Bříško v 7.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.7.16 20:56

@mimi2017 Joo chodím doma bych se ukousala nudou i když máme pejska s určitě bych nabrala spoustu kil navíc a hlavně máme hypotéku tak nechci být bezdůvodně na neschopence :-)
No smlouvu mám do 31.8 ale mám tam ještě 10 dní dovči tak uvidím :-) Ale už padlo že bych mohla zůstat i do nástupu na MD tak uvidím :-) Mě by to nevadilo, zatím se cítím dobře, ale co já vím jak mi bude na konci měsíce nebo klidně i za týden :-) Řekla jsem jasně že když budu mít sebemenší zdravotní problémy odejdu klidně ze dne na den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 20:57

@Kristyna.Vechtova jojoo :D jeli jsme na vikend pod stan, tam jsem nosila leginy a kdyz jsme se vratili, tak jsem uz nedopla kalhoty :D pak to je ficak. Holky to je tak hezky, loni touhle dobou jsem byla na vasem miste… :srdce: Uzivejte ten cas…strasne to leti :( Termin jsem mela 29.2. PRESTUPNY ROK :D ale malej chtel narozky kazdy rok :D, tak si pospisil uz 2.2. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 20:57

@kofolkal Tak to jo :) Já už jsem s tímto 11 let, takže už je čas aby bylo ve vztahu mimčo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 21:00

@Kristyna.Vechtova To jsme na tom stejně, také chci chodit co nejdéle to půjde.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 21:00

@NapoleonovaDesire no já se do věcí furt vejdu nepřinesla jsem zatím ani kilo ale vadí mi knoflíky protože v práci sedím tak mě to tlačí :?
Noo já jsem zvědavá kdy se narodí ten náš prďolka termín máme dle MS 15.11 a dle utz 18.11 ale furt říkám že to bude 19 nevím proč :-D
Jee tak ti máš doma Vodnáře viď? Já jsem 11.2 :-) A ani se mu nedivim taky bych nechtěla narozky jednou za 4 roky :-D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 21:01

@mimi2017 jako hrotit to nebudu ale dokud budu schopná a zdravá tak chci chodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 21:03

@NapoleonovaDesire Takže za chvilku slavíte rok, to je hezké. :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 21:08

@kofolkal tak tak nebran se tem chutim, stejne neodolas :D aspon jednou v zivote clovek muze bastit, co chce! :) @mimi2017 urcite kojeni je super, ted uz jo. Ikdyz na zacatku jsme se taky pekne potrapili. Prdiky, rustovy spurty, malo mlika, taky v noci se budi na bastu do ted..ptz to matersky mliko, se jim lip travi, tak maji i driv hlad :D. Pak taky kojit na verejnosti, v zime, je to nekdy rehole…ale za ten pocit, ze mu davam to nejlepsi pro nej a kdyz vidim, jak mu chutna, tak to jde vsechno stranou… :srdce:
A jinak ja byla doma od listopadu, jsem ucitelka a po druhe angine od deti jsem to vzdala. A pak jsem byla rada…V klidku jsem si vse doma dodelala, preceta vsechny knizky, napekla cukrovicko, sehnala vse prckovi, vyzehlila, nachystala..a jela rodit :D ted uz pul roku jim nastojaka, zehlim po nocich, hlavu si foukam s malym na prebalovaku v koupelne, jinak nemam sanci :D o knizkach si nechavam zdat, v 10 padam do komatu unavou. Takze jestli muzete, za me je neschopenka ke konci super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 21:12

@Kristyna.Vechtova vis co je uplne super na noseni, zatepleny tehotensky leginy. A v tech jsem zimu odchodila. Stvaly me knofliky, svy..vsechno. A ty leginy byly teploucky a clovek je mohl vzit k valenkam, pohoram ale i do kozacek ke kabatu vypadaly dobre… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 21:13

@mimi2017
No za chvili…za pul roku. Ale ono to utece. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 21:16

@NapoleonovaDesire Ano má to určitě své pro i proti:) A používáš ty silikonové nástavce „košíčky“ na bradavky při kojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 21:18

@NapoleonovaDesire Uteče to rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 21:24
@mimi2017 píše:
@NapoleonovaDesire Ano má to určitě své pro i proti:) A používáš ty silikonové nástavce „košíčky“ na bradavky při kojení?

Snazili se mi je v porodnivi vnutit :D ale ja jsem byla na seminari o kojeni, coz doporucuji, cloveka tam uplne nepripravi na realitu potom, ale aspon nejake info do zacatku jsem pobrala a dekuji za to, takze jsem je odmitla. Malej sice chvilku mel to sani tezsi, ptz mam prsa mensi a kdyz se naliji, tak se musel hodne snazit :) ale za par dni si tu bradavku, ja rikam ozuzlal :D, podle svych potreb. Kamaradka ma 8m kluka a taha kosicky dodnes. Uz si nechce zvykat bez nich. Rve ji. Takze vyvaret, nasazovat…pakarna. Takze kdyz to neni nezbytne, vynechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
6.7.16 21:29

@NapoleonovaDesire já právě, že kamarádka je také měla, jelikož nechtěl malej pít a postupem měsíců, jí začal kousat a měla je do krve, takže asi tak :)Takže opět se vrátila ke košíčkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.7.16 21:34

@mimi2017
Jak me hryzne, sype na umelou. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie