Problém se sousedy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7065
1.4.15 11:18

@Lucciaaa mi pripominas byvale sousedy. Plavoucku nad námi, doma bojove plemeno psa. Oni ve škole v práci od rána cela 4 clenna rodina pryc.Pes stekal, škrábal, fnukal, lital po byte. Avšak největší zapich byl ten když se jim pes vycural ba lodžií a k nam to na lodzii proteklo a rovnou na Můj truhlík plný bylinek. Ve mně by se v tu chvíli krve nedorezalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
1.4.15 11:36
@Jannys píše:
@Lucciaaa mi pripominas byvale sousedy. Plavoucku nad námi, doma bojove plemeno psa. Oni ve škole v práci od rána cela 4 clenna rodina pryc.Pes stekal, škrábal, fnukal, lital po byte. Avšak největší zapich byl ten když se jim pes vycural ba lodžií a k nam to na lodzii proteklo a rovnou na Můj truhlík plný bylinek. Ve mně by se v tu chvíli krve nedorezalo

Tak to by mě fakt zajímalo co to bylo za plemeno… Kategorie BOJOVÁ totiž neexistuje ;)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
1.4.15 11:41

Zakladatelko pokud ale ti lidé pod vámi jsou neustále doma, tak věřím, že to může lézt naa nervy…
Jasně v paneláku musí člověk počítat s hlukem, ale každá trpělivost jednou přeteče :nevim:
Nad námi je rodina, která má 2 děti. I když to jsou nevychovaní a uřvaní smradi. ( sorry za výraz, ale nelze říct jinak). Dupání neslyšíme, zato slyšíme jejich ječák. Celej den to vydrží řvát. Kolikrát už mám taky sto chutí jim něco říct. A největší haló bylo, když tam ten starší půl dne jezdil na odrážedle. To i lustry poskakovaly. Tak to už jsem teda nevydržela a poprosila zda by s tím nemohli jít ven. Z toho na mě ženská začala nadávat, že celé dny poslouchá mého uřvaného psa. Tak jsem se zeptala kdy ho naposledy slyšela. Odpověď byla, že minulej tejden. Tak to už jsem se naštvala a seřvala ji jak malého fakana, ať si nevymýšlí pí…, jelikož já jsem se s tím psem vrátila před pár hodinami ze zahraničí, kde jsem byla 3 týdny!!! Od té doby je klid :-) I když řvaní teda slýcháme často. :roll: fakt nevychovaná smečka…

• Citovat
  • Upravit
27
1.4.15 11:55

Ano jsou stále doma, hlavně teda ten pán, ale pokud je hezky chodíme s prckem dopoledne i odpoledne ven, po obědě spí 2 hodky a večer mezi 19 - 20 jde spát a fakt stačí jak nejsme doma, pak jen příjdeme malý utíká do pokoje a už buší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
1.4.15 11:55

@Jannys no to bych vrazdila..nechapu proc si lidi porizuji tqkovy zverinec do bytu, obtezuje to ostatni lidi..kdyz od pul 6 do tri steka nonstop!!
Taky nejsem panelakovy byt, ale vetsi hypo jsme zatim nechteli pred narozenim dcery :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12589
1.4.15 11:58

Ahoj, řešili jsme to samé. Když jsme si koupili sušičku, tak se x měsíců řešilo to, že jim kvůli naší sušičce vibruje byt. Nakonec nám koupili nějakou podložku a prej už teď dobrý.
Mám dvojčata a od té doby, co umí chodit, tak na nás sousedi bušili (do topení). Vždycky jsem akorát vzteky zabouchala zpátky a bylo. Pak mi od té slečny přišla zpráva, že se to nedá vydržet, že jsou zralý na Bohnice, že kvůli nám ten její začal jezdit pracovat za Prahu a bla bla. No dopadlo to tak, že si koupili domek a budou se stěhovat. Jako pochopím, když bychom dělali hluk v noci nebo brzy ráno, ale jim vadilo pobíhání dětí po bytě v 10:30. Tak to jako sorry… A že on pracuje z domova a nemá kvůli nám klid na práci, to mě teda opravdu nezajímá.
Jako já je mám jinak ráda, jsou to fajn milí lidi, stejně starý jak my, jen jsou bezdětní a v tom je ten háček. Až budou mít sami dětičky, tak uviděj, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
1.4.15 12:40

Ono to je těžký. Nad námi taky bydlí mladá rodina s klučíkem a jsem ráda, že jim dítě už chodí do školky. Několik měsíců mě pravidelně budilo jejich dítě a ne moje. Jakmile ráno vstal, nasedl na odrážedlo a tradá po plovoučce. Třeba v půl sedmé ráno. To samé s míčem, s kostkama. Na jekot a dupání jsem si už tak nějak zvykla. Ale když mi usíná holka a nahoře začne kluk běhat, tak jsem vzteklá teda. Prostě ty paneláky jsou na prd a lidi by k sobě měly být nejen tolerantní, ale i ohleduplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.4.15 12:44

Třeba děti těch našich sousedů dělají největší hluk mezi 19-cca 22h, přičemž moje dětichodí spát ve 20. Což mladší, ten zabere a spí, ale staršího to ruší a budí. Podotýkám, že je to prakticky denně, pokud holky nejedou k tatínkovi. Pes vyje opravdu denně třeba i 4h v kuse. A co neruší noční klid, tak se nemám stěžovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.15 12:50

@lucifer.p Já bych je poslala k šípku, nedávno jsme řešila něco podobnýho, sousedka si na mě vyběhla v půl jedný odpoledne, když jsem si dovolila pustit jednu jedinou písničku ( jsem na nemocenský, těhotná) trochu nahlas a oni nemohli koukat na televizi, nezapomněla mi zdůraznit, že se chodíme koupat i v půl 12 večer. Ležíme jí v žaludku od samýho začátku, protože jsme lesby, takže si dovolujou :). Přitom máme v baráku novou rodinku o sedmi členech, po jejich nastěhování je všude smrad, rozdupaný bobky a vtipně nechávaj otevřený vchodový dveře, pač maj nejspíš jedny klíče, takže se do baráku může dostat kdejaká lůza, ale holt jejich tatík je 130kg ravachol, tak si na něj nikdo nedovolí. Hodně mě to vzalo, řešila jsme to i tady. Asi jediná rada, kašlat na to. jak se říká, lidé jsou různé :)
Co budou dělat až nám tady bude brečet mimčo netuším :)

• Citovat
  • Upravit
1228
1.4.15 18:37

A kolik je dítěti, že se ti nechce ho upozorňovat, že v bytě se neběhá, ale chodí? S menším je to problém, ale třeba s tříletým a starším, je to vážně jen o tom, že se matkách nechce.
Jinak ano, v bytovce mají žít lidi tolerantní, ale stejně tak ohleduplní. Takže tak, jak platí, že ten ken, kdo chce hrobové ticho má bytdlet někde na konci světa u lesa, tak totéž by mělo platit pro ty, kteří chcou dělat večírky, nebo se jim nechce vychovávat pes nebo dítě (nemluvím o miminech, ale i tam je aspoň snaha na místě).
A dámy, které se tak rády oháníte nočním klidem, chci vidět vás, až budete třeba nemocné a budede chtít spát nedejbože i po 6. hodině ranní, jak budete nadšené, že vám nad hlavou běhá dítě. Možná si stěžovat nebudete, ale nevěřím, že by vám to nevadilo. :roll: A tady je ten problém, že spousta lidí si myslí, že když si nikdo nestěžuje, tak nikomu nevadím, chyba! Dusot nad hlavou vadí všem slyšícím lidem, ale většina z nich je nekonfliktní a tak nic neřekne, já to vím, proto se snažím neobtěžovat, i když nikdo nic nedává najevo. :nevim:
Takže zakladatelko sáhni si to svého svědomí, jestli to opravdu nejde, nebo to není nijak hrozné a buď se snaž, nebo se na sousedy opravdu vykašli, pokud si myslíš, že děláš vše co je v tvých silách, abys je neobtěžovala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7601
1.4.15 18:43

@Lively :palec: lip bych to nerekla.. My sicr bydlime v prizemi, ale taky dceru mirnim kdyz jeci, pisti atd..nebo kdyz jsme na chodbe a zacne rvat..sama to nemam rada a nechci abychom to taky delali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
1.4.15 18:57
@Lucciaaa píše:
@Lively :palec: lip bych to nerekla.. My sicr bydlime v prizemi, ale taky dceru mirnim kdyz jeci, pisti atd..nebo kdyz jsme na chodbe a zacne rvat..sama to nemam rada a nechci abychom to taky delali..
:kytka: Děkuji, na emiminu prostě většinou chybí objektivní názor. :mrgreen:
Já jen říkám i to pomyslné „b“. :) Kdyby se zakladatelka na tento dotaz ptala na jiné stránce, určené pro širší okruh lidí (nevím, jak to nazvat), tak se jí dostane „vykašli se na sousedy a dělej si co chceš“ a „já sousedy chápu, snaž se dítě krotit“, tak nějak stejně.
Ale od toho jsem tady já a pár světlých výjimek jako ty a hrstka dalších. :lol: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.4.15 19:24

Ano já to chápu, malému jsou dva roky a neběhá pořád po bytě, klidně si i hrajeme 2 hodiny s legem, autíčky a nic, ale jen se třeba i vrátíme z procházky tak už klepou protože malý zacupitá do pokojíčku… snažím se ho krotit, napomínat at nekřičí, neběhá atd… ale je ještě holt malý, jinak chápu že to může vadit ale není to 24hodin za den… proto mně to štve že na nás buší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pov
227
1.4.15 19:54

Já to znám z obou stran…zesikma pod nama maji tři vlcaky, kteří celej den stekaji, nad nama studentky, který dupou tak hrozně, ze se nám trepe lustr a to hlavně v noci a vedle nás maji ložnici velice náruživi sousedi, kteří si to nejradši rozdávají pěkně hlasitě v nedelu v poledne :roll: což mi vadí hlavně kvůli starší dceři, nevím, jak bych ji to vysvětlila :mrgreen: ale zase pod jáma bydlí starší paní a dcera hrozne litá a dupe a máme dva kocoury, co se aspoň jednou denně honí a já se ji furt omlouvam a ona, ze to chápe…to holt člověk v paneláků musí respektovat, nejakej ten hluk, no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
1.4.15 20:29
@Lively píše:
A kolik je dítěti, že se ti nechce ho upozorňovat, že v bytě se neběhá, ale chodí? S menším je to problém, ale třeba s tříletým a starším, je to vážně jen o tom, že se matkách nechce.
Jinak ano, v bytovce mají žít lidi tolerantní, ale stejně tak ohleduplní. Takže tak, jak platí, že ten ken, kdo chce hrobové ticho má bytdlet někde na konci světa u lesa, tak totéž by mělo platit pro ty, kteří chcou dělat večírky, nebo se jim nechce vychovávat pes nebo dítě (nemluvím o miminech, ale i tam je aspoň snaha na místě).
A dámy, které se tak rády oháníte nočním klidem, chci vidět vás, až budete třeba nemocné a budede chtít spát nedejbože i po 6. hodině ranní, jak budete nadšené, že vám nad hlavou běhá dítě. Možná si stěžovat nebudete, ale nevěřím, že by vám to nevadilo. :roll: A tady je ten problém, že spousta lidí si myslí, že když si nikdo nestěžuje, tak nikomu nevadím, chyba! Dusot nad hlavou vadí všem slyšícím lidem, ale většina z nich je nekonfliktní a tak nic neřekne, já to vím, proto se snažím neobtěžovat, i když nikdo nic nedává najevo. :nevim:
Takže zakladatelko sáhni si to svého svědomí, jestli to opravdu nejde, nebo to není nijak hrozné a buď se snaž, nebo se na sousedy opravdu vykašli, pokud si myslíš, že děláš vše co je v tvých silách, abys je neobtěžovala. :)
:palec: chci tě za sousedku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová