Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky ja mela brisko taky skoro hned..ale bylo to tim, ze jsem byla strasne nafoukla, jen odletet.
Pak se to po 3.mesici ztratilo a i brisko
a pak mi zacalo rust az tak v 5. Mesici. Kil jsem mela nahore 21 a to jsem rodila mesic pred terminem. Takze by to jeste o nejake kilcu urco vylezlo. Na ceste z porodnice uz jen 6 nahore a ted pul roku po porodu uz jsem minus 5kg pred otehotnenim.
Takze papejte, papejte, kojeni, litani kolem prcka, stovky kilometru s kocarem, vstavani atd. Vas toho ryychlee zbavi. ![]()
@NapoleonovaDesire Tak to máš dobrý
Já jím zatím pořád stejně.:)
@mimi2017 já tam byla několikrát a opravdu je to tam super, i když pro mě TOP Zoo je prostě pražská, ale ve Dvoře je na druhém místě a pro mě nejhorší je v Liberci ![]()
@Padme93 No jéééje, přesně tak, vzít si lepší brýle, tak možná něco uvidím
Každá jsme fakt jiná ![]()
@mimi2017 A kolik je teda tobě? Taky jsme tak nějak dlouho čekali - podle toho jak se to vezme, tak doufáme, že to vše bude v pořádku a jen hezky porosteme a bude sílit ![]()
@NapoleonovaDesire přesně tak já tak do 10-12tt jen nafouklá pak to splasklo a teď mi bříško vylezlo z týdne na týden mezi 20-21tt ![]()
Jim na co mám chuť i když za dva zatím fakt nevím, ale vím že to je tím že chodím do práce a tam „dodržuju“ - rozuměj stiham - 3 jídla a pak 2 doma a mezitím uzobavam na co mám zrovna chuť ![]()
@kofolkal 32 6 týden
no já nedřív nechtěla a když už ano tak to nešlo ![]()
@mimi2017 zadny chute jo??
ja ujizdela na tavenych syrech
Madetka byla moje. A jinac jsem taky nejedla nejak vic..proste ta kila letela pak nahoru sama. Zato ted. Snim toho jak nejaky bagrista a abi tuk nahoru. Jsem ten typ, co ho kojeni vysava…a to doslova.
@mimi2017 Já jsem zase chtěla, ale špatný výběr muže… takže tak ![]()
@Kristyna.Vechtova Tak ty chodíš také do práce
Jak dlouho myslíš, že budeš chodit?
@NapoleonovaDesire Já teda si koupila po dlouhý době včera klasické strážnické brambůrky
říkala jsem si, že to nebudu hrotit, budu jíst tak normálně a nebudu se vymlouvat na chutě, ale povím vám holky, já bych jedla furt ![]()
@NapoleonovaDesire Já tedy zatím jím pořád stejně. To máš dobrý, že máš mléko a mužeš kojit:) Doufám, že také budu ušetří se dost peněz a také je to rychlovka baz přípravy dáš prso a hotovo.
![]()
@mimi2017 Joo chodím doma bych se ukousala nudou i když máme pejska s určitě bych nabrala spoustu kil navíc a hlavně máme hypotéku tak nechci být bezdůvodně na neschopence ![]()
No smlouvu mám do 31.8 ale mám tam ještě 10 dní dovči tak uvidím
Ale už padlo že bych mohla zůstat i do nástupu na MD tak uvidím
Mě by to nevadilo, zatím se cítím dobře, ale co já vím jak mi bude na konci měsíce nebo klidně i za týden
Řekla jsem jasně že když budu mít sebemenší zdravotní problémy odejdu klidně ze dne na den ![]()