Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kristyna.Vechtova Já jsem naučená vstávat v 5 : 30 do práce
, takže v hlavně mám takový budík.
A většinou teď do 5 se probudím.
A copak děláš za práci, jestli se můžu zeptat? Tak to je moc fajn, že malej je v pořádku. Copak máte za pejska, také jsem uvažovala, že si nějakého pořídím na zahradu.Ale pak říkám raděj ne, jelikož nechci dopadnout jak ty ženy co místo dětí mají zvířata.
Takže počkám a pořídíme pejska až mimču až bude drobet větší.
Jinak už mám tady hlad, tak si půjdu připravit snídani.
A mám volno tak chce vyrazit na nějaký ten výlet. ![]()
@mimi2017 jo taaak
No tak to jsi hezky „naprogramovaná“ ![]()
No dělám na odd kvality v jedné firmě - taková kancelářská krysička, ale přijdu do styku s téměř celou fabrikou takže jen nesedim na zadku ale spíš Lítám po všech čertech ![]()
No máme německého trpasličího pinče a my si ho pořídili abych neřešila mimčo a jen co jsme si ho dovezli tak jsem otěhotněla ![]()
Noo tak si to užij já jdu po 5 dnech volna do práce, ale bude to spíš takový odpočinkový - doufám ![]()
Tak snad máš pravdu a opravdu budeš mít odpočinkový den v práci. Přála bych tě to.
Pejsek je krásný
Právě to já jsem nechtěla, zaplácnout touhu po dítěti pejskem. A pak ho mít jak spousta holek jako dítě. Nechtěla jsem abych byla ještě větší blázínek.
Jinak znám tady v okolí jedu ty měli právě psala jako dítě a když pak otěhotněla a porodila, tak se psa zbavila
To si myslím, že je hnus a ona k… ![]()
Ahojky holky, mě zjistili těhotenství už ve 4tt z krve. Jsem tedy v rizikovém takže nemůžeme dělat vubec nic, jen se valet a jíst
Mě je 20, tatínek odešel od nás ale co. Teď jsem v 7tt a teda bříško nemám skoro ani vidět, závidiím holky kdo ho máte vidět
![]()
Gratuluju. Ono to tak brzo nejde vidět podle mě nikomu. Maximálně můžeš být nafouklá ![]()
@Kateřina0000
Buď v klidu, já jsem 5tt a teda nafouklá jsem, že zachvilku asi odletím
![]()
První jsem čekala taktéž ve dvaceti letech, nafouklá jsem nebyla vůbec a břicho jsem měla asi až od šestého měsíce..
Každý to má jinak. Někomu se kulatí bříško už brzo, někomu až v 6 měsíci..
já otěhotněla taky ve 20, ale s pritelem jsme spolu byli už několik let a stále jsme
a nikdy jsem nebyla štíhlá a bříško se mi zakulatilo někdy okolo 4 měsíce ale měla jsem ho tak malinky, že když jsem porodila nikdo mi nevěřil že to miminko v kočárku je moje
![]()