Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Omlouvám se, ale jsem fakt zmatená, třeba se s tímto některá z vás setkala. Ovulace proběhla 9.9. (pondělí), ta byla využita, v sobotu se objevil i přes progesteron pokles BT, od té doby se objevily zvláštní tlaky v podbřišku, silná bolest prsou, hlavně bradavek, drobné pupínky na hrudníku a čele (to u mě nebývá vůbec). Takže jsem tento pokles vyhodnotila jako nidaci. Ale, ve středu mi teplota opět klesla a od té doby necítím absolutně žádné příznaky, vše vymizelo
ještě ve středu ráno jsem si udělala tt a byla tam druhá slabá čárka (můj první pozitivní tt v životě), ale testovala jsem strašně brzy. Ale mám pocit, že se nidace nepovedla a odešlo to. Dnes už jsem měla teplotu zase vysokou. Snažíme se 3 roky, už jsem ztratila naději, teď jsem ožila a zase přichází zklamání. Nemáte někdo podobnou zkušenost a dopadlo to dobře? Nebo co by ten druhý pokles mohl znamenat? Děkuji za případné odpovědi ![]()
@knihomolka8 Nemusí znamenat vůbec nic
i kdyby si byla těhotná teplota prostě skáče sem tam pořád, důležité je aby neklesla na předovulační teploty, až ti vynechá MS zkus další test… a co se týká příznaků příznaky těhotenství jako bolest prsou atd způsobuje hormon HCG takže pokud by si měla příznaky těhotenské už by ti musel vyjít pozitivní test ![]()
@Anikaa02 on právě už tt pozitivní vyšel, sice slabá čárka, ale byla tam. Zkusím ještě zítra, ale ztrácím naději, obávám se, že zítra už druhá čárka nebude vůbec.
V předchozím cyklu jsem měla progesteron poprvé a teplota neskakala vůbec, celou dobu 36,92-36,93 až do ms.
Děkuji ![]()
@knihomolka8 A nebo budeš překvapená a bude sílit
moc ti to přeji, ono s tím grafem já ti nevím vždycky jsem měla graf uplně jak přes kopírák a poslední dobou to je taky takové všelijaké, člověk asi i to musí brát s rezervou, důležité je že zase vyskočila ![]()
@knihomolka8 tak to me opravdu mrzi
treba se opravdu povedlo jen na chvilku a pristi měsíc bude pohnojeno a zadari se 🙏 ❤️