Buchta, koláč - jaký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11502
6.10.10 17:30

Buchta, koláč - jaký?

Ahoj, potřebovala bych nějaký rychlý recept na koláč nebo buchtu, kterou bych mohla upíct. Nějak už ani na tohle nemam fantazii. Máte někdo nějaký recept? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
6.10.10 17:32

slehackova babovka? ja na ty rychly moc nejsem, u nas to nikdo neji, ja musim delat strudl nebo dort, aby to zmizelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
6.10.10 17:44

Najdi si www.mimibazar.cz, jsou tam recepty, je toho tam spousta, určitě si vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.10.10 17:44

no, tak tady zase musim přemejšlet nad tim a vybírat z toho, který suroviny doma zrovna mám. Dělam dost často perník a proto se mi ho teď dělat nechce, o víkend jsem dělala veselou krávu, ale ta už je pryč, tak abych se neopakovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.10.10 17:47

Iss, to já právě nechtěla, takhle si musim rozklikávat každý recept. Jinak většinou hledam na top receptech a nebo vaření.cz a navíc tady (na mmb)se nějak neorientuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.10.10 18:03

ahoj,ja nejradeji delam kolac z lineckeho testa.Bydlime v Anglii,jeste jsem se tu nezorientovala a mam problem sehnat ingredience na peceni(mak,drozdi..) Takze ted vitezi linecke. Ja davam 30dkg mouky, 20dkg tuku, 10 cukru,2 zloudky + trochu sody. Testo rozdelim na 2 dily.jeden dam do mrazaku (muzes obarvit kakaem). 1 dil -pokryt dno pekace. Na to dam marmeladu nebo tvaroh a nastrouham 2d. Rychle,snadne, vsechny ingredience mam vzdy doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
6.10.10 18:04

kefírová buchta
olejová bábovka
jogurtová buchta
roláda bez mouky se šlehačkou

atd.Zkus to zadat na tom MMB a tyhle buchty si tam najít, určitě ty ingredience budeš mít doma… Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.10.10 18:19

2 hrnky polohrube mouky
1 hrnek cukru krupice
1 hrnek mleka
2 vejce
pul hrnku oleje
prasek do peciva (staci i pulka)

vse smichat, vylejt na pekac, posypat ovocem a na to drobenku. Kdyz neni ovoce - do testa dam 2 lzice kakaa a misto ovoce nahoru oslazeny tvaroh rozmichany s vejcem.

Na cca 180 stupnu pect necelou pulhodinku

• Citovat
  • Upravit
3963
6.10.10 18:52

já dělala klasickou bábovku,teda s vyšlehanými bílky a uprostřed plněnou tvarohem a je vynikající…jo a taky je z mimibazaru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.10.10 19:06

Tak jsem chtěla dělat koláč z lineckýho těsta - mřížkový a že jsem se na to nevykašlala!! Těsto jsem měla řidký, přitom jsem to vše dělala podle receptu, vajíčka jsem měla malý a navíc mi mouka stačila jen na ten recept, takže jsem pak musela přidat ještě kilo mouky, ale hrubý a těsto se mi ne ne spojit :cert: natož z něho ještě udělat válečky na mřížky. Takže jsem to bláto jen rozprostřela na plech a potřela marmeládou, doufam, že to bude aspoň k jídlu. Fakt mě vaření.cz poprvý zklamalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
6.10.10 19:12

Tak udělej pudinkovou bábovku bez mouky, je fakt super rychlá a hlavně má dobrou chuť.
5 vajec, 1 hrnek cukru moučka, 1 hrnek oleje, 1 van. cukr, 1 prášek do pče., 2 van. pudinky a 2 čoko pudinky.
Vyšlehám bílky, pak zašlehám ostatní suroviny, kromě pudinků, rozdělim na půl, do jedný půlky dám 2 van. pudinky a do druhý 2 čoko pudinky. Střídavě naliju do formy, peču na 170C cca 45min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
6.10.10 19:36

Margot řezy:
2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek krystal cukru (dávám 3/4), 1 hrnek oleje, 1/2 hrnku vlahého mléka ( dávám 3/4 oleje a 3/4 mléka), 2 vejce, 1 prášek do pečiva, 1× velká margotka nastrouhaná nahrubo na struhadle.

Vše zamíchat a nalít na vymazaný a vysypaný plech, cca 20min při 180stC (horkovzdušná trouba), po vychladnutí event. čokoládová poleva, ale nemusí být, kdo má rád může do těsta přidat rozinky.
Je to rychlé a moooc dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
6.10.10 19:46

Míša řezy z ekuchařky :pankac: http://ekucharka.net/misa-rezy-video?… rodinka se po nich může umlátit
nebo kynuté těsto a z toho buchty nebo koláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
6.10.10 19:54
Gina108 píše:
Míša řezy z ekuchařky :pankac: http://ekucharka.net/misa-rezy-video?… rodinka se po nich může umlátit
nebo kynuté těsto a z toho buchty nebo koláče

mnam… ekuchrku.net jsem navstivila prvne a nadchlo me to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.10.10 20:53

Gino, buchty jsou moc pracný.

Margotku jsem dělala jednou, nechtělo se mi ji ale strouhat na struhadle a tak jsem ji hodila do mixeru, ajaj, chyba, málem jsem si oddělala mixér, ale byla dobrá, pak jsem taky jednou dělala tatrankovou, taky výborná.

No problém je v tom, že ten muj kakao a ani čokoládový pudinky nemá rád, takže když dělám veselou krávu, tak jednobarevnou a nebo dam jinou potr. barvu, takže jsem si z ní udělala milku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí