Bříško v 7.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4689
7.7.16 05:07

@Kristyna.Vechtova Já jsem naučená vstávat v 5 : 30 do práce :), takže v hlavně mám takový budík. :lol: A většinou teď do 5 se probudím. :) A copak děláš za práci, jestli se můžu zeptat? Tak to je moc fajn, že malej je v pořádku. Copak máte za pejska, také jsem uvažovala, že si nějakého pořídím na zahradu.Ale pak říkám raděj ne, jelikož nechci dopadnout jak ty ženy co místo dětí mají zvířata. :lol: Takže počkám a pořídíme pejska až mimču až bude drobet větší. :) Jinak už mám tady hlad, tak si půjdu připravit snídani. :) A mám volno tak chce vyrazit na nějaký ten výlet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.16 05:15

@mimi2017 jo taaak :-) No tak to jsi hezky „naprogramovaná“ :-D
No dělám na odd kvality v jedné firmě - taková kancelářská krysička, ale přijdu do styku s téměř celou fabrikou takže jen nesedim na zadku ale spíš Lítám po všech čertech :-)
No máme německého trpasličího pinče a my si ho pořídili abych neřešila mimčo a jen co jsme si ho dovezli tak jsem otěhotněla :-D
Noo tak si to užij já jdu po 5 dnech volna do práce, ale bude to spíš takový odpočinkový - doufám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
7.7.16 05:20

Tak snad máš pravdu a opravdu budeš mít odpočinkový den v práci. Přála bych tě to. :hug: Pejsek je krásný :) Právě to já jsem nechtěla, zaplácnout touhu po dítěti pejskem. A pak ho mít jak spousta holek jako dítě. Nechtěla jsem abych byla ještě větší blázínek. :lol: Jinak znám tady v okolí jedu ty měli právě psala jako dítě a když pak otěhotněla a porodila, tak se psa zbavila :,( To si myslím, že je hnus a ona k… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.8.20 10:23

mimi

Ahojky holky, mě zjistili těhotenství už ve 4tt z krve. Jsem tedy v rizikovém takže nemůžeme dělat vubec nic, jen se valet a jíst :D Mě je 20, tatínek odešel od nás ale co. Teď jsem v 7tt a teda bříško nemám skoro ani vidět, závidiím holky kdo ho máte vidět :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
28.8.20 10:27

@Kateřina0000

Gratuluju. Ono to tak brzo nejde vidět podle mě nikomu. Maximálně můžeš být nafouklá :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.8.20 10:31

@BeNiPe to jsem tedy maximálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
28.8.20 10:43

@Kateřina0000
Buď v klidu, já jsem 5tt a teda nafouklá jsem, že zachvilku asi odletím :zed: :mrgreen:
První jsem čekala taktéž ve dvaceti letech, nafouklá jsem nebyla vůbec a břicho jsem měla asi až od šestého měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
28.8.20 12:20

Každý to má jinak. Někomu se kulatí bříško už brzo, někomu až v 6 měsíci.. ;) já otěhotněla taky ve 20, ale s pritelem jsme spolu byli už několik let a stále jsme :) a nikdy jsem nebyla štíhlá a bříško se mi zakulatilo někdy okolo 4 měsíce ale měla jsem ho tak malinky, že když jsem porodila nikdo mi nevěřil že to miminko v kočárku je moje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí