Bříško v 7.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4689
6.7.16 21:44

@NapoleonovaDesire Tak to je jasné. :lol: Zatím nemá čím tak je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 21:47

@NapoleonovaDesire A co jsi měla za oblečení pro mimčo do porodnice? :) Nemáš nějaký typ na nějakou soupravičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 21:59

@mimi2017 Jo,mam. :) Mela jsem veci mraky..a spousta uplne k nicemu :roll: Musela jsem se sama poucit. Do porodnice bodycka co se rozepinaji jakoze sikmo. Nemusis jim to rvat pres hlavu. A pak polodupacky. A slabsi mikinky na rozepinani vepredu a BEZ kapuce. Rukavicky bavlneny a ponozticky. A ruzne bavlnene cepicky. Doma pak tahal jen bodycka, polodupky nebo puncosky, slabsi mikci, zadnou umelotinu, stejne byl porad v zavinovacce na spani bavlneny overal a na ven teply overal a do fusaku. A tim to haslo. Nepouzila jsem zadnou mikinu s kapuci :roll:,zadny dupacky…to rozepinani vecny, jeansy, laclace..ani nic podobnyho :D Jsem asi divna, ale ja spis koukala aby mu bylo pohodlne, nez aby vypadal jako do balu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 22:09

@NapoleonovaDesire Tak to je jasné. A hlavně tim dětem se hned přidá pár let, když je oblékaš jako dospělé. To souhlasím hlavně, aby jim bylo pohodlně prckům. Já kdybych měla holčičku tak mám asi tam 4 bedny dupaček, ale pokud kluka nemám nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 22:14

Jestli kluka, ja se toho budu zbavovat :D A neboj, ono se ti to sejde…ja nemela taky skoro nic..a ono mamka koupila, tchyne koupila, kamosky, ja neodolala..sbira se rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
6.7.16 22:18

Já ho měla taky hned, ale já se vždycky hrozně hlídala a najednou sem zrala jak prokopla, takže si myslím že sem spíše měla vypoukly bříško kvůli tomu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 22:22

@NapoleonovaDesire Tak určitě se něco sejde :) Tak až budu vědet co to bude tak dám vědět.:) Jinak až budeš mít nějaké fotky věcí a cenu tak můžeš poslat do zpráv a pak se domluvíme, ju? :lol: Byla bych ráda za nějaké věci, když to bude kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 22:31

@NapoleonovaDesire Jdu spát přeji krásné sny :) Tobě i malému :) :hug:
A všem tady dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 22:31

@mimi2017
Teda ja si delala srandu, ale kdyz budes chtit, a budete mit kluka, tak urco nafotim a poslu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.16 04:32

@NapoleonovaDesire Noo já teď taky tahám leginy sice frut klasický ale mám i jedny těhu :-) Pak doma tepláky a mám super gatě do gumy v pase a pak už na to větší a velký břicho tam mám jedny 3/4 na léto a zatím jedny dlouhý kalhoty a doufám že budu muset pořídit tak maximálně ještě nějaký kalhoty na tu chvíli řijen/a začátek listopadu (i když to asi na žádný dlouhý vycházky nebude a budu ráda že budu ráda) :-D A ještě asi kabátek ale ten si nejspíš pujcim od mamky má jeden super pružnej tak na tu chvíli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
7.7.16 04:42

@Kristyna.Vechtova :mavam: Koukám, že jsi také ranní ptáče. Copak že nespinkáte? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
7.7.16 04:43

@NapoleonovaDesire Ahoj hele když se ti bude chtít a budeš mít volno tak určitě nafoť a pošli ju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.16 04:46

@mimi2017 Noo máme akčního pejska 7 měsíčního a chodíme furt ven a on prostě nebere změnu času takže se pravidelně budí mezi 3:40-4:10 a chce nažrat a jít ven :-) Ale naštěstí můžu být v práci už od 6 takže stejně v 5:25 vstáváme tak už jen tak polehavám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
7.7.16 04:48

@Kristyna.Vechtova Takže se připravuješ do práce pomalu? :roll: A jak se dneska cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.16 04:57

@mimi2017 Noo ještě ležím, jen hodím jídlo do práce a jdu - dny tahání se věci domů jsem po zjištění těhu zrušila, však ono to v práci počká a nikdo jinej to za mě stejně neudělá :-)
No já se cítím celou dobu skvěle - malej se v břiše pochrouvá tak vím že je vše ok a naštěstí je doteď mě těhu bezproblémové takže si to můžu užívat :-) A co Ty že nespíš? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí