Poradna duly
Jana Čurdová
@nikola 22 hlavu vzhůru, na porod se musíš těšit
kde bys chtěla rodit?
Barborkaa26 :nad tím jsem jeste nepřemýšlela
máme tady dvě porodnice tak uvidim jeste nevim ![]()
No já jsem nad tím už taky přemýšlela, rodila jsem u Apolináře a tam se musí registrovat už ve 14+0.. tentokrát bych ráda do Neratovic a doufám že to půjde.. mám trombofilii, měla jsem na to rizikáč a poradit si s tím uměli před 7mi lety jen u Apolináře.
XBobotka :já se léčím na vysoký tlak zase tak doufám že stím nebudu mit problém..prasky teda neberu pak uz to mam vše snad v normě uvidíme
Ahoj, tak jak na tom jste??? dneska jsem byla na první kontrole mam první fotečku jsem 6+5 termín porodu mám 21.2 ![]()
Taky jsem dnes byla, poprvé, musela jsem před dovolenou.. vše v pořádku, hcg stále vyšší, dvojky stále ve hře..
To mě dělal jen utrazvuk a jdu 9.7 znova že uz bude lépe videt a mam sebou vzít moč
@nikola 22 my v pátek odjíždíme na dovolenou, takže nemůžu jít, proto jdu až dýl
utz jsem taky měla ![]()
@nikola 22 @Barborkaa26 Super zpravy
nevim jak vy ale me diky bohu prestaly bolet prsa ale prisla unava a nevolnosti :/ nezvracim ale je to hnus.
V sobotu odjizdime, tak se tu sejdem v pulce cervence
uz s foteckama ![]()
Ahoj „kolegyňky“ ![]()
Přidávám se, i když to ze začátku vypadalo bledě, tak mám už dvě pořádné //
7.7. jdu na utz ![]()
Jak se cítíte? Já mám tedy celkem nechutenství (to jsem měla i při prvním
) a a nafouklé břicho
Jinak zatím celkem ok.
Zdravím ![]()
@Klaarkka Vítej
tak to je paráááda..
No u mě teď dva dny dobrý i kafe jsem si dala..
Zítra ráno odjíždíme na dovolenou, tak se ohlásím až v 8tt a před kontrolou ![]()
Tak si užij poslední romantickou dovolenou ve dvou
Vím o čem mluvím, čekám druhé ![]()
Ozvi se po návratu, třeba se do té doby někdo další přidá, co, holky?
![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? K dr. jdu až 17.7., ale testíky jsou krásně pozitivní už pár dní
Podle MS bude termín 13.3. (ovulace přesně v půlce, takže se ani dle uzv nebude lišit
![]()