Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ano. K cemu ti ta informace je? Nemohla bys rovnou polozit otazku, na co se chces zeptat?
Běžte už s tím covidem do p. rdele, to už neumíte vymyslet příspěvek na jiné téma?! To máte všichni tak vymyté mozky?! ![]()
@Zwetta píše:
Běžte už s tím covidem do p. rdele, to už neumíte vymyslet příspěvek na jiné téma?! To máte všichni tak vymyté mozky?!
Covid je takové vděčné téma pro všechny ![]()
@megginka300 píše:
Covid je takové vděčné téma pro všechny
Jako počasí.
A do soukrome zpravy napises, ze ho chces chytit…
![]()
To jako vazne? Jak si to predstavujes? Ze prijedes za mnou domu? Nebo ti mam postou poslat muj posmrkany kapesnik?
@Dendiss píše:
A do soukrome zpravy napises, ze ho chces chytit…![]()
![]()
To jako vazne? Jak si to predstavujes? Ze prijedes za mnou domu? Nebo ti mam postou poslat muj posmrkany kapesnik?
@Lilie05 píše:
Má tu někdo covid?
A do hlavy si se nepraštila?? ![]()
@Lilie05 píše:
Má tu někdo covid?
@Dendiss píše:
![]()
Nechceš se raději naočkovat, trubko?
Alespoň doufejme, že nejsi pětapadesátiletej chlap. ![]()
@megginka300 píše:
Covid je takové vděčné téma pro všechny
nevím jak tobě, ale to je spíš smutné než vtipné ![]()
Ono na té degeneraci mozku asi fakt bude něco pravdy, nestačí, že jsou magoři politici, zmagoří časem úplně všichni.. ![]()
@Dendiss píše:
![]()
I tak nemá zaručené, že jej chytne. Mě se to nepovedlo
Ne že bych jsem tomu šla naproti, ale jen jsem chtěla využít příležitosti, když jej měli členové mé rodiny
@Zwetta píše:
nevím jak tobě, ale to je spíš smutné než vtipné
Ono na té degeneraci mozku asi fakt bude něco pravdy, nestačí, že jsou magoři politici, zmagoří časem úplně všichni..
Máš pravdu no, prý tam patří i zvýšená agrese..
Asi mají pravdu dle tvého příspěvku ![]()