Problém se sousedy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
30.9.10 10:59

Problém se sousedy

Ahoj holky, ráda Vás čtu, moc nepřispívám,ale vždy dokážete nějak poradit, co mám dělat.Máme problémy se sousedama.Před rokem jsme se s manželem konečně nastěhovali do „svého“bytu (hypotéka)-do paneláku.Nechtěla jsem do bytu s předchozí špatnou zkušeností (problém se sousedem ,který denodenně pořádat od 22 hodiny do 3 hodiny ranní techno párty- bylo to neúnosné,odstěhovali jsme se, bála jsem se do bytu i chodit, nedalo se s ním nic pořídit (přestěhovalo se kvůli němu víc rodin. Chtěla jsem do RD,ale neměli jsme na něj,tak to opět vyřešil byt-krásný 4+1 po celkové rekonstrukci, za solidní cenu. Od majitelů jsme se dozvěděli, že problém se sousedkou není (je to přízemní byt, a ještě okrajový, takže jen jedna sousedka nad náma,) že není věčně doma, že je to pohoda. No brzo jsme zjistili, že ne taková. Začala být víc v bytě, studovala, -takže spala přes den, a v noci flámovala, nechávala psa samotného v bytě- takže vyl a štěkal v kuse třeba 3 hodiny, bylo to šílený,ale dalo se to, když sem tam odjela třeba na týden. No byt prodala ateď se tam před 14 dny nastěhovali další mlaďoši - a pro nás začala noční můra. Spím denně tak 3-4 hodiny, bolí mě hlava,… udělali si přímo nad naší ložnicí s balkonem hlavní buňku - všeho. Strašně hlasitě mluví-spíš křičí, přes topení je to strašně slyšet - nejde utéct do žádného pokoje, prostě se to bytem nese, věci mají už nastěhované, večer od cca 9- do 1 do rána - hraje nahlas muzika, nebo TV,teĎdo toho na sebe pokřikují, jako by byli hluší, hulí na balkoně-hned nad ložnicí,prostě peklo,.. Beru silné prášky na spaní,ale už prostě nezabírají, ten hluk to prostě přeřve. Mě bší srdíčko, a když třeba v tu 1 hodinu konečně usnou a je klid- já ještě 2 hodiny čumím do tmy a nespím, nejde to, ráno- kolem 6 hodiny nanovo. jsem vzhůru od 5hodiny, budím manžela do práce.
Manžel za nima včera byl, slušně je požádal, omluvili se, a bylo to ještě horší.
Mám strach jít do vlastního bytu, začínám to tam nesnášet - stěhovat se nemáme kam, při naší smůle se prostě vždy najde nějakej blbec,… Mám za nima dneska jít já, a ještě jednou je slušně požádat, že po 22 hodině je prostě noční klid, ať se zklidní, ztiší a když ne volat policajty? Nemám moc daleko od toho se už sesypat, vyčerpáním,a nechci to prostě nechat zajít tak daleko, ale bát se jít domů? Co mám dělat…?H

Omlouvám se za délku, a děkuji,jestli jste to někdo dočetl až dokonce

P.S: O tom, že bychom se mohly začít snažit omimčo-nepřipadá v úvahu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16492
30.9.10 11:04

Ahojky. Měli by se řídit podle domovního řádu. Od 22 do 6 noční klid. Pokud nepomáhají domluvy, tak bych normálně zavolala měšťáky. Nic jiného ti asi nezbyde. Myslím, že se d také podat nějaká stížnost na městském úřadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
30.9.10 11:05

Surinko tak to je mazec teda!! určitě bych za nimi dnes po 22hod zašla a slušně ale důrazně je požádala,at přestanou. Co ostatní nájemníci v baráku, ti s tím problém nemají?? Řešila bych to určitě, takhle se nedá bydlet…co nějaký domovník, máte tam někoho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
30.9.10 11:08

Ahoj, měli jsme podobný problém v prvním bytě, kdy k nám nastěhovali nepřizpůsobivé občany. Vydržet se to nedalo, domluva nepomáhala, už po cestě domů jsem dozvěděla kdo u nás byl, jaká mi přišla pošta a tak. V noci strašnej brajgl, takže mi jednou ruply nervy a zavolala jsem policajty, pak už je volal každej, ale moc to nepomohlo, takže jsme se odstěhovali. Před 2 lety jsme tu měli sousedy, co strašně řvali u sexu, ale někdo jim byl říct, že je to strašný a brzo se odstěhovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
30.9.10 11:12

Na naše sousedy někdo z domu párkrát zavolal policii ČR, když pařili a hlučeli do rána a už je u nich zatím klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

no ono to není jednoduché, u nás třeba uklidňovala naše tmavší spoluobčany městská policie, nepomohlo, přijeli podruhé, nepomohlo a když přijeli potřetí, tak je napadli a zklidnili se až když přijela státní policie a ve finále z toho nic neměli a bordel tam je dál, takže fakt přeju hodně štěstí a tolerantnější sousedy (tím ale nechcu strašit)

• Citovat
  • Upravit
22

Domovník - no Ten nic řešit nebude, jeho se to netýká. Už jednou jsem za ním byla, když jsem ho prosila aby řešil ten problém se štěkajícím psem - jelikož je majitelem taky psa,řekl, že to se nedá nic dělat. A nebydlí nad těma sousedama, tak těžko. No zkusím zajít za těma,co bydlí nad nima, jestli je to u nich taky tak slyšet. Ale asi to nebude tak strašný-můžou si to izolvat přes podlahu-koberce. Ti nový mají jen parkety,a nic jiného, takže to se taky dost nese. Ptala jsem se i na izolaci - odzvučnění stropu,ale přebytečných 13000,–Kč nemáme, bohužel,a stejně by to moc nepomohlo, protože se to nese všema stěnama kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.9.10 11:16

Suri jak říkám. Zkuste to ještě po dobrém. KDyž to nepůjde, tak zavolejte policajty a když nepomůže ani toto, tak běžte podat stížnost na ten úřad i s tím, že jste na ně volali policii, ti o tom musí uschovat záznam. Oni si je asi pozvou a budou to řešit, ale nevím co im hrozí. Asi nějaká pokuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
30.9.10 12:06

Více méně už to tu bylo řečený. Zkusit domluvu a když nepomůže zavolat policajty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.9.10 12:08

Holky díky, dneska za nima ještě jednou půjdeme, v klidu. Skočím i za těma sousedama nad nima, poptat se, jak je to u nich. A jinak pak už jen Ti policajti. Snad to bude k něčemu.Držte mi prosím pěsti. Díky Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
30.9.10 12:18

To je teda situace… :-? Taky bych určitě nejdřív po dobrém, domluvou, ale pokud to jsou nějací magoři, tak na nějakou domluvu budou kašlat a asi vám nezbyde než ty policajty zavolat. Akorát já bych se bála nějaké msty z jejich strany, třeba poškrábané auto, propíchané gumy nebo nějaké jiné schválnosti, ted mě nic jiného nenapadá, ale lidi si jsou schopni vymyslet ledaco.. :roll: Úplně chápu tvoje nervy, musí to být děs… :-? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.9.10 12:25

Ahoj
ani bych za nema nechodila(ono kdyz za nima zajdes,to nepomuze a pak zavolas mestskou tak jim bude hned jasne,kdo je zavolal),ale do 22 hodine bych zavolala mestskou policii,oni nesmi rict kdo je poslal,ale musi sjednat poradek.
Nema smysl se s nekym dohadovat,zbytecne to nici nervy a jsou problemy,takhle to musi vyresit zavolana policii.
Uvidis,ze bude klid,nikomu nestoji za to,aby mel problem s policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
30.9.10 12:43

Jojo,já bych tam už taky nechodila a rovnou po 22h.zavolala policii,kdyby to zase začlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.9.10 12:57

Tak teď jste mě nalomili - jít či nejít za nima. Jako bordel dělat budou na 100% a další bezesná noc - to bude síla. :evil: :zed: no proberu to s manželem, a uvidíme. Ale za těma nadsouseda asi zajdu, ať vím, co a jak.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
30.9.10 13:36

Tak já nevím, ale pokud na ně rovnou zavoláš policajty, tak jim stejně bude jasné, kdo je poslal, když už za nima byl tvůj manžel… :nevim: Já bych to fakt ještě jednou zkusila po dobrém s tím, at si přečtou domovní řád, že mají nějaké povinnosti. Policajty bych volala až když se nic nezmění a bude vidět, že i tebe mají na háku.. :-)
Ale pak bych byla obezřetná, kdybych na dveřích viděla cedulku, že kupř. DNESKA NEPUDE PLYN nebo NEJEDE VÝTAH, aby to nebyla od nich nějaká kulišárna… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová