Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já už na sobě pociťovat skoro po týdnu únava, bolest v podbrisku, prsou více slin, ![]()
Pokud dojde k otěhotnění tak ve chvíli kdy tělo začne reagovat na zvyšující se hladinu HCG…což může být u nekoho v době vynechání MS a u někoho třeba až v 8tt…taky můžou být tak jemné a nenápadne že je dotyčna vůbec nezaznamená…
Pozitivní test mi vyšel 5 dní po vynechané MS. Ale příznaky, únava, nevolnost jsem měla až od 9tt a to jsem měla těhotenství dávno potvrzené. Takže těhotenství ani poznat nemusíš než se ti potvrdí.
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli je šance že jsem těhotná…? Dva dny před plodnými dny jsme měli s partnerem styk pak ještě v den ovulace což jsou 3 dny dozadu, včera a dnes cítím divne tlaky v pravem podbrisku, časté močení, hlenovity výtok a mám pořád hlad…
@Anonym930
Ahoj, po třech dnech uricte žádné příznaky nemáš
pokud ano tak si to vsugerovavas. Vajíčko se uhnizďuje 7-9 dní po ovulaci, mezitím je vše na buněčné bázi a nevěřím tomu, že někdo má nějaký příznaky 3 dny po ovulaci. Počkej si klasicky do menstruace. Jsou tady ženy které mají pozitivní test třeba 9 dní po ovulaci. Třeba budeš mít štěstí a zjistis to dřív než vynecháním menstruace. Ale stejně vždy první signál je vynechává menstruace.
Hodně štěstí
![]()
Ahoj, kdy se po sexu objeví první příznaky tehu?