Bronchitida - nechce léky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
220
7.2.11 21:45

Bronchitida-nechce léky

moc prosím o radu. jakým fíglem dáváte dětem léky? syn to vůbec nechce vidět. bud vyzvrací nebo vyplivne…
nevím jak to do něj mám dostat. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
7.2.11 22:16

Nevím v jaké podobě máte léky, ale já dávám sirup tou střičkou co je u sirupu nurofen. A to podle mne nemůže vyplivnout, je to dlouhé, šoupneš to dozadu do pusinky a je to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
7.2.11 22:16

pokud to vyzvrací,tak asi nijak… :think:

když se vztekají, bojujou - tak já si je postavím zády ke mně, scvaknu je kolenama, zakloním hlavu a odměrkou stříknu dozadu do pusy. Pak jim zavřu pusu a oni polknou… :oops: PŘIZNÁVÁM hodně drsná metoda,ale někdy se prostě nedá svítit… :zed: Zatím jsem to praktikovala u každého cca 2×. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.2.11 22:17

Mě se osvědčil dávkovač od Nurofenu nebo Stoptusinu - takový ten píst , tím do dcery dostanu lék vždycky …(předpokládám , že mluvíme o tekuté formě - sirupu.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
7.2.11 23:01

Ahoj,
jediný způsob, jak do naší malé plivalky dostat v uplynulých 14-ti dnech léky, bylo zamíchat jí to do jídla. Do jogurtu, tvarohu, ovocné přesnídávky a pod…

Napřed jsem odebrala 2-3 lžičky jídla na misku a otestovala, jeslti mi to vůbec bude jíst. Když jedla, tak jsem do toho oakamžitě zamíchala, co jsem potřebovala (naštěstí jsou ty sirupy sladké), samozřejmě v minimálním množství potraviny (nikdy jsme nevěděla, kolik mi toho sní). No a když mi to snědla, tak jsme to ještě „dočistila“ dalšíma cca 2 lžičkama a pak už jsem jí krmila normálně z kelímku či skleničky.
Když jsem se jí to pokusila vnunit jen tak tak mmi to plivala, když jsem do toho zapojila trochu násilí, tak mi to vyklopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
9.2.11 12:04

To řeším aktuálně, léky podané přímo okamžitě zvrací, lžičkou, střičkou, cokoliv.
S jídlem to sní. Takže vitamínový sirup do ovocné přesnídávky a kapky po částech večer na kaši, ráno na jogurt. Klidně to i může vidět. Naberu lžičku, kápnu 2-3 kapky, to sní a takto až k požadovaným 10-15 kapkám a pak jí normálně.
Tussin na kašel kupodivu vypil s vodou, ale kapek bylo deset a vody deci, tak to asi moc nepoznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí