Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já po kyretáži měřila BT až po první MS, takže jak se mi BT chovala před ní, ti říct nemůžu (jinak jsem ale taky měla ukázkovou křivku, podle které jsem ovulaci poznala i příchod MS předem. Dokonce pak i následné těhotenství - asi týden po ovulaci mi teplota stoupla ještě o pár dalších desetin a tři dny nato, už jsem objevila //. Vím jen, že nějakou dobu po kyretáži jsem měla teplotu zvýšenou, ale jak dlouho, to nevím. Prý je to normální. Pokud ti MS nepřijde do týdne, tak bych šla k doktorovi, mně říkal, že by měla přijít 4-6 týdnů od zákroku (přišla po 5ti týdnech). Přeju hodně štěstí.
Díky…no nezbývá než čekat. Dr. mi taky řikala, že normal je po 4-6 týdnech, ale na vyvolávačku že mám přijít až po 8 týdnech. Už chci mít tu první MS za sebou. Denisa
Ahojte,
som po druhej MS / silnej MS/ po revizii, meriam si BT a je stale 36,9, 37 a to som 17 den cyklu…po prvej kontrole som mala na oboch vajecnikoch cystu, potom som dostala velmi silnu MS, cysty mali podla Dr. s MS odist…Podla vysokej BT znamena, ze cysty nezmizli?
Ivana
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit.
Jsem 5 týdnů od revize (SP 6tt) a MS zatím nikde. Vím, že někdy trvá dýl, než se dostaví, ale já už jsem jak na trní. Tak jsem si začala zase měřit teplotu. Před otěhotněním jsem měla totiž ukázkovou křivku - po ovu kolem 37 a v den kdy mi měla přijít MS klesla na 36,5.
A teď právě jsem již 4. den naměřila 36,9 - 37,1, takže MS čekám nejdýl do 10 dnů. Ovšem jestli to tak po revizi funguje. A to je právě můj dotaz, jestli po revizi do 1.MS se teplota chová jak při normálních cyklech, jestli nemůže být zvýšená ještě vlivem nepodařeného těhotenství a následné revizi. Za všechny zkušenosti předem děkuji. Denisa