Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mimi2017 Joo chodím doma bych se ukousala nudou i když máme pejska s určitě bych nabrala spoustu kil navíc a hlavně máme hypotéku tak nechci být bezdůvodně na neschopence ![]()
No smlouvu mám do 31.8 ale mám tam ještě 10 dní dovči tak uvidím
Ale už padlo že bych mohla zůstat i do nástupu na MD tak uvidím
Mě by to nevadilo, zatím se cítím dobře, ale co já vím jak mi bude na konci měsíce nebo klidně i za týden
Řekla jsem jasně že když budu mít sebemenší zdravotní problémy odejdu klidně ze dne na den ![]()
@Kristyna.Vechtova jojoo
jeli jsme na vikend pod stan, tam jsem nosila leginy a kdyz jsme se vratili, tak jsem uz nedopla kalhoty
pak to je ficak. Holky to je tak hezky, loni touhle dobou jsem byla na vasem miste…
Uzivejte ten cas…strasne to leti
Termin jsem mela 29.2. PRESTUPNY ROK
ale malej chtel narozky kazdy rok
, tak si pospisil uz 2.2. ![]()
@kofolkal Tak to jo
Já už jsem s tímto 11 let, takže už je čas aby bylo ve vztahu mimčo. ![]()
@Kristyna.Vechtova To jsme na tom stejně, také chci chodit co nejdéle to půjde.:)
@NapoleonovaDesire no já se do věcí furt vejdu nepřinesla jsem zatím ani kilo ale vadí mi knoflíky protože v práci sedím tak mě to tlačí ![]()
Noo já jsem zvědavá kdy se narodí ten náš prďolka termín máme dle MS 15.11 a dle utz 18.11 ale furt říkám že to bude 19 nevím proč ![]()
Jee tak ti máš doma Vodnáře viď? Já jsem 11.2
A ani se mu nedivim taky bych nechtěla narozky jednou za 4 roky
![]()
@mimi2017 jako hrotit to nebudu ale dokud budu schopná a zdravá tak chci chodit ![]()
@NapoleonovaDesire Takže za chvilku slavíte rok, to je hezké.
![]()
@kofolkal tak tak nebran se tem chutim, stejne neodolas
aspon jednou v zivote clovek muze bastit, co chce!
@mimi2017 urcite kojeni je super, ted uz jo. Ikdyz na zacatku jsme se taky pekne potrapili. Prdiky, rustovy spurty, malo mlika, taky v noci se budi na bastu do ted..ptz to matersky mliko, se jim lip travi, tak maji i driv hlad
. Pak taky kojit na verejnosti, v zime, je to nekdy rehole…ale za ten pocit, ze mu davam to nejlepsi pro nej a kdyz vidim, jak mu chutna, tak to jde vsechno stranou… ![]()
A jinak ja byla doma od listopadu, jsem ucitelka a po druhe angine od deti jsem to vzdala. A pak jsem byla rada…V klidku jsem si vse doma dodelala, preceta vsechny knizky, napekla cukrovicko, sehnala vse prckovi, vyzehlila, nachystala..a jela rodit
ted uz pul roku jim nastojaka, zehlim po nocich, hlavu si foukam s malym na prebalovaku v koupelne, jinak nemam sanci
o knizkach si nechavam zdat, v 10 padam do komatu unavou. Takze jestli muzete, za me je neschopenka ke konci super ![]()
@Kristyna.Vechtova vis co je uplne super na noseni, zatepleny tehotensky leginy. A v tech jsem zimu odchodila. Stvaly me knofliky, svy..vsechno. A ty leginy byly teploucky a clovek je mohl vzit k valenkam, pohoram ale i do kozacek ke kabatu vypadaly dobre… ![]()
@NapoleonovaDesire Ano má to určitě své pro i proti:) A používáš ty silikonové nástavce „košíčky“ na bradavky při kojení?
@mimi2017 píše:
@NapoleonovaDesire Ano má to určitě své pro i proti:) A používáš ty silikonové nástavce „košíčky“ na bradavky při kojení?
Snazili se mi je v porodnivi vnutit
ale ja jsem byla na seminari o kojeni, coz doporucuji, cloveka tam uplne nepripravi na realitu potom, ale aspon nejake info do zacatku jsem pobrala a dekuji za to, takze jsem je odmitla. Malej sice chvilku mel to sani tezsi, ptz mam prsa mensi a kdyz se naliji, tak se musel hodne snazit
ale za par dni si tu bradavku, ja rikam ozuzlal
, podle svych potreb. Kamaradka ma 8m kluka a taha kosicky dodnes. Uz si nechce zvykat bez nich. Rve ji. Takze vyvaret, nasazovat…pakarna. Takze kdyz to neni nezbytne, vynechat.
@NapoleonovaDesire já právě, že kamarádka je také měla, jelikož nechtěl malej pít a postupem měsíců, jí začal kousat a měla je do krve, takže asi tak
Takže opět se vrátila ke košíčkům.