Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potrebou radu jaAhojkypotrebujurychlouraduvyautosedadla vylite bublevelkebuble Ted mi to v aute ruplo celou cestu z brna do zlina to hlidam at to nerupne a vysednu z busu a prask je vilite tak to musim vycistit
Jejda a to je na tom neco spatneho ze proste nevim cim to vycisti abych ten sedak jeste vic neznicila?
Vážně nejsi schopná sama bez emimina vzít kýbl s vodou a jarem/octem/tekutým práškem a vyčistit sedák v autě?
Chceš to popsat v bodech?
Chjo, ten Tvůj úvodní příspěvek je teda bomba… No, pokud jsi v terénu, tak prostě čistící prostředek třeba na sedačky v autě? A jestli jsi doma, tak fakt nevim, co tam máš… ![]()
Ale předpokládám, že snad voda teče, rejžák by se našel?
Musela jsem si to precist trikrat, nez jsem pochopila, co dotycna chce ![]()
Vzhledem k tomu, ze je to sladkej blivajz, tak jarovou vodu a houbicka a nezapomen pouzit ruce ![]()
Jsem asi nechápavá, celou cestu v autě hlídáš a vysedneš z busu?
Taky nechápu nač se zakladatelka ptá, když ví, že to musí vyčistit.
Jako správná blondýna také nechápu to auto a vysednutí z busu také nechápu
. Ale o to tady nejde. Já vozím v autě jako první pomoc dětské vlhčené ubrousky
, ty vyčistí úplně všechno
. Jinak, pokud už jsi doma, tak voda, čistící prostředek (jar a jemu podobný), jemný kartáček a hodně savý hadr.
(Postup: do kbelíku dát teplou vodu, přidat čistící prostředek. Promíchat, lehce napěnit, vzít kartáček a jemně vykartáčovat sedačku. Zbytečně moc nenamáčet. A poté důkladně vysušit hadrem, případně vyfénovat, ale na sluníčku to vyschne i bez fénu ![]()
Zlaté kožené sedačky
(I když v létě k nim přilepená stehna nejsou zrovna chuťovka
)
Ještě v návodech chybí vycvrnkat ty kuličky ze sedačky, ne?
(já to teda nikdy nepila, ale byla jsem poučena, že je to cosi, v čem plave něco
). A je rozdíl, když na sedačku vyteče bubble tea nebo třeba 7up? Jen abych věděla… ![]()
P. S. pokud je ten úvodní dotaz psán jednou rukou během řízení motorového vozidla, tak bych to pochopila… ![]()
@Ostružka takzvaná víla vílilka
nejlepší kamarádka mejch dětí ![]()