Poradna duly
Jana Čurdová
@Klaarkka romantika jako blazen, mame s sebou nase 4 deti ![]()
Jinak vedrooo, neni mi uz spatne, toho jsem se bala..
Śe tesim se do vychlazene Prahy.
Ahojky, mám prosbu, nedostala jsem to už 14.dní, v pátek by to mělo být 14.dní.
A menzes nedošla. test jsem dělala a nevyšel co myslíte.
Poslední menzes 30.5.2015
Dík za radu.
Ahoj těhulky, taky se ještě připojím - nemohla jsem vás najít
pořád jsem hledala TP březen 2016 a ono nic
ale název je super ![]()
Já jsem 6+2, // jsem našla už 22.6., PM 25.5., termín by měl vycházet na úplný začátek března…zatím jsem u dr. ještě nebyla, objednala jsem se až na UTZ 13.7., to už by mělo být vidět
tak doufám, že bude a moc se těším
) Čekáme druhátko, doma mám dvouletého chlapečka, příznaky zatím nic moc, jen jsem slabá a pořád bych spala, jinak nic ![]()
@Staninka30 pokud na testu nic, tak pak jde jen o zpozdeni, muze se stat. V lednu mi MS vynechala uplne.
@peťka82 viteeeej ![]()
Tak parada, ja jdu po dovolene 16.7. Budu 7+3, tak s sebou uz beru i tatinka
snad neco uvidime.
@XBobotka děkujuu
tak to jsme teda uplně stejně že? taky jsi dnes 6+2 ![]()
Ja bych dnes měla být 7+6 zítra jdu na kontrolu k drsnad uvidim ![]()
Achjo tak sem byla u dr na ultrazvuku nejdřív mě řekla že pro me asi nemá dobrou zprávu ze plod vypadá menší než na 8+0 že vypada na 6+1 že bud začnu krvácet a potratít nebo to bude ok srdíčko tam bylo uz ale prej ne 8 týden by mělo být rychlejc tak nevim co si myslet
:-/dostala jsem nejaky čípky na podporu těhotenství mam tam příd za 14 dní znovu ![]()
Ahoj holky
Celkem ještě bojácně s k vám přidám
Dnes jsem měla pozitivní TT a podle poslední MS jsem teď přesně 4+0, takže pokusím se nehysterčit, alespoň příští týden vydržet a pak až zkontaktovat lékaře ![]()
@baracudas hura huraa
sledovala jsem vas holk a mackala pesti ![]()
@nikola 22 holka drzim palce, mimco muze mit holt pinalejsi rozjezd a nebo jsi mela pozdejsi ovu.. Tak ver ve vsemocny utrous a hlavu vzhuru