Brýle-poraďte prosím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
276
1.10.10 12:32

Brýle-poraďte prosím

Chtěla bych poprosit o radu ohledně brýlových obrub.nechala jsem si udělat v optice svoje první brýle.když jsem si je zkoušela,tak se mi líbily,ale teď si na ně nějak nemůžu zvyknout.včera jsem viděla nádherné,takové jsem chtěla,ale v optice takový typ neměly.myslíte,že by šly nějak vyměnit skla nebo tak něco?byly to takové ty volně prodejné na čtení,ale fakt moc hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
1.10.10 12:46

Obruby vyměnit jdou, ale původní sklo musí být větší, jakože z původních brýlí se dá sklo zbrousit do nových, ale vždy menších obrub.
Případně pokud ty obruby mají kov jen nahoře a brýlové sklo „visí“ a dole obruba není, tak by to taky šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101547
1.10.10 12:54

Ale jestli se ptáš na to, jestli by ty tvoje skla šly dát do těch volně prodejných čtecích, tak to bude trochu problém, neb tyhle obruby jsou celkem nekvalitní a spousta optik ti to udělat odmítne, je tam velké riziko, že by je mohli poškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
1.10.10 12:56

Aha,no právě,já si to myslela,že tam bude problém s těma volně prodejnýma.já mám původní ty co mají kov jen nahoře a chtěla bych ty celkové,takové výraznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101547
1.10.10 13:00

Jen ještě upozorním na jednu věc - že mě se třeba taky líbí výrazné obroučky, ale sama musím nosit defacto jen ty vrtané, protože s tím jaké se dnes nosí malé brýle vidím ty obroučky v zorném poli a strašně mi to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
1.10.10 13:17

Aha,já je mám ale jen na práci na pc,tak snad to tam moc vadit nebude když budu pořád koukat jen před sebe,ne?možná se ptám blbě,jsou to moje první brýle,tak vůbec nemám zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
1.10.10 17:05

mne to taky vadi a dost, taky nosim vrtane a uz jen ty a uklidnim te, oci se zhorsuji, za chvili je budes nosit mnohem casteji :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová