Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkusila bych pohledat na netu v inzerátech a chovných stanicích, pokud ti tu někdo neporadí konkrétně..za mě radši kocoura, jsou větší než kočky a po kastraci ještě více zmohutní ![]()
http://www.zezeleznychhor.cz/....doporučuji juknout, chovatele znám, jsou to spolehliví lidé
Na hyperinzerce a bazos je jich vždycky plno, krásné koťátka, tam nemůžu chodit, že bych všechny chtěla mít doma, jak jsou krásné ![]()
My sehnali nádherného kocourka na bazoši s PP, je jich tam plno a když mají PP a je to z chovné stanice, není na inzerátu z netu nic špatného ![]()
U většiny inzerátů na koťata s PP je pak odkaz na webovky dané chovatelské stanice a tam se toho dá plno vyzkoumat…
Pokud nechtějí chovat, stejně budou kastrovat, tak pohlaví je celkem jedno, spíš se vyptat na povahu konkrétného koťátka.
Možná ti kocouři budou o něco větší…
Moje bývalá sousedka má teď modrá koťátka, ale nevím jestli už nejsou všechna zadaná ![]()
nevíte někdo o koťatech? jsem z jižních Čech
Hezký den přeji
Manželovi známý se rozhodli že si koupí britskou kočičku. Tak mě sem muž vyslal ať se zeptám, ví že emimino je nejlepší a ví se tu vše, a co se neví tak se zjistí

Chtějí opravdu britskou, ne nějakého dvoukilového paskvila
Nemají žádné zkušenosti, proto by byli rádi, kdyby to byl chovatel, nebo stanice kde se jim budou věnovat a zodpoví případné otázky.
Pán chce kočku, paní kocoura, takže to už je první problém
Cena ani místo nejsou rozhodující, nejlepší by byli VČ, ale dojedou kamkoliv.
Děkuji za odpovědi