Bude chtít ještě mlíčko ode mě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4552
25.6.14 15:48

Přítel hlídal když byli malému asi taky ty 4měsíce a měl moje mlíčko v té flašce od Tommee Tippee co je na obrázku nahoře a krásně to vypil. Když jsem mu pak chtěla dát jednou v noci já z falšky(byli jsme na oslavě a měla jsem víno) tak to nechtěl asi když věděl že já mám prsa tak proč mu cpu falšku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.6.14 15:54

@polkina Jak píší holky, spíš vyzkoušej, jestli si tu lahev vůbec vezme. A můžeš mít třeba sebeprsovatější lahev. ;)

@Dice Mě teda vydržel 3h bez jídla v tomhle věku, jedině když náhodou na dýl usnul. Jinak se krmil po 2 hodinách maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.6.14 15:55

Ahoj, my máme calmu od medely, malá ji dostala prvně kolem 5. Měsíce, protože od půl roku jsem musela na pár hodin týdne do práce. Přijala ji super a kojime dodnes, budeme mít rok. Kombinuju kojení i MM z hrnicku. :) Ale raději bych nejprve narénovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
25.6.14 15:56

Můj malý se na Medelu naučil docela rychle- zaplať pánbůh, protože z porodnice jsme dokrmovali stříkačkou poprstě. Což je fakt očistec, jak tu někdo psal. Ale chce to fakt vyzkoušet, kamarádky chlapeček láhev nevzal žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
25.6.14 15:58

Já bych za lahev peníze nevyhazovala, techniku zničí jako ta nejlevnějš z drogerky… Já chodím od 6. měsíců syna do práce na dvanáctky a manžel mu dával mléko prvně stříkačkou a pak z hrnku. Flašku syn nikdy nedostal, ani umělinu. takto veliké děti většinou lahev stejně nechtějí, takže alternativně nalít jen to, co půjde a vyčkat příjezdu maminky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.6.14 16:14

Všem děkuji za rady. Asi budu muset hlídaní co nejvíce zkrouhnout na nezbytnou dobu…bude to první hlídání, tak se všeho bojim co se může ještě stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
25.6.14 16:18

Tak já měla s mým malým štěstí hodně. Malej byl plně kojen jen 6 týdnů, ale částečně do 8. měsíce, příjmal prso, láhev, mateřské mléko, umělé mléko, bylo mu to fuk. Byla to paráda, ale s druhým už s tím nepočítám, malej byl ve všem takovej přizpůsobivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.6.14 19:52
@polkina píše:
Potřebovala bych poradit od všech, které s tím máte zkušenosti: O víkendu musím dát dceru 4 měsíce na hlídání na 3 hodiny. Déle určitě ne. Do lahvičky ji pro dám mlíčko, ale problém je v tom, že to bude prvně, kdy případně dostane mlíčko z lahvičky. Bude potom chtít ještě mlíčko ode mě?
Můžete mi dát ještě tip na první kojeneckou lahev? kde koupit a jakou? díky předem všem.

Tak toto bych neriskovala… zkusili jsme to také a malá nechtěla lahvičku ani cítit. Zkoušeli jsme Medelu pro kojené děti, Avent Natural - nic. Naštěstí jsme byli blízko.. nebýt tam, je zle. Je to bez záruky, že to bejby přijme.

3 hodinky by mělo vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
25.6.14 19:53
@Lo píše:
Tak já měla s mým malým štěstí hodně. Malej byl plně kojen jen 6 týdnů, ale částečně do 8. měsíce, příjmal prso, láhev, mateřské mléko, umělé mléko, bylo mu to fuk. Byla to paráda, ale s druhým už s tím nepočítám, malej byl ve všem takovej přizpůsobivej.

Přesně tak jsme to měli také. Všichni se hrozně divili. Malá si dala flašku, pak jsem jí nakojila, pak zase flašku, pak den nic - pak noc já a tak dál. Boží človíček :mrgreen:

hodně to svádím však na to, že pila BEBU HA - ta není moc dobrá, sladká a tak. Prostě pak je mámimo mlíko lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.6.14 19:59

Pri hlidani asi 2× jsem nestihla dojet vcas na kojeni a mimi bylo krmeno babycupem. Lahvicka tece snadno a nektere deti si zvyknou velmi rychle a pak uz kojeni odmitaji, je to vic „prace“. A to jsem nechtela riskovat. Nebo jde pouzit strikacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.6.14 20:02

Mne deti odmitaly prvni dudlik a lahvicku ani nevidelo, druhe dostalo nejakou lahev jako reklamni darek a ani cuc :mrgreen: ani po zavedeni prikrmu pit nechtely :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová