Bude chtít ještě mlíčko ode mě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
25.6.14 15:23

Bude chtít ještě mlíčko ode mě?

Potřebovala bych poradit od všech, které s tím máte zkušenosti: O víkendu musím dát dceru 4 měsíce na hlídání na 3 hodiny. Déle určitě ne. Do lahvičky ji pro dám mlíčko, ale problém je v tom, že to bude prvně, kdy případně dostane mlíčko z lahvičky. Bude potom chtít ještě mlíčko ode mě?
Můžete mi dát ještě tip na první kojeneckou lahev? kde koupit a jakou? díky předem všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
25.6.14 15:24

A ona ti 3 hodiny nevydrží bez jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.6.14 15:26

Otazka je jestli lahev vubec prijme, kdyz je kojena. :think: moje nechce lahev a to ma 8 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
25.6.14 15:29

Tato láhev připomíná bradavku.Tak snad by potom neodmítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
25.6.14 15:29

Zkusila bych to ještě předtím než někam půjdeš. Moji oba flašku odmítali, neuměli z ní pít.
Pokud bude umět, tak myslím že pokud to bude jednorázové, tak jedním napitím se kojení nezničí. Od kamarádky malej se z flašky nenapil, prostě počkal až přijde. I 4 hodiny. Přitom běžně byl kojený co 2h, max. 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
25.6.14 15:30

Radši to vyzkoušej dopředu. Můj vzal lahev na milost až v 10ti měsících jak mi ubývalo mlíko. Avent. Ale poškodil si techniku sání při kojení.
Protože mu z lahve dávám denně.

Příspěvek upraven 25.06.14 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
25.6.14 15:30

@polkina tak to ti můžu asi poradit docela přesně :-) Akorát je dost drahá, cca 275 korun myslím. Od firmy MEDELA speciální láhev pro kojené děti- nemá normál dudlík, ale takovou nástavbu ze 3 částí a membrány. Malý se musí hodně snažit, aby mlíčko vytáhl, a navíc pohybyjsou stejné jako při kojení. Trošku blbě se to myje, ale žádná tragédie, jak se píše v recenzích. Jen místo jednoho dudlíku máš ty tři části. Můj malý ji používá od porodnice doteď (2 měs) - měla jsem zpočátku málo mlíčka. Díky téhle láhvi jsme se krásně rozkojili a teď už dokrmíme opravdu výjimečně- tak 40 ml jednou za 3-4 dny, když hodně vyhladoví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1018
25.6.14 15:31

Ahoj, já bych se toho nebála. Mě když poprvé mamka hlidala byl malé jen měsíc. Ráno jsem jí odsála dvě flaštičky mého mléka. Malá vypila jen jednu.Bylo vše v pohodě. Dál jí krásně kojím bez problému.
Jinak lahvičku jsem kupovala obyčejnou pro kojence v dmku tu jejich značku ;)
Nebo je taky dobrá od značky MAM ty mam doma a jsou super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.6.14 15:32
@Dice píše:
A ona ti 3 hodiny nevydrží bez jídla?

Vydrzi, ale myslela jsem pro sichr a muj klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
25.6.14 15:37

No, pokud z lahve nikdy nepila, mohl by to být docela problém… Zažila jsem to…a dokud to nemáte natrénováno, tak bych ji to nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
25.6.14 15:37

Spis zkus jestli bude mliko z lahve chtit, moje ho nevzala nikdy ani z Medely, ani z MAM a ni z niceho jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
25.6.14 15:39

Ta lahev připomínající prso je MEDELA CALMA…ale i u toho je třeba nácvik, jak z toho pít a hned napoprvé se to nemusí povést… tu jsme měli
Emičce docela trvalo, než si na ni zvykla..než na to přišla, tak jsme krmili stříkačkou :-/ to byl očistec…

Příspěvek upraven 25.06.14 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
25.6.14 15:39

@polkina já jsem koupila tu, co sem dávala odkaz @marketa0211 a malej se z toho napil úplně v pohodě hned napoprvé. Kojení to nijak neovlivnilo, ale dávala jsem mu lahvičku max. jednou denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.6.14 15:47

Moje dítě ani jedno nevzalo láhev, žádnou. Z prsa přešly rovnou na hrnek. Takže se přidávám k těm, co radí to nejdřív zkusit nebo nechat tři hodiny bez jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
25.6.14 15:48

Přítel hlídal když byli malému asi taky ty 4měsíce a měl moje mlíčko v té flašce od Tommee Tippee co je na obrázku nahoře a krásně to vypil. Když jsem mu pak chtěla dát jednou v noci já z falšky(byli jsme na oslavě a měla jsem víno) tak to nechtěl asi když věděl že já mám prsa tak proč mu cpu falšku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová