Bude občanská válka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesmírná drůbež
24.11.21 07:56

@Alladina copak o to, že to hlásal on, ale jak tomu mohl uvěřit kdokoli alespoň průměrné inteligence, to fakt nechápu.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
24.11.21 08:19

@bigl oni se cítí být Bohem vyvolenou elitou národa, oni jsou to zrno, které bude odděleno od plev (rozuměj očkovaných), atd. :D

• Citovat
  • Upravit
Parninas
24.11.21 08:22

@My Melody Myslela jsem, že z toho co píšu je zřejmé, že narážím na to jak si lidé doslova vymýšlí věci co se nestaly. Na českých dezinfo webech poměrně standard. Že jinak demonstrace jsou nepopírám. Jen pokud jsou tak rozsáhlé, tak nechápu, proč mají odpůrci pořád tendenci si další vymýšlet. ;)

• Citovat
  • Upravit
10255
24.11.21 08:37

@tothova Nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
24.11.21 08:38
@Alladina píše:
Každý clovek, který je alespoň trochu při smyslech, má takovou reakci. Myslím, že i mezi neockovanymi se jich najde vetsina.

To hrozně těžko říct. Stačí si tu číst. Všichni budou hrozně moc odsuzovat tyhle chudáky, co si hrdě nosí svou hvězdu „Neočkovaný“ na bundě, ale pak jedním dechem dopisují, jak tam ty paralely vidí a na každém šprochu pravdy trochu. Vyloženě názory pevné jako „nejsem rasista, ale…“. :roll:

Ale pořád si jen říkám, že je to jen malé procento lidí. Nebo tomu alespoň věřit chci.

• Citovat
  • Upravit
1266
24.11.21 08:42

Ale nebude nic. Tihle radikální odpůrci očkování se snad vyskytují jenom na internetu, kde na ně nikdo nevidí, tak můžou vyřvavat svoje teorie. Hlavně o holocaustu o kterém valná většina neví ani pendrek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.11.21 08:45

Nic nebude. Pisálci jsou nejsilnější jen na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
24.11.21 08:45
@jednoslunicko píše:
Presne tak. Ale spoysta lidi na to skoci, staci byt malinko labilni.

No, skočí, budou o tom plkat na netu a v hospodě, ale to je tak jejich veškerá aktivita. Jak už tu někdo psal, vlastní práce a obživa je pro většinu podstatnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.11.21 08:46
@tothova píše:
Ahoj. Co myslíte? Bude? :nevim: Tohle přece nemůže dopadnout hůř. :zed:

Jestli máš děti. Upečte cukroví, pusťte si pohádky a diskuze na internetu nečti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
24.11.21 09:29

Válka už je, hlavně ve virtuálním světě… Kde jinde taky šířit strach a nenávist, než přes média a na internetu ;).

• Citovat
  • Upravit
Makca87
24.11.21 09:33
@Cenarius píše: Žádná občanská válka nebude, to je nesmysl. :roll: ono těch militantních antivaxeru je plno jen na FB a v diskuzích. V reálu jich je naprosté minimum. Pár procent společnosti. Ono jen ty sociální bubliny na sítích jim dávají pocit, že je to většina národa. Bože bože.

Ono nejde jen o odpůrce očkování, je totiž také strana očkovaných, co mají svou pravdu a jdou proti neočkovaným ;). Je to 50 na 50.

• Citovat
  • Upravit
12503
24.11.21 09:42
@Parninas píše:
To hrozně těžko říct. Stačí si tu číst. Všichni budou hrozně moc odsuzovat tyhle chudáky, co si hrdě nosí svou hvězdu „Neočkovaný“ na bundě, ale pak jedním dechem dopisují, jak tam ty paralely vidí a na každém šprochu pravdy trochu. Vyloženě názory pevné jako „nejsem rasista, ale…“. :roll:Ale pořád si jen říkám, že je to jen malé procento lidí. Nebo tomu alespoň věřit chci.

Fakt je, že s podobným názorem jsem se už setkala, ale pořád optimisticky předpokládám, že to bude spíš menšina, ale kdo ví, předpoklad není fakt. Možná máš pravdu Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
24.11.21 09:45
@Alladina píše:
Fakt je, že s podobným názorem jsem se už setkala, ale pořád optimisticky předpokládám, že to bude spíš menšina, ale kdo ví, předpoklad není fakt. Možná máš pravdu Ty.

Já se snažím být taky optimista. :D Lepší než propadat depresím z toho, co za lidi mám potenciálně všude kolem sebe.

• Citovat
  • Upravit
17981
24.11.21 11:31
@Parninas píše:
@My Melody Myslela jsem, že z toho co píšu je zřejmé, že narážím na to jak si lidé doslova vymýšlí věci co se nestaly. Na českých dezinfo webech poměrně standard. Že jinak demonstrace jsou nepopírám. Jen pokud jsou tak rozsáhlé, tak nechápu, proč mají odpůrci pořád tendenci si další vymýšlet. ;)

Proc nekto hodi fake fotku demonstrace? Nevim. Muze to byt nekto, kto se bavi tim, ze ti lze, ale muze to byt i cilena technika informacni valky, ktera neni nic nove pod sluncem a ktere se rika vytvorena a kontrolovana opozice.
Napriklad " konspiracni" medium prinese zpravu o tom, ze ockovani lide budou na podzim hromadne umirat, nebo ze vakcina te chce ocipovat. Jenze na podzim lide samozrejme neumiraji a zadnej cip v tom neni a je to gol do branky opozice a i opravnenym kritikum vakcinace. Lide to nerozlisuji, po case uz nikto nevi, co je pravda, co je lez a uz neveri nicemu, ani skutecnym a opravnenym kritickym nazorum. A navic to lidi utvrdi v tom, jaci jsou ti neockovaci de*bilove, ze veri v takovej blabol.

Maintreamove media ti lzou taky, info, ktere se k tobe dostane, je prefiltrovane, vidis odborniky, kteri podporuji oficialni linii, odborniky, ktery maji alternativni pohled, neuvidis, pripadne se dozvis o nich dezinformace. Jsi vystavena manipulaci tak, aby sis vytovrila minku, kterou si vytvorit mas.

Jedna profesorka politickych ved to dobre vysvetlila, rika, ze media delaji inteligentni a cilenou manipulaci, ktera je „vykonny organ“ moci a ktera slouzi k tomu, aby vetsina, (lide), aby vetsina delala to, co chce mensina pri moci. V demokraticke spolecnosti si nemuzou vlady delat co chteji, prave proto je pro ne manipulace nasi minky pres media tak dulezita. Abys verila tomu, cemu mas verit, delalala to, co mas delat, vytvorila si minku, kterou si mas vytvorit. Cilene a inteligentne se ohledne soucasneho deni vyuzivaji vsechny techniky socialniho inzinyrstvi.

Příspěvek upraven 24.11.21 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
24.11.21 11:37

@My Melody Na to jak moc ti vadí škatulkování, tak sis mě taky dost solidně zaškatulkovala. Podsouváš mi spoustu věcí, které jsem nikde nepsala. Například to, že si dělám srandu z dezinfo webů neříká nic o tom, že bych si myslela, že v jiných médiích manipulace nejsou. Jen vidím docela jasný rozdíl v tom si trochu zabarvit výklad informací tak, aby se to hodilo jejich vlastní agendě a mezi tím si regulérně vymýšlet věci a prezentovat je jako fakta. Jedno je morálně šedé (a dělají to všichni), druhé je regulérní lhaní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA