Poradna duly
Jana Čurdová
Podle kalkulačky jsem tak v 6.tt
a předpokládaný porod 17 února na březen je jeste asi fakt brzo ![]()
Ahoj, tak se asi přidám.. potvrzeno z krve, ale k doktorce až příští týden, tak snad to vyjde
@XBobotka Ahoj ze skupiny fotky duchů
![]()
@XBobotka děkuju, ale jak říkám, k doktorce až příští týden, nechce se mi zbytečně brzy..
kolik jsi?
@Barborkaa26 já zatím taky vyčkávám ale nasadila jsem Utrouš abych předešla událostem z minulého msíce..
Jsem 4+2
4.7 jedem na dovolenou což tedy půjdu až v 8tt k dr. Stejně se tam nemůžu dovolat asi mají taky dovolenou
@XBobotka ty brďo, musím se smát..:) já dnes 3+6, nasazen utroš, 3.7. jedem na dovču
akorát mě manžel říkal, že by byl rád, kdybych doktorku stihla ještě před dovčou, takže asi čt..
Ja taky pujdu k dr příští týden nevím proste tam zajdu kdyžtak řekne že je brzo no
podle kalkulačky na internetu jsem v 6 týdnu tak nevím ![]()
@Barborkaa26
Hezký a kam jedete? Já řídím celou cestu, muž jede na motorce s nejstarším, tak doufám, že mi bude fajn ![]()
@nikola 22 No jistě, já asi taky skáknu na krev, jen abych věděla, že je vše v pořádku.
@XBobotka Jedeme do Itálie, cesta asi 13 hodin, jsem na to zvědavá.. špatně mi je, chci od doktorky pak něco napsat. Na motorce nikam letos nejedeme, i když ji máme taky
Zítra jdu na krev podruhý, tak jsem zvědavá.. kam razíte vy?
@Barborkaa26 Tak já jdu k dr v klidu až 16.7.
juch ![]()
Jeden 4 - 5.7. k Balatonu, 6.7 - tyden Chorvatsko a 12 - 13.7 Plitvická Jezera ![]()
Objednala jsem se do soukromé ordinace, bo chci s sebou vždy tatínka a připlatím si za nadstandart
My ještě asi pojedem na motorce v srpnu do Adršpachu a pak šlus ![]()
@XBobotka teda, tak to máte dobrý
já bych šla taky nejraději až po dovolené k doktorce, ale manžel chce, abych šla, no.. a chci něco na ty nevolnosti taky. Soukromou ordinaci? Teda, tak to je super! Jaký tam máš všechno výhody? A to je druhý mimi??