Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@NapoleonovaDesire Tak to je jasné.
Zatím nemá čím tak je to super ![]()
@NapoleonovaDesire A co jsi měla za oblečení pro mimčo do porodnice?
Nemáš nějaký typ na nějakou soupravičku?
@mimi2017 Jo,mam.
Mela jsem veci mraky..a spousta uplne k nicemu
Musela jsem se sama poucit. Do porodnice bodycka co se rozepinaji jakoze sikmo. Nemusis jim to rvat pres hlavu. A pak polodupacky. A slabsi mikinky na rozepinani vepredu a BEZ kapuce. Rukavicky bavlneny a ponozticky. A ruzne bavlnene cepicky. Doma pak tahal jen bodycka, polodupky nebo puncosky, slabsi mikci, zadnou umelotinu, stejne byl porad v zavinovacce na spani bavlneny overal a na ven teply overal a do fusaku. A tim to haslo. Nepouzila jsem zadnou mikinu s kapuci
,zadny dupacky…to rozepinani vecny, jeansy, laclace..ani nic podobnyho
Jsem asi divna, ale ja spis koukala aby mu bylo pohodlne, nez aby vypadal jako do balu.
@NapoleonovaDesire Tak to je jasné. A hlavně tim dětem se hned přidá pár let, když je oblékaš jako dospělé. To souhlasím hlavně, aby jim bylo pohodlně prckům. Já kdybych měla holčičku tak mám asi tam 4 bedny dupaček, ale pokud kluka nemám nic ![]()
Jestli kluka, ja se toho budu zbavovat
A neboj, ono se ti to sejde…ja nemela taky skoro nic..a ono mamka koupila, tchyne koupila, kamosky, ja neodolala..sbira se rychle ![]()
Já ho měla taky hned, ale já se vždycky hrozně hlídala a najednou sem zrala jak prokopla, takže si myslím že sem spíše měla vypoukly bříško kvůli tomu. ![]()
@NapoleonovaDesire Tak určitě se něco sejde
Tak až budu vědet co to bude tak dám vědět.:) Jinak až budeš mít nějaké fotky věcí a cenu tak můžeš poslat do zpráv a pak se domluvíme, ju?
Byla bych ráda za nějaké věci, když to bude kluk.
@NapoleonovaDesire Jdu spát přeji krásné sny
Tobě i malému
![]()
A všem tady dobrou
![]()
@mimi2017
Teda ja si delala srandu, ale kdyz budes chtit, a budete mit kluka, tak urco nafotim a poslu. ![]()
@NapoleonovaDesire Noo já teď taky tahám leginy sice frut klasický ale mám i jedny těhu
Pak doma tepláky a mám super gatě do gumy v pase a pak už na to větší a velký břicho tam mám jedny 3/4 na léto a zatím jedny dlouhý kalhoty a doufám že budu muset pořídit tak maximálně ještě nějaký kalhoty na tu chvíli řijen/a začátek listopadu (i když to asi na žádný dlouhý vycházky nebude a budu ráda že budu ráda)
A ještě asi kabátek ale ten si nejspíš pujcim od mamky má jeden super pružnej tak na tu chvíli ![]()
@Kristyna.Vechtova
Koukám, že jsi také ranní ptáče. Copak že nespinkáte? ![]()
@NapoleonovaDesire Ahoj hele když se ti bude chtít a budeš mít volno tak určitě nafoť a pošli ju ![]()
@mimi2017 Noo máme akčního pejska 7 měsíčního a chodíme furt ven a on prostě nebere změnu času takže se pravidelně budí mezi 3:40-4:10 a chce nažrat a jít ven
Ale naštěstí můžu být v práci už od 6 takže stejně v 5:25 vstáváme tak už jen tak polehavám ![]()
@Kristyna.Vechtova Takže se připravuješ do práce pomalu?
A jak se dneska cítíš?
@mimi2017 Noo ještě ležím, jen hodím jídlo do práce a jdu - dny tahání se věci domů jsem po zjištění těhu zrušila, však ono to v práci počká a nikdo jinej to za mě stejně neudělá ![]()
No já se cítím celou dobu skvěle - malej se v břiše pochrouvá tak vím že je vše ok a naštěstí je doteď mě těhu bezproblémové takže si to můžu užívat
A co Ty že nespíš? ![]()