Brigáda pod 15 - můžu to někde nahlásit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
27.7.18 22:14

@malá_holka tvůj komentář odpovídá tvému nicku. Přečti si nějaks článek o rizicích nelegální práce. Ono to neví ani dospělí, natož 14letá. A popíjení v tomhle věku má závažný vliv na funkce mozku. A mám podezření, že někteří jsou toho živým důkazem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
27.7.18 22:37
@Celeana píše:
@malá_holka tvůj komentář odpovídá tvému nicku. Přečti si nějaks článek o rizicích nelegální práce. Ono to neví ani dospělí, natož 14letá. A popíjení v tomhle věku má závažný vliv na funkce mozku. A mám podezření, že někteří jsou toho živým důkazem

taky mám ten pocit ;) a můj nick není nečekaně odraz reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
28.7.18 08:55

@malá_holka nikdo přece nepsal, že je tam sama, ale že tam obsluhuje. a třeba já jsem se fakt ve 14 letech chlastu nedotkla, o svém synovi to můžu říct naprosto s jistotou, aspoň o tom posledním určitě :lol: ve 14 letech jsou v třeba v sedmý třídě a nepřijde mi normální, aby poli alkohol :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
28.7.18 09:08

Já si myslím, že nejde ani tak o to, že si mladá holka chce vydělat třeba na šminky, nebo tričko, nebo na nějakou veledůležitou věc.. Ale jde o to jak mladistvá holka to je a kde přesně dělá! Copak Vám by bylo jedno, kdyby vaše dítě dělalo pod 15 let v hospodě s alkoholem mezi ožraly? Já jsem v hospodě dělala a takoví drzí ožralové apod. nic příjemného pro dospívání!

Alkohol do ruky takto mladistvým nepatří i když je jiná doma a hulí už i 12 letí.. Návyková látka jako jiná… A když to nezajímá rodiče, tak je dobře, že to zajímá aspoň někoho dalšího. To chválím a nevidím v tom žádný bonz.. Jde o tu mladou holku.. Kdyby někdo práskal baby na mateřské jak si přivydělávají děláním dortů a prodejem různých sraček, tak sice netleskám, ale nevidím v tom pohoršení..

Za to u té mladé to může mít špatné následky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.7.18 09:15

Bože, to fakt nevidíte? Ten zaměstnavatel na 99% není lidumil,který dá holce pár kaček na šminky- neberu pomoc v rodině. Je to vydřiduch, kters chce levnou prac.sílu a odrbat zaměstnance a stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat