Bubble tea se mi vylilo do auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
11.5.15 16:53

@tterka bingo, ubrousky na všechno.. jako zajímalo by mě, co do nich dávaj az utrejch, když to vyčistí i kolomaz z klahot a podobný chuťovky..
@Samamama taky jsem to nikdy nepila, takže trochu OT, ale.. HOLKY, je to dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
11.5.15 16:56

@Krrysa Měla jsem to jednou a ty kuličky mi strašně vadily v puse :D Příchuť měly jak žvýkačka Pedro :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.5.15 16:58

Mně to chutná. Ale já miluju sladké nápoje, byť sladké nejím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.5.15 17:12

@Xiraxinek takže ty kuličky mají nějakou univerzální příchuť a ten nápoj pak zase nějakou další? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
11.5.15 17:17
@katula9 píše:
Potrebou radu jaAhojkypotrebujurychlouraduvyautosedadla vylite bublevelkebuble Ted mi to v aute ruplo celou cestu z brna do zlina to hlidam at to nerupne a vysednu z busu a prask je vilite tak to musim vycistit

Co je to za příspěvek? Ty neumíš psát? Nemá to hlavu ani patu..K věci, já bych použila už zmiňované vlhčené ubrousky, ty fakt vyčistí snad všechno..

• Citovat
  • Upravit
708
11.5.15 17:26

@Krrysa
Můžeš si vybrat z x příchutí kuliček a z x příchutí nápoje. :-) Aspon myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.5.15 18:01
@Samamama píše:P. S. pokud je ten úvodní dotaz psán jednou rukou během řízení motorového vozidla, tak bych to pochopila… ;)

Ty jo, tak to bych tedy nepochopila. Ale já jsem všeobecně na mobil v autě háklivá. Viděla jsem dost ošklivé video, kdy smrtelnou autonehodu způsobila smskující řidička. A o pár dní později jsem byla svědkem nehody, kterou způsobil smskující řidič (ta byla naštěstí bez smrtelných zranění). Ale to sem teď nepatří :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.5.15 18:03
@Krrysa píše:
@tterka bingo, ubrousky na všechno.. jako zajímalo by mě, co do nich dávaj az utrejch, když to vyčistí i kolomaz z klahot a podobný chuťovky..

Jo, tak o to se raději ani nezajímám, protože ubrousky vyčistí fakt vše. Raději ani nemyslet na to, co obsahují :think: :lol:. Hlavně, že dobře čistí :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.5.15 18:07

@tterka divím se, že to nevyžere dětem ze zadku i všechen pigment :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.5.15 18:08

@Busy Bee díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.5.15 18:11
@Krrysa píše:
@tterka divím se, že to nevyžere dětem ze zadku i všechen pigment :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jj, já si také říkám, že ty dětský prdýlky musí být pořádně odolný
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.5.15 18:12

@tterka ujistila mě pediatra, už když se narodila první dcera, že děti jsou vůbec hodně odolný a dost vydržej :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.5.15 18:20
@Krrysa píše:
@tterka ujistila mě pediatra, už když se narodila první dcera, že děti jsou vůbec hodně odolný a dost vydržej :mrgreen: :mrgreen:

Něco podobného mi říkala doktorka na chirurgii, když jsem během jednoho měsíce vozila děti 4 x na pohotovost po úrazech :lol: (letní prázdniny mi dávaly zabrat :lol: - no, a po páté tam byla nějaká baba, která na mě chtěla volat sociálku, že už to není normální, a ty děti týrám :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.5.15 18:23

@tterka se přiznám, že jsemd ocela otrlá a na pohotovst moc nejezdím.. v podstatě jsme byli jen jednou- na šití obočí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.5.15 18:33

@Krrysa
To já jsem také otrlá. Ale u nás to bylo tehdy velice plodné léto :lol:. Nejdříve dceřin pád z metrové výšky na beton, rozseklé čelo, krve jako z vola a 5 stehů. Potom synův pád ze skluzavky :zed:, dost výška, sice bez krve, ale chvilka bezvědomí, takže RTG jsem chtěla, následoval naseklý prst - když se syn snažil nasekat třísky na oheň, opět krve jako z vola, sekyra sjela po kosti (a totálně ignoroval moje upozornění, ať na tu sekyru nesahá, že jsem za minutu venku a nasekám to :cert: ), následovala holka s fialovým, nateklým kotníkem, když blbla na koloběžce. A ve finále zase kluk, když s kamarádem jezdil na kole a vymlátil se v lese na kořenech. Tenkrát vypadal hodně ošklivě :?.

Dalších 150 úrazů řešíme za letu doma. Nechápu. Mám ty děti fakt asi gumový, protože kromě těch pár stehů nemají žádné následky (i když ty pády na hlavu asi nějaký následek zanechaly :think: :lol: ). Zatím žádná zlomenina. Ale teď už jsou to skoro puberťáci a chomouti jsou pořád. Každou chvíli pád ze schodů, rána do hlavy… Mám pocit, že brzy už tak gumoví nebudou a přijdou sádry :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová