Poradna duly
Jana Čurdová
@XBobotka Dík za ty pěsti
Konkrétně mě pomohly ![]()
Vy všechny jste už asi už kousek přede mnou
Je to moje první těhotenství, takže je možné, že se tu budu ptát na nějaké věci jako tele ![]()
XBobotka :mela jsem pozdeji ovu 28dc testovala jsem se tak snad to bude ok ale to čekání je strasny… ![]()
@baracudas ja jsem tehotna po treti a nikdy me to neprestane prekvapovat
![]()
@nikola 22 ono je to vlastne ale cely o cekani.. Az bude ❤️ Budes cekat na tripple, pak na velky utz, pak na pohyby, pak na monitory no a paaak na finale ![]()
jo, je to tak, furt se na něco čeká
já teda nejdu na tripple, ale na ten placený screening, při prvním už mě pak na tripple neposílali, když dopadl dobře…každopádně hlavně aby bylo vidět srdíčko že…už pozítříííí
@baracudas u mě je to taky první těhotenství, tak budem dvě telata ![]()
Ahoj holky, pridavam se do klubu dvoucarkovych
tez tak tyden vydrzim a pak huraaa k doktorce ![]()
Ahoj holky, jsem zpátky z dovolené, vše asi v pořádku, k doktorce mířím v úterý..:)
Ahoj, tak já se k Vám taky přidávám. 2.7. byl 1duch. A ve čtvrtek jdu k doktorovi tak jsem zvědavá jestli už půjde něco vidět. ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala
Jsem 6+3 a mám už potvrzené srdíčko (kontrola byla v 6+0).
Zatím vás jen čtu
a spíš se vás chci zeptat, jestli by se vám nechtělo jít do uzavřené skupinky? Přeci jen se líp „povídá“ ve větším soukromí a líp se i lidi poznají a můžou se víc podporovat, když do skupiny nepíše třeba 40 lidí najednou…? ![]()
@Janice78 Jinak s uzavřenou skupinou v celku souhlasím, záleží jak se vyjádří zbytek ![]()