Bříško v 7.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.7.16 18:14

@mimi2017 noo malej má termín 18.11 a manžel má narozky 3.12 takže takovej předčasnej, ale nejkrásnější dárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 18:16

@Kristyna.Vechtova Tak to určitě :) lepší si ke 30 narozeninám nemohl ani přát:)Takže na Vánoce už budeet 3 to je hezké. Já si tedy ještě počkám, ale na Vánoce to chceme oznámit tchýni.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 18:21

@mimi2017 Noo zkoušel, že je zvedavej co dostane ke 30tinam, ale pak mu to hned došlo :lol: Noo už se na to těším, sice prcek z toho ještě nebude nic mít a beztak to prospi, ale ten pocit, že už jsme zase o kousek kompletmější rodina je krasnej :-)
A Ty už čekáš nebo se teprve chystáte?
No o oznámení tchýni mi ani nemluv - u nás to musela vyklopit manželova sestřenice, která se ani nejdřív nezeptala mě jestli to je pravda nebo tak a hned běžela za tchýni, takže mě akorát nakrkla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 18:42

@Kristyna.Vechtova Já čekám konečně své první. :) Čekala jsem na něj moooc dlouho, ale dočkala jsem se.My to chceme říct až budeme vědět, že je vše snad v pořádku. A hlavně až to řekneme tchýni, tak pak už to budou vědět všichni. :lol: Takže nepospíchám :lol: To je tedy sestřenice, to by mě také naštalo, proto jsme to ještě někomu neřekli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 18:54

@mimi2017 tak to je dobře, že ses dočkala :kytka:
No my to chtěli oznámit po 12tt a hlavně až poté co nám schválili hypotéku :-)
No my spolu bohužel děláme v jedné firmě a to víš občas se tam roznese co nemá a ona to někde slyšela a hned běžela no..
Tak moji mamce jsem to „musela“ říct protože mi dohazovala novou práci tak by se stejně dozvěděla, že jsem tam nebyla, ale ta respektovala, že to chceme říct až po 12tt a nikomu to neřekla dokud jsem ji to nedovolila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 19:01

@Kristyna.Vechtova Tak mamka je mamka, že? :lol: Ale moje tchýne poví i to co neví, takže asi tak. :lol: Jsem moc ráda, že už jsem se konečně dočkala. :hug: A co kočárek už jsi koukala? Jaký by se ti líbil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
6.7.16 19:12

Jsem teď 10+1, těhotenství jsem začínala na 47, okolo 7.týdne dokonce 45 kg no a bříško nikde.
Přidávám porovnání, 7.týden VS. 10.týden. Malý rozdíl tam asi je.

• Citovat
  • Upravit
4689
6.7.16 19:15

@Padme93 No když se vezme lupa, tak ano malý rozdíl ano :lol: :lol: :lol: Ale neboj mám kamarádku, ta je hubeňoučká jako ty a břiško se jí začlo rýsovat až kolem 7 - 8 měsíce a nejlepší na tom, že porodila a je opět jako proutek. :lol: Takže to má svoje plus. :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 19:16

@mimi2017 no já to chtěla jako jedno velké překvapení pro všechny, ale byla jsem ráda že to ví :-)
Noo to moje tchýně taky to se neboj ona celkově manželova rodina je taková že každej musí všechno vědět a s co nejvíc detailama - takže jsem řekla že z porodnice budou zprávy až se malej narodí nepotřebuju aby mě stresovali kdy už to bude :-)
No mame vyhlidnute dva ale chci je vidět naživo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
6.7.16 19:28

Jsem 11 a neco a brisko zadne nemam a vaha stale stejna, kazda jsme holt uplne jina :-) na prvni screening jdu 14.7. a jestli pujde rict i pohlavi, zalezi na prckovi, pravila ma lekarka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 20:05

@Kristyna.Vechtova Ty jsou pěkný :) Já jsem také koukala na net.Ale jako ty chci se mrknou jak vypadá v reálu. Znám případ kamarádka jsi koupila kočárek za 20… a narodil se jí chlapeček měl 5 kg, takže kočárek používala cca 2 měsíce, jelikož se jí tam nevešel. :( :lol: Nevíš kde je pořádný výběr kočárků? Udělali by jsme si výlet a jeli někam mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 20:13

@mimi2017 dekuji :-) No já ten Zippy je z Domexinu a ten má kamenný obchod v Kutné Hoře a ten druhý ani nevím kde je kamenný obchod :-D
Jinak výběr je prý v Opatovicích u Hradce Králové a také ve Dvoře Králové je prej super obchod s kočárky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 20:15

@Kristyna.Vechtova Tam chceme vyrazit do toho safari, tak by jsme to mohli spojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 20:20

@mimi2017 Noo určitě jeďte na oboje Zoo ve Dvoře miluju!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 20:21

@Kristyna.Vechtova Já tam jeětě nebyla :(, tak se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí