoj, těhulky :-) Dnes ráno jsem našla na tt krásně silné // :dance: :dance: S manželem se snažíme 2 a půl roku, takže když jsem to viděla, srdce mi bilo na poplach a třepaly se mi ruce :lol: :lol: Manžel je v práci a přijede až zítra.. Jsem na prášky, že musím čekat, než mu to budu moct říct :zed: :zed: Jsem 4+2 a pode internetu mám TP 24.3.2016. Berete nějaké vitamíny? Já jsem nasadila Femibion… Všem gratuluji k // Je to krása, co? :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.15 16:46

Jinak už asi 5. den mě lehounce pobolívá břicho jako na MS, prý je to normální, tak jsem klidná a užívám si to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí