Kdy se objeví první příznaky těhu?

Anonymní
18.9.24 16:50

Kdy se objeví první příznaky tehu?

Ahoj, kdy se po sexu objeví první příznaky tehu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
559
18.9.24 17:09
@Anonymní píše: Více

Já už na sobě pociťovat skoro po týdnu únava, bolest v podbrisku, prsou více slin, :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
18.9.24 17:16

Pokud dojde k otěhotnění tak ve chvíli kdy tělo začne reagovat na zvyšující se hladinu HCG…což může být u nekoho v době vynechání MS a u někoho třeba až v 8tt…taky můžou být tak jemné a nenápadne že je dotyčna vůbec nezaznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
18.9.24 17:27

Pozitivní test mi vyšel 5 dní po vynechané MS. Ale příznaky, únava, nevolnost jsem měla až od 9tt a to jsem měla těhotenství dávno potvrzené. Takže těhotenství ani poznat nemusíš než se ti potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.10.24 11:42

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli je šance že jsem těhotná…? Dva dny před plodnými dny jsme měli s partnerem styk pak ještě v den ovulace což jsou 3 dny dozadu, včera a dnes cítím divne tlaky v pravem podbrisku, časté močení, hlenovity výtok a mám pořád hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.10.24 22:22

@Anonym930
Ahoj, po třech dnech uricte žádné příznaky nemáš :D pokud ano tak si to vsugerovavas. Vajíčko se uhnizďuje 7-9 dní po ovulaci, mezitím je vše na buněčné bázi a nevěřím tomu, že někdo má nějaký příznaky 3 dny po ovulaci. Počkej si klasicky do menstruace. Jsou tady ženy které mají pozitivní test třeba 9 dní po ovulaci. Třeba budeš mít štěstí a zjistis to dřív než vynecháním menstruace. Ale stejně vždy první signál je vynechává menstruace.
Hodně štěstí :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital