Brigáda a roční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Cuddy ještě malá dopoledne spí 2 hodinky, takže se nasnídají, pphraje si, koukne na králíky (bydlíme ještě s babičkou a dědou-přinejhorším je zvyklá i na ně) a pak se vyspí naobědvá a jsem doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dee0102 však jo, toto bude prospěšné pro všechny zúčastněné, tebe, může i dítě. To není dát od 7 do 17 do jeslí, toto je výborné postupně osamostatňování dítěte za velmi přátelských podmínek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy kdybych věděla, že je na mě upnutá hodně, tak do toho nejdu… Ale ona miluje lidi, na kurzu plavání klidně si jde hrát za instruktorkou ani se neohlídne jestli tam jsem a takhle všude bez problému, ani mě nevyhledává- max. K večeru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jdu do práce a dítěti bude rok a půl. Bude s tátou na otcovské. Žijeme v zahraničí. Děti místních už jsou v roce ve školce, rodiče oba v práci. Tak jsme tady taková rarita.
Neboj, zvládne to. ![]()
- Citovat
- Upravit
@kavenka díky ![]()
Děkuji za názory/odpovědi/uklidnění
Jak píše anonymní, v zahraničí je to běžné a že by z nich všech byli nějak „narušení“ jedinci se asi říct nedá… Já budu na mateřskÉ do 3,5 let, aby si do školky zvykala postupně, takže si mě užije ještě dost 😄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bude doma s tatínkem, tatínek je taky rodič. To by si tátové, kteří pracují, museli taky říkat, jestli náhodou dítě nebude mít trauma, protože s ním netráví tolik času. Pokud dítě není vyloženě hodně fixované na matku, tak nevidím problém. Já pracuju od roka a půl malého, hlídají babičky a výhra na všech stranách - já si odpočnu od malého, pak se na něj víc těším, malý si to u babiček užívá, protože se mu naplno věnují a babičky si užívají malého, protože hlídají rády.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@me57h píše:
Já si dovedu nesouhlasit, v tomhle věku ne-e. Kor když jde o holčičku. Já bych teda od takhle starého dítěte neodešla, nebo ho max. nechala hlídat nějakou ženou, když už by to bylo nutné.
prosím tě, ty musíš vždy vypustit nějakou kravinu. Už jsi tím tady hodně známá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@me57h píše:
Já si dovedu nesouhlasit, v tomhle věku ne-e. Kor když jde o holčičku. Já bych teda od takhle starého dítěte neodešla, nebo ho max. nechala hlídat nějakou ženou, když už by to bylo nutné.
Některý lidi by raději měli mlčet.
Příspěvek upraven 11.11.21 v 20:47
- Citovat
- Upravit
@Anett.taa právě si myslím, ze to bude ku prospěchu… Já vypadnu chvíli do práce, bude to pro mě změna, svym způsobem relax a malá si zvykne na tatínka více a tatínek už se těší až jim nebudu stát za zadkem a užijou si čas jen spolu 😁 už dostal instrukce (který ani neposlouchá 😄- prý není deb. l aby se nepostaral o své dítě) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mojmira @ludmilaadamkova to je tady nějaká známá firma jo?
já čekala jestli by mi to nějak dovysvětlila, proč si to myslí… Nehledě na to, že o patro níž bude tedy babička, jako zástupce z řad žen 😄 aby to bylo pro malou bezpečné 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dee0102 píše:
@mojmira @ludmilaadamkova to je tady nějaká známá firma jo?já čekala jestli by mi to nějak dovysvětlila, proč si to myslí… Nehledě na to, že o patro níž bude tedy babička, jako zástupce z řad žen 😄 aby to bylo pro malou bezpečné 😁
Ano… Její diskuze o dcerách které jsou naprosto nemožné protože čtou studuji cestují a dokonce mají po 18 roce života přítele jsou naprosto legendární.
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova no mě stačilo, že malou holčičku by měla hlídat žena 😄 a chlapečky by měli rodit tatínci asi
Další názory nechci mozna ani vědět, jen mě zajímal nějaký argument k tomu, co napsala, ale to je marný koukám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit