Problém se sousedy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.5.19 21:59
@prekvapenana2 píše:
To je strašný… A s manželkou je možná domluva? Jestli mají jen plyn. sporák možná bych se zkusila domluvit s ní a se sousedy že by ste ji pořídili sporák na elektřinu a plyn odpojili…

Neda se s ní domluvit. Paní je po několika mrtvičkach. Bohužel.

• Citovat
  • Upravit
359
12.5.19 22:00
@Anonymní píše:
Neda se s ní domluvit. Paní je po několika mrtvičkach. Bohužel.

A s někým jiným z rodiny? Já nevim jak to máte v baráku řešený ale odpojení plynu, nastálo, se mi jeví jako nejlepší řešení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 22:01
@Petája píše:
Tak to je dobre, musite porad tlacit na tu rodinu, bohuzel nevim jak to je, kdyby se rodina nechtela postarat, kdo by jim pomohl vyridit treba pecovatelku nebo tak…obecni urad? Nejake reseni byt musi, poptat se na socialce? Snad nekdo tady bude vedet…A ty policjty volejte, bude o tom prinejmensim uredni zaznam a budete mit neco v ruce…

Nějaká paní tady jezdí. Ale není to ošetřovatelka, jezdí jim jen nakoupit a to je vše. To je tak 2× za týden. Ona taky nic neudělá. Všem je to jedno prostě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.19 22:02
@prekvapenana2 píše:
A s někým jiným z rodiny? Já nevim jak to máte v baráku řešený ale odpojení plynu, nastálo, se mi jeví jako nejlepší řešení :nevim:
Čekáme, možná to začne řešit dcera od manželky pána. Ale máme strach. My jsme právě přemýšleli že by jsme jim vypinali plyn na noc. :nevim: ale jestli to lze..
  • Citovat
  • Upravit
359
12.5.19 22:09
@Anonymní píše: Čekáme, možná to začne řešit dcera od manželky pána. Ale máme strach. My jsme právě přemýšleli že by jsme jim vypinali plyn na noc. :nevim: ale jestli to lze..

Upřímně já za sebe bych asi zkusila možnost nějakého odpojení, aspoň přes noc :nevim: ale u nás v baráku plyn není takže vím prd jestli to jde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 22:11
@prekvapenana2 píše:
Upřímně já za sebe bych asi zkusila možnost nějakého odpojení, aspoň přes noc :nevim: ale u nás v baráku plyn není takže vím prd jestli to jde :nevim:

Jde odpojit privod plynu do bytů ve sklepě přímo.

• Citovat
  • Upravit
6025
12.5.19 22:16
@Anonymní píše:
Jde odpojit privod plynu do bytů ve sklepě přímo.

Tohle bych tedy bez konzultace s právníkem nedělala. Jako mezi námi, byla blbost to nechat jen tak a nevolat policajty. Ale to už víš. Napadá mě jenom zkusit se na policii obrátit dodatečně. Možná by pomohlo, kdyby svědectví podalo více rodin z paneláku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 22:32
@Modesta píše:
Tohle bych tedy bez konzultace s právníkem nedělala. Jako mezi námi, byla blbost to nechat jen tak a nevolat policajty. Ale to už víš. Napadá mě jenom zkusit se na policii obrátit dodatečně. Možná by pomohlo, kdyby svědectví podalo více rodin z paneláku :nevim:

Na druhou stranu, jestli ten přívod plynu je v podstatě volně přístupný, kdo dokáže že to odpojila zrovna ona? Pokud je to opravdu tak vyhrocený já bych ho asi odpojila… Neriskovala bych život…

• Citovat
  • Upravit
6025
12.5.19 22:45
@Anonymní píše:
Na druhou stranu, jestli ten přívod plynu je v podstatě volně přístupný, kdo dokáže že to odpojila zrovna ona? Pokud je to opravdu tak vyhrocený já bych ho asi odpojila… Neriskovala bych život…

No já bych neriskovala život taky. Dovedeš si představit, že si tvůj soused pustí plyn poprvé, podruhé, potřetí, počtvrté… a ty to neřešíš? Jaký je rozdíl mezi tím, když si ho pustil pošesté? To jako že už to asi fakt myslí vážně? Mě to hlava nebere.

Nepsala autorka, že je teď ten pán někde hospitalizovaný? Pokud ano, tak mají k dobru minimálně zítřek na to, aby obešli právníky a policajty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 07:43
@Modesta píše:
No já bych neriskovala život taky. Dovedeš si představit, že si tvůj soused pustí plyn poprvé, podruhé, potřetí, počtvrté… a ty to neřešíš? Jaký je rozdíl mezi tím, když si ho pustil pošesté? To jako že už to asi fakt myslí vážně? Mě to hlava nebere.Nepsala autorka, že je teď ten pán někde hospitalizovaný? Pokud ano, tak mají k dobru minimálně zítřek na to, aby obešli právníky a policajty.

Pan je prý na Ldnce teď.. Poprvé atd to bylo během 4 let co tu bydlíme. Teď se to už vyhrotilo. Předtím byl pak klid. To se i přiznal že zapomněl vypnout sporak ale teď to zapíral.

• Citovat
  • Upravit
6025
13.5.19 08:19
@Anonymní píše:
Pan je prý na Ldnce teď.. Poprvé atd to bylo během 4 let co tu bydlíme. Teď se to už vyhrotilo. Předtím byl pak klid. To se i přiznal že zapomněl vypnout sporak ale teď to zapíral.

No tam bude jen 3 měsíce max. Jako mě to je jedno, je to boj vás v tom paneláku, ale než někomu protiprávně vypínat plyn, bych se spíš pídila po legálním řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 08:32
@Modesta píše:
No tam bude jen 3 měsíce max. Jako mě to je jedno, je to boj vás v tom paneláku, ale než někomu protiprávně vypínat plyn, bych se spíš pídila po legálním řešení.

To určitě, zítra má nejspis přijet dcera tak uvidíme co ona. Snad to vyřeší.

• Citovat
  • Upravit
6025
13.5.19 10:38
@Anonymní píše:
To určitě, zítra má nejspis přijet dcera tak uvidíme co ona. Snad to vyřeší.

Tak držím pěsti. Dej vědět, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.19 12:05
@Modesta píše:
Tak držím pěsti. Dej vědět, jak to dopadlo.

Děkuji, snad se to vyřeší co nejrychleji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.5.19 19:26

Tak dnes jsme byli na sociálce a policii. Jelikož soused už je 3 dny doma a ta paní co slibovala že to zařídí ohledně jeho, už se neozyva, nejspis se na to taky vykaslala. Ale socialka atd. nijak nemůže pomoct pokud to nevyřeší rodina. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová