Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neříkám, že jsi tupá, ale promiň, v dnešní době… době antikoncepce, kondomů, nitroděložních tělísek a bůhví čeho, neplánovaně? To se ti povedlo prosímtě jak?
Tady je těžko radit.Ty víš, že se k tobě nechová pěkně, právě naopak.Ale stejně ho opustíš nechceš, nedokážeš..Radši se necháš ponižovat, zajimavé. Chudák vaše dítě, to bude mít přímo příkladného tatínka.
Je zajimavé kolik žen se nechá dobrovolně ponižovat v dospělém věku. Je vidět, že si samy sebe neváží a mají nezdravé sebevědomí. Ty jsi jedna z nich.
Můžu ti říct už jen to, že se to bude ještě více zhoršovat. Bude si čím dál více dovolovat, protože ty mu to dovolíš.
Nemá ti ani cenu psát, ať takového bl_ce opustíš, píše ti to tady skoro každý. Opravdu si zasloužíš lespšího chlapa, normálního. Takových je spousta. Jenže s tvým sebevědomím my tady nic neuděláme, nevážíš si sama sebe a svého života.
@Anonymní píše:
@tini všechno to vím…jsem blb a doufám, že si budu za nejakej cas tukat na HLAVU jakj sem byla blbá že jsem s ním tak dlouho vydržela. on mi jeden den rekne ze je konec ze uz se mnou být nechce ze ty hormony se mnou teda lomcují, vypne si telelfon a napise mi ze mam dojit az po pulnoci domu, ze driv doma nebude, tím rázem si představím, to co udelal kdyz jsme spolu nebyli a když mu zavolám třeba potom až si ten telefon zapne kde je, tak mi řekne že je daleko že je mu jedno že nemám kam jít…já ho odprosím at dojede domu, že nemuzu být prece venku v takové zime..dojede ale poslouchám to celej vecer..myslíte si že jem asi fakt mimo, já vím, ale myslím si, že kdo to nezažil nepochopí…
Jo jen s ním buď. Bude ti zahýbat, nadávat, časem ti i jednu flákne, vyhodí tě i s dítětem na mráz, vyčte ti peníze. Ty mu uklidíš, uděláš prostor aby si mohl s kamarádama a kamarádkama na silvestra zařádit, pak přijdeš a uklidíš to po nich, když tě tedy těhotnou pustí domů. Ale hlavně že ho miluješ, to je nejdůležitější. Jsi jak rohožka o kterou si čistí boty. Promiň, ale jinak to říct nelze.
@Anonymní píše:
Ale jak se mám osamostatnit od neho??nedokážu to, bolí to. dneska silvestr a ja sedím zaplavená v slzách doma u pc
Ale dokázala bys to, kdybys to opravdu sama od sebe chtěla. Spíš jsi na něm závislá a je to i o zvyku..
@Nenulka88 brala jsem prášky, nejspíš jsem si zapomela vzít, nevím a stalo se, to ted už fakt nemá cenu řešit… ![]()
@suwari já si nedokážu představit jak by mel po me hned druhou, vím že ho opustím a on bude mít v zápetí jinou v postely..jo, jsem blbá ale já to dokážu, chci normální život, zase normálního chlapa a být stastná a ne se bát blbě stoupnout abych nedostala nadaný…
@Kobliha51 píše:
Jo jen s ním buď. Bude ti zahýbat, nadávat, časem ti i jednu flákne, vyhodí tě i s dítětem na mráz, vyčte ti peníze. Ty mu uklidíš, uděláš prostor aby si mohl s kamarádama a kamarádkama na silvestra zařádit, pak přijdeš a uklidíš to po nich, když tě tedy těhotnou pustí domů. Ale hlavně že ho miluješ, to je nejdůležitější. Jsi jak rohožka o kterou si čistí boty. Promiň, ale jinak to říct nelze.
@K.Black píše:
@Nenulka88 myslím že není jediná, to bych teď už neřešila
Tak to každopádně, ale nějak na to slovo „neplánovaně“ začínám být alergická. Nehledě na to, že věřím, že čekala, že když s oním otěhotní, mávnutím proutku se změní v úžasného otce a partnera. ![]()
@Anonymní píše:
@suwari já si nedokážu představit jak by mel po me hned druhou, vím že ho opustím a on bude mít v zápetí jinou v postely..jo, jsem blbá ale já to dokážu, chci normální život, zase normálního chlapa a být stastná a ne se bát blbě stoupnout abych nedostala nadaný…
Tak s tím přece něco udělej. Je spousta chlapů, kteří si Tě budou vážit a budou
mít rádi Tebe i Tvé dítě. Odprosti se od toho, co zplodil Tvé dítě a začni žít normálně.
@Anonymní píše:
@Nenulka88 brala jsem prášky, nejspíš jsem si zapomela vzít, nevím a stalo se, to ted už fakt nemá cenu řešit…
Nejspíš zapomněla
… jestli jsi nezapomněla třeba 7 dní v kuse, to je celkem rozdíl.
@Anonymní píše:
on není normální, normální na tebe teprv někde čeká
nebul
bude hůř, počkej až bude dítě v pubertě ![]()
Kolik mu je? a k rodičům můžeš, jak s nima vycházíš? já to beru tak jak kdyby jsi byla moje dcera víš?
@Nenulka88 to jsem určite nečekala! chlapa si najdu líp když budu sama a ne když budu mít díte to dá snad rozum ne?
@Anonymní píše:
To je jasné, že by měl po tobě hned druhou. Jenže když o tom sama víš, tak přece ti musí být jasné, že po tobě moc truchlit nebude..
Opravdu se ti divím, že si tohle necháš líbit a kazíš si tím část života.