Britax First Class, kdo jí prosím máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
25.2.12 17:17
Gladys píše:
pokymar píše:
Gladys píše:
pokymar píše:
Gladys píše:
Máme besave, vešla se nám do obou aut, u kia magentis je teda vzadu hafo místa na nohy, tak tam bez problémů, v BMW X5 už to bylo dost na knop a máme od ní trochu otlačenou sedačku spolujezdce, ale taky se vešla.
Samozřejmě záleží, jaké auto máte, jestli nějakou nákupní tašku nebo něco většího.
Já jsem takto prodávala ve 4m sedačku maxi cosi citi, měla jen dvě polohy pásů a už pak byly moc nízko. Kupovala jsem vejce romer a pak v roce tu besave (nebo je to besafe? :think: :oops: ), protože syn si sednul až v 11m a do posměrné zkrátka nemohl, protože ani neseděl jistě.

máš pravdu, je to besafe :lol:

nákupní tašku nemáme :) Ale máme focuse a to taky není obr. Tady jde o to, že za tou sedačkou má být ještě tak pět, sedm čísel volno a až pak má být to sedadlo spolujezdce, říkala paní odbornice..
Fakt? Já co se pamatuju, když jsme ji instalovali, tak v návodu bylo, že má sedačka být přímo na sedadlu :nevim:
třeba tady je instalace http://www.youtube.com/watch?…
Teda nevím jak moc je to věrohodné, ale fakt si pamatuju, že mě i překvapilo, že by to mělo být těsně na sobě
pravda, na tom videu to tak je, ale já spíš veřím té paní prodavačce. Tuším, že u téhle firmy si hlídají vyškolené prodavače, že ten kdo prodává besafe by měl být proškolený..aspoň v to doufám. Možná by nám poradil steeve :)
Taky by mě zajímalo, co na to steeve
Mě teda taky :think: . Kupovali jsme je u Steeva v obchodě a nic takovýho nám neříkal :nevim:
Ale i tak se ty Britax First Class vejdou i s těma 5 cm
Gladys píše:
pokymar píše:
Gladys píše:
pokymar píše:
Gladys píše:
Máme besave, vešla se nám do obou aut, u kia magentis je teda vzadu hafo místa na nohy, tak tam bez problémů, v BMW X5 už to bylo dost na knop a máme od ní trochu otlačenou sedačku spolujezdce, ale taky se vešla.
Samozřejmě záleží, jaké auto máte, jestli nějakou nákupní tašku nebo něco většího.
Já jsem takto prodávala ve 4m sedačku maxi cosi citi, měla jen dvě polohy pásů a už pak byly moc nízko. Kupovala jsem vejce romer a pak v roce tu besave (nebo je to besafe? :think: :oops: ), protože syn si sednul až v 11m a do posměrné zkrátka nemohl, protože ani neseděl jistě.

máš pravdu, je to besafe :lol:

nákupní tašku nemáme :) Ale máme focuse a to taky není obr. Tady jde o to, že za tou sedačkou má být ještě tak pět, sedm čísel volno a až pak má být to sedadlo spolujezdce, říkala paní odbornice..
Fakt? Já co se pamatuju, když jsme ji instalovali, tak v návodu bylo, že má sedačka být přímo na sedadlu :nevim:
třeba tady je instalace http://www.youtube.com/watch?…
Teda nevím jak moc je to věrohodné, ale fakt si pamatuju, že mě i překvapilo, že by to mělo být těsně na sobě
pravda, na tom videu to tak je, ale já spíš veřím té paní prodavačce. Tuším, že u téhle firmy si hlídají vyškolené prodavače, že ten kdo prodává besafe by měl být proškolený..aspoň v to doufám. Možná by nám poradil steeve :)
Taky by mě zajímalo, co na to steeve

Mě teda taky :think: . Kupovali jsme je u Steeva v obchodě a nic takovýho nám neříkal :nevim:
Ale i tak se ty Britax First Class vejdou i s těma 5 cm :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
25.2.12 17:18

Nicméně, pokud chceš tu sedačku jen protože ti brzo vyrůstá z vajíčka a až bude jistě sedět, tak ji chceš otáčet po směru, tak ta britax bohatě stačí, výhodou besafe je, že může dítko jezdit proti směru až do těch 18 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
25.2.12 17:18

tak já to vyzkouším nacpat i do toho našeho - až nám zavolá, že si můžeme vyzkoušet tu druhou, že už dorazila. Ale když jsem jí viděla z boku, tak dle mě se tam nevejde ani náhodou :nevim: Nechala jsem se „přemluvit“, že tam měla v nedávné době lidi, co jí to neveřili a v různých typech aut se na to přední sedadlo prostě nevtěsnali. A Efii se tam dle jejího vyjádření taky nevlezli, ale jasně, ze vyzkoušení nic nedám.

• Citovat
  • Upravit
pokymar
25.2.12 17:24
j.a.n.i1 píše:
Nicméně, pokud chceš tu sedačku jen protože ti brzo vyrůstá z vajíčka a až bude jistě sedět, tak ji chceš otáčet po směru, tak ta britax bohatě stačí, výhodou besafe je, že může dítko jezdit proti směru až do těch 18 kg.

to víš že bych chtěla aby byl v protisměru co nejdéle, ale pokud se nám tam besafe nevejde, tak jsem v téhle kategorii už v háji (konzultováno se steeve :) )

• Citovat
  • Upravit
102087
25.2.12 17:31

To je fakt :-(
Nicméně bych to zkusila :-) přece jen mi přijde, že focus má výrazně víc místa než fabie… ale tedy neměřila jsem to, pouze můj pocit z toho jak jsem v obou vzadu jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
25.2.12 17:42

Rozhodovala jsem se mezi Be Safe a Britax, máme dlouhána a sám steeve mi řekl, že jedině BeSafe a věděl, že to chci do Fabie. Od kamarádky vím, že Britax není moc velký. Ještě jsme ji nekoupili ale myslím, že steeve ví, že se tam vejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.2.12 18:10
Kkomik píše:
Rozhodovala jsem se mezi Be Safe a Britax, máme dlouhána a sám steeve mi řekl, že jedině BeSafe a věděl, že to chci do Fabie. Od kamarádky vím, že Britax není moc velký. Ještě jsme ji nekoupili ale myslím, že steeve ví, že se tam vejde…

My kupovali v obchodě přímo u Steeva a sám nám řekl, že do Fabie se BeSafe nevejde. To by nemohl vepředu nikdo sedět, nebo nějakej pidižvík :mrgreen: . Máme ve Fabii ty Britax a vejdou se tam, ale že by tam bylo moc místa to teda není. A ty BeSafe jsou o moc větší. Ne ta vlastní sedačka, ale ta základna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
25.2.12 18:13
pokymar píše:
tak já to vyzkouším nacpat i do toho našeho - až nám zavolá, že si můžeme vyzkoušet tu druhou, že už dorazila. Ale když jsem jí viděla z boku, tak dle mě se tam nevejde ani náhodou :nevim: Nechala jsem se „přemluvit“, že tam měla v nedávné době lidi, co jí to neveřili a v různých typech aut se na to přední sedadlo prostě nevtěsnali. A Efii se tam dle jejího vyjádření taky nevlezli, ale jasně, ze vyzkoušení nic nedám.

Pokymar - do Fabie by se nám ta Besafe nevešla ani náhodou. Manžel říká, že Focus má vzadu o něco víc místa, tak za zkoušku nic nedáš…Ale tu Britax do Focusu dáš určitě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
25.2.12 18:26
efii píše:
Kkomik píše:
Rozhodovala jsem se mezi Be Safe a Britax, máme dlouhána a sám steeve mi řekl, že jedině BeSafe a věděl, že to chci do Fabie. Od kamarádky vím, že Britax není moc velký. Ještě jsme ji nekoupili ale myslím, že steeve ví, že se tam vejde…
My kupovali v obchodě přímo u Steeva a sám nám řekl, že do Fabie se BeSafe nevejde. To by nemohl vepředu nikdo sedět, nebo nějakej pidižvík :mrgreen: . Máme ve Fabii ty Britax a vejdou se tam, ale že by tam bylo moc místa to teda není. A ty BeSafe jsou o moc větší. Ne ta vlastní sedačka, ale ta základna.

Fakt tak potom nechápu, proč mi doporučil tuto, když se nám tam nevleze :nevim: …trošku jsem si to myslela, máme tam klasické vajíčko a sedačka musí být posunutá trošku dopředu (můj dlouhý brácha vpředu sedět nemůže :), tak se musíme jet podívat na ten Britax ale mám strach, že náš dlouhán to bude mít tak tak, co by jste doporučily? Má 7měsíců, 9Kg, velikost oblečení 80-86 a docela pěkně sedí (ale v autě rád spí, a není to úplně pevný sed, takže na klasickou sedačku to není)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
25.2.12 18:27

já vám moc děkuju holky!

• Citovat
  • Upravit
93
25.2.12 18:43
Kkomik píše:
efii píše:
Kkomik píše:
Fakt tak potom nechápu, proč mi doporučil tuto, když se nám tam nevleze :nevim: …trošku jsem si to myslela, máme tam klasické vajíčko a sedačka musí být posunutá trošku dopředu (můj dlouhý brácha vpředu sedět nemůže :), tak se musíme jet podívat na ten Britax ale mám strach, že náš dlouhán to bude mít tak tak, co by jste doporučily? Má 7měsíců, 9Kg, velikost oblečení 80-86 a docela pěkně sedí (ale v autě rád spí, a není to úplně pevný sed, takže na klasickou sedačku to není)

My máme taky dlouhány. U doktora jsme pořád mimo tabulky. Ted´ je nám 9 měsíců a máme možná už 11 kilo a některý oblečení už i 92 :dance: :dance: . A mně ty Britax připadají velikostně úplně v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
25.2.12 21:26

pokymar

My Ford Focus máme a vejde se tam úplně v pohodě. Jinak teda máme přední sedadlo doražené úplně na autosedačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
26.2.12 07:28
Starrky píše:
pokymarMy Ford Focus máme a vejde se tam úplně v pohodě. Jinak teda máme přední sedadlo doražené úplně na autosedačku

ahoj, do focuse se vam vejde ta besefe??

• Citovat
  • Upravit
6230
26.2.12 09:30

Ne - máme toho Britaxe - museli jsme ho koupit taky bez vyzkoušení, protože u nás v okolí nikde není a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
27.2.12 09:55
Kkomik píše:

do fabie se vejde i ta Besafe, ale musí se přední sedadlo posunout hodně dopředu, pak se tam delší člověk nevejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí