Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
mám dotaz ohledně autosedačky Britax first class 0-18, nějak mám pocit, že se mi tam malej nemůže vejít ještě příští dva roky, hlavně, protože se bojim, že mu za chvilku začne čouhat hlava
neexistuje nějakej prodlužovací nástavec, nebo myslíte, že porostou hlavně nohy? Ty mu zatím přečuhují jen trochu. Nerada bych kupovala další autosedačku, je to dost nákladná záležitost, ale zase nechci ohrozit bezpečnost. Malýmu je ted 14m a má zhruba 10kg.
Poradíte? Díky ![]()
My jí máme taky a malému budou 2 roky a místa má všude dost.Docela pochybuji,že by se dělal nějaký nástavec.
zachvíli tu sedaščku otočíte do posměru, a u posměrných sedaček může dítěti koukat hlava přes okraj sedačky až do úrovně očí, běžně se do těchto sedaček děti vejdou do cca 3,5 let.
Ahoj, ráda bych také koupila tuto sedačku, ale ráda bych ji nejdříve viděla. Nevíte, kde se na ni dá v Praze kouknout?
To nevím,ale určitě v každé prodejně.Kdyby si bydlela blíž můžeš se podívat u nás ![]()
Tak to asi chodím do špatných prodejen. V reálu jsem ji neviděla. V kategorii 0-18 jsem zatím viděla jenom Bebe Comfort Opal a tu fakt nechci. Taky se mi dostalo chytrých rad, že to nevadí, že nemá 9 kg, že v 11 měsících je to už OK.
Tak na takové rady jsem nedala od předloňských vánoc je v Britax sedačce.Já jsem si jí objednala na prodejnu do Mělníka a tam jsem si jí nejdřív mohla prohlédnout než bych si jí vzala na 100%.Jezdíš do Letňan?Že by jsme se tam sešly a můžeš se na ní podívat.Sice jí máme už přes rok,ale to snad neva.
Díky za nabídku, jsem z opačného konce Prahy. Vím, že ji nemají: v Babyparku na Zličíně, v Malvíkovi, Dětský růžek, Puntanela, Špuntík, Babygoods.
Kamarádka mi hlásila, že ji možná viděla v Kikka Letňany. No zkusím tam zavolat. Teď ještě aby se trochu oteplilo, jinak stejně nemůžeme ven…
Timmisek píše:
Díky za nabídku, jsem z opačného konce Prahy. Vím, že ji nemají: v Babyparku na Zličíně, v Malvíkovi, Dětský růžek, Puntanela, Špuntík, Babygoods.
Kamarádka mi hlásila, že ji možná viděla v Kikka Letňany. No zkusím tam zavolat. Teď ještě aby se trochu oteplilo, jinak stejně nemůžeme ven…
Ale v Malvíku, když si jí objednáš, tak jí pak můžeš vyzkoušet a příp. si ji nevzít, jsou tam na to ochotný, my si taky zkoušeli sedačku do auta, jestli se tam vejde.
Ale jestli už pevně sedí a má skoro těch 9, tak bych možná už vzala další kategorii, mně třeba malej stejně nechtěl bejt už v protisměru, tak jsme ho otočili dřív než když měl těch 13 ![]()
Timmisek píše:
Ahoj, ráda bych také koupila tuto sedačku, ale ráda bych ji nejdříve viděla. Nevíte, kde se na ni dá v Praze kouknout?
máme ji z pražskýcho e-shopu dacha.cz a mají někde na praze 10 prodejnu (byl tam manžel
)
jinak malá má 2 a čtvrt roku má 14kg a nějakých 92cm v sedačce jezdíme stále - vytáhli jste z ní tu zmenšovací vložku??? otočili po směru jízdy? předpokládám, že ve 14 měsících už sedět umíte ![]()
mabis píše:
jinak malá má 2 a čtvrt roku má 14kg a nějakých 92cm v sedačce jezdíme stále - vytáhli jste z ní tu zmenšovací vložku??? otočili po směru jízdy? předpokládám, že ve 14 měsících už sedět umíte
Jo, jo, tu jsme vyndali hned, malej by se tam s ní nevešel ani tehdy
jen mě znepokojovalo to místo za hlavou, ale steeve říkal, že u posměrných sedaček může hlava trochu čouhat.
Malej jezdil do 20 měsíců proti směru pak už s nám tam nevešel a teď jezdí po směru a taky dobrý