Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Tarjei píše:
Svata prostato. Dle meho nazoru si antivaxeri resi naky svoje soukromy bebinka, asi jako kdyz se nekdo jde vyrvat na fotbal.
Mě je průměrného člověka skeptickému k očkování skoro až líto. Protože věřím, že jich je spousta, co jsou naprosto v pohodě, jen skrz pochybnosti zatím nechtějí. Ale bohužel jsou překřičeni těmito blázny, kteří se mi vryjou do paměti.
Jako jo, některým už začíná šplouchat na maják. Mám na FB v přátelích tak tři čtyři lidi, kteří už asi úplně rezignovali na svůj život a jedou jen a pouze příspěvky o covidu a očkování. Nejvýrazněji mezi nimi září jedna paní, která očekává příchod vesmírných lodí pod velením Ježíše, respektive jejich zviditelnění se, protože oni už tu pod ochrannými štíty dávno jsou. A potom s láskou převezou do jiné dimenze všechny, kteří se rozhodli přejít na vyšší úroveň, ať to sakra znamená cokoliv
Bude to prý každým dnem, už to začalo ![]()
@Michelle_M píše:
Jako jo, některým už začíná šplouchat na maják. Mám na FB v přátelích tak tři čtyři lidi, kteří už asi úplně rezignovali na svůj život a jedou jen a pouze příspěvky o covidu a očkování. Nejvýrazněji mezi nimi září jedna paní, která očekává příchod vesmírných lodí pod velením Ježíše, respektive jejich zviditelnění se, protože oni už tu pod ochrannými štíty dávno jsou. A potom s láskou převezou do jiné dimenze všechny, kteří se rozhodli přejít na vyšší úroveň, ať to sakra znamená cokolivBude to prý každým dnem, už to začalo
Aštar Šeran a vesmírní lidé? ![]()
Příspěvek upraven 24.11.21 v 00:13
@Parninas jasně. A videa taky. Neverim vsemu co se sdílí… ale stejne tak vidim kam to vše spěje. Si myslis, ze demonstrace nebyly vzdy jen zacatek nepokoje? ![]()
@tothova píše:
Z čeho… Tak snad nevidíte, co se děje ve světě kvůli opatřením a očkování? Kdo se dívá nejen na to, co vypustí média asi by se divil.
To, ze jsem paranoidni, jeste neznamena, ze mne nikdo nehoni, vid. To musi byt hrozny zit s takovym stihomamem, ze „vsechno je jinak“.
@tothova píše:
@Parninas jasně. A videa taky. Neverim vsemu co se sdílí… ale stejne tak vidim kam to vše spěje. Si myslis, ze demonstrace nebyly vzdy jen zacatek nepokoje?
No… Čistě na počet lidí bylo na protestech proti Babišovi mnooooohem víc lidí. A co to změnilo? Absolutně nic. ![]()
Prosimtě měj nohy v teple, nebude nic. Nebo bys snad chtěla aby ano?
@Hraběnka Stradová píše:
Sorry jako, ale neotírej si hubu o holocaust ani o lidi perzekuované minulým režimem. Kdyby to bylo tak horký, dávno jsi v peci a s tebou celá rodina nebo sedíš Na Pankráci a těšíš se až za deset let vylezeš jako troska z krimu.
Jináč se neočkuj, nechoď s davem, pokéruj se, udělej si fialové číro, nebo cokoli co ti přijde jako známka punku, a buď ráda, že máš svobodu ty kozo.
Bohajeho
To je ted strasne in, to slovo holocaust. Jeste fasismus ji tam chybi.
@jednoslunicko není paranoidní. Dokážu si představit, jak to dopadne budeme-li další rok, dva žít takto. Budu ráda až mi za tu dobu dáš vědět a velmi ráda se budu mýlit, ale naprosto souhlasím, nepokoje budou.
@Dandie22 píše:
@jednoslunicko není paranoidní. Dokážu si představit, jak to dopadne budeme-li další rok, dva žít takto. Budu ráda až mi za tu dobu dáš vědět a velmi ráda se budu mýlit, ale naprosto souhlasím, nepokoje budou.
Budou. Jde jen o to, jak velké.
@Parninas píše:
Jojo, alternativní média rulez. Můj nejoblíbenější typ zpráv jsou ty z cenzurovaných obřích demonstrací, o kterých ONI zakázali psát a po rychlém googlení se ukáže, že jsou to fotky z random koncertů nebo nesouvisejících demonstrací.
Jenze ty demonstrace se po svete doopravdy dejou. Kdyz si kouknes videa z manifestaci, kde lidi krici, ze chteji svobodu a nechteji „vakcinacni“ pasy a maji transparenty o corone a lzich medii, to nebude z koncertu, tomu ver. ![]()
https://twitter.com/aginnt Tady je twitter, kde chlapik dava videa z demonstraci, si to preroluj…, nevim, jestli se mezi ne nedostal nejakej fake zaber, je to mozny, lzi jsou jak v ofiko mediich, tak i v alternativnich. Ale velke demonstrace jsou realita. A ano, lhalo se, kdyz na demonstraci u nas byli tisice lidi a vidis to na vlastni oci a TV pak vecer hlasila, ze tam bylo par sto lidi!
Příspěvek upraven 24.11.21 v 03:01
Občanská válka těžko, ale násilné demonstrace tu časem můžou být relativně běžné. Lidi jsou frustrovaní a bez peněz, do toho ten silný tlak na očkování, které část společnosti prostě z různých důvodů za žádnou cenu nechce. Je to jen otázka času.
Spíš bude zajímavé sledovat co Rusko, ale myslím si, že jestli se opravdu nějak víc opřou do Ukrajiny, tak z toho budou jen další sankce, pár silných výkřiků a snaha v tichosti prodat na Ukrajinu zase nějakou výzbroj. Reálnou vojenskou pomoc jim nikdo nepošle. Evropa je závislá na ruském plynu a válku nikdo normální nechce. Všichni jsou bez peněz a mají svých problémů dost, takže Rusko vlastně dostalo ideální příležitost k tomu, začít se víc roztahovat.
Příspěvek upraven 24.11.21 v 03:23
@Parninas píše:
No… Čistě na počet lidí bylo na protestech proti Babišovi mnooooohem víc lidí. A co to změnilo? Absolutně nic.Prosimtě měj nohy v teple, nebude nic. Nebo bys snad chtěla aby ano?
U vas ne, snad bude u vas klid a snad i v Europe,
zatim… ale jsou mista, kde to uz vre, tam kde lidi odmitaji povinnou vakcinaci. Nastesti daleko od vas. Napriklad ostrov Martinik a Guadeloupe, zdravotnici a hasici tam odmitli povinnou vakcinaci a na Guadeloupe vstoupili do generalniho strajku. Na Martiniku vyhlasili strajk dnes. Na Guadeloupe po nekonecnych snahach o dialog s fr. vladou, zoufali lide vstoupili do strajku a zacaly blokady a nasilnosti, fr. vlada tam uz poslala policejni posily. Ti lide jsou odhodlani jit az do konce. A je to pro ne zoufala situace, protoze jsou na Francii totalne zavisli.
Facebook je líheň toxického odpadu. A skrz to jak jsou ty stránky navržené se tomu nedá ani zabránit.
Doporučuju, docela dobře tam vysvětluje jeho mechanismy, co před nějakou dobou leakly:
https://youtu.be/vAsgcRzvytc