Poradna duly
Jana Čurdová
@baracudas Držím palce, ať kontrola dopadne dobře, kdy jdeš? Pak hned napiš, jak jsi dopadla
![]()
@Samantha9 Jsem úplně napnutá a dá se říct, že se snad na tu gyndu i těším
Jsem objednaná na 12:50, tak pak dám určitě vědět ![]()
@baracudas Tak to jsem napnutá i za tebe a těším se na zprávy!!!
![]()
Tak jsem po první kontrole, jsem 5+6, zatím tam byl vidět jen gestační váček. Jinak asi vše ok. Termín jsem zatím nedostala, a na další kontrolu jdu až za měsíc!!! To je šílený!!! ![]()
Ahoj
Dnes mám ukončený 5. týden, na ultrazvuku 4mm. Potvrzené těhotenství. Na fotce testy od prvního dne vynechané menstruace. Čárky hezky víc a víc viditelné. Na další UTZ jdu 3.8. a to už by mělo být vidět a slyšet srdíčko. Je to naše první a moc se na něj těším.
Zatím na sobě krom tahu v podbříšku, občasné nevolnosti a větší ospalosti nic nepozoruju - např. změny prsu. Jak to prožíváte vy?
@Tesička Hele, tak to je fakt šílený!! Ale naprosto! To snad ani nemyslí vážně? Takhle v začátku by to mělo být snad co 14 dní a pak až co měsíc! Změň doktora, na tohle nemůžeš mít nervy ![]()
Tak se hlásím po první kontrole
Vše v pořádku, jsme v 6. týdnu a další kontrola 4.8.. To by už mělo být
![]()
Příspěvek upraven 23.07.15 v 16:33
@Malý princ Ahoj. Já bych dle poslední MS měla být 5+5, což souhlasí i s odhadem lékaře. Na ultrazvuku viděl gestační váček
Taky nic zásadního nepozoruju
Trochu mě bolí bradavky a sem tam píchne v břiše. Unavená jsem taky, ale je to možná i tím horkem ![]()
Ahoj holky,
mohla bych se k vám prosím ještě přidat:) Také jsem v 6. týdnu (5+2). Zítra bych měla jít ráno na ultrazvuk. Také čekáme první miminko. Po prvním neúspěchu v listopadu si moc přeji, aby tentokrát vše dobře dopadlo:)Jako všichni:)
@NelCaP Ahoj, určitě se přidej. To si děláš srandu, že jsi o to přišlo v listopadu? Já tady a ted se od té doby teprve zadařilo a jsem 5+3 a také doufám, že už to klapne, i když po tom zážitku se člověk strachuje o to víc a je opatrnější. Tak snad nám to klapne ![]()
@baracudas jo, prý mám přijít 27.srpna! šílený! Nevim proč si mě teda zvali takhle brzo, akorát jsem vynervovaná! ![]()
Ty jsi cca o 3 dny napřed ode mě, já to napsala blbně, nejsem 5+6 ale 5+1, byl tam jen gestační váček, jinak ani náznak toho žloutku ani srdíčka. Mělas to stejně na utz? Já jsem totiž narazila na diskusi, kde holčina taky v 6.týdnu nic, jen prázdný váček a nakonec s toho byl zamlklý potrat
Jsem šíleně vynervovaná
Snad mě vezme ta manželovo známá za 14 dní a uklidní mě.
@NelCaP ahoj, tak pak dej určitě vědět, jak jsi dopadla a co bylo na utz vidět, at můžeme porovnat
a já se můžu uklidnit, ![]()
@Tesička No já tomu taky prdlajs rozumím, ale ukázal mi gestační váček a řekl, že je tam miminko, tak předpokládám, že tam něco viděl
Jinak neřekl mi nic o velikosti ani přesnou délku těhotenství. Těch 5+5tt odpovídá mé poslední MS a on to podle UTZ otipoval na 6.týden, takže se trefil. No a řekl ať se objednám za 14 dní, že by mohlo být už i srdce a sestřička mi to napsala na 4.8. ![]()
U tebe mě neudivuje ani tak to, že nebylo nic vidět, přece jen jsme na začátku, ale spíše to, že si tě pozvali až na konec srpna…nechápu ![]()