Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Dendiss píše:
A do soukrome zpravy napises, ze ho chces chytit…![]()
![]()
To jako vazne? Jak si to predstavujes? Ze prijedes za mnou domu? Nebo ti mam postou poslat muj posmrkany kapesnik?
Já jsem si hned říkala, že to bude účel dotazu. Lidem už solidně hrabe, fakt.
Jen tak mimochodem, kdybych byla čistě teoreticky pozitivní a úmyslně šla někoho nakazit, určitě by mi hrozil nějaký postih, ne? To by mi kvůli nějakému anonymovi z netu a jeho blbým nápadům určitě stálo za to. ![]()
Já tohle nechápu…
Tak se nakazíš, máš sice půl roku klid a pak co?
Takhle v tom budem šlapat dalších pět let…
Má psychickou poruchu, v jedné diskuzi čeká na konec světa, tak se asi už nemůže dočkat.
@Zwetta píše:
nevím jak tobě, ale to je spíš smutné než vtipné
Ono na té degeneraci mozku asi fakt bude něco pravdy, nestačí, že jsou magoři politici, zmagoří časem úplně všichni..
ty taky nepůsobíš úplně happy ![]()
@Stevia píše:
Já tohle nechápu…
Tak se nakazíš, máš sice půl roku klid a pak co?
Takhle v tom budem šlapat dalších pět let…
To ale všichni..však očkování nechrání před nákazou.
Covid tu bude už pořád s námi.
@megginka300 píše:
Brzy si tu založí profil ![]()
@alisekR U nas 4 z 5 (furt nic, cely Covid bez jedine karanteny a bum
), ja ockovana + 3 deti. A jeste jsem zvladla, kdyz nikomu jeste nic nebylo, nakazit minimalne 1 ockovaneho
. Dotah to asi syn ze skoly.
@megginka300 píše:
To ano, nepochybně.
Měla jsem na mysli restrikce a omezení a konec vidět není…
@Bábrdl píše:
Nechceš se raději naočkovat, trubko?Alespoň doufejme, že nejsi pětapadesátiletej chlap.
https://www.novinky.cz/…jip-40378842
Ja uz takove reakce taky nedavam, vzdy jsem byla slusna ale ted mi nedela problem napsat ty pin.do vyndej si hlavu z pr.ele a zacni ji pouzivat, ale nejspise je to marne, ze tam mas fakt nasra. o..
@lilith1 píše:
Ja uz takove reakce taky nedavam, vzdy jsem byla slusna ale ted mi nedela problem napsat ty pin.do vyndej si hlavu z pr.ele a zacni ji pouzivat, ale nejspise je to marne, ze tam mas fakt nasra. o..
Jasně, ona se plánuje záměrně nakazit nebezpečným virem, místo toho, aby si nechala aplikovat prokazatelně mnohem méně nebezpečnou vakcínu a já jsem pi.na, co si má vyndat hlavu z p.dele. ![]()
Určitě si teď ti Italové na JIPce gratulují, jak nakazit se koronavirem byl super nápad. Ne, počkat, neříkají, neb jsou narvaní chemií a v umělém spánku.
Příspěvek upraven 23.11.21 v 20:11
@lilith1 píše:
Zvýšená agrese - že by následek očkování ![]()
No že by aspoň k něčemu to očkování konečně bylo?? ![]()