Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@megginka300 píše:
Zvýšená agrese - že by následek očkováníNo že by aspoň k něčemu to očkování konečně bylo??
Ne, jen nedokazi pojmout, co lidi ma v hlave piliny a co jinych lidi to na to konto odse. e.
@lilith1 píše:
Ne, jen nedokazi pojmout, co lidi ma v hlave piliny a co jinych lidi to na to konto odse. e.
No já to nevím..ale to že se někdo nechce očkovat látkou kterou nikdo nezná, navíc těch očkování bude mnohem víc než původně mělo být..
Spíš ty lidi víc přemýšlejí, než do sebe začnou něco cpat..
Ono je to hodně nafouklé, nemysli si.
Navíc ani to očkování nezabraňuje nemoci a lehčí průběh?
No jak u koho a je otázka jak moc to ovlivnilo očko..
@lilith1 píše:
Jsme zmatená
Ty jsi pro záměrné nakažení se covidem, nebo pro očkování? ![]()
@megginka300 píše:
No já to nevím..ale to že se někdo nechce očkovat látkou kterou nikdo nezná, navíc těch očkování bude mnohem víc než původně mělo být..
Spíš ty lidi víc přemýšlejí, než do sebe začnou něco cpat..
Ono je to hodně nafouklé, nemysli si.Navíc ani to očkování nezabraňuje nemoci a lehčí průběh?
No jak u koho a je otázka jak moc to ovlivnilo očko..
Nacpat i do sebe covid je rozhodně lepší ![]()
Na ARO je většina neočkovaných, i když jich je ve společnosti menšina, ale „ono se neví, jak ten průběh očko ovlivní“. Jasně…
@stinga píše:
Ale zas je tu sranda při večeru
Za to na Moravě už taková legrace není.
https://www. novinky. cz/domaci/clanek/jihomoravska-zachranka-zvazuje-traumaplan-lehke-pripady-by-musely-pockat-40378890#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky. sznhp. box&dop_req_id=c6LLmz2Gae6-202111231928&dop_id=40378890&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest174_ab_detector_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
@Bábrdl píše:
Jsme zmatenáTy jsi pro záměrné nakažení se covidem, nebo pro očkování?
Tak kdyz rostu z nekoho kdo se chce dat nakazit tak za b..
@lilith1 píše:
Tak kdyz rostu z nekoho kdo se chce dat nakazit tak za b..
JA jsem pro možnost C..žít a nechat žít ostatní, s očko i bez očko ![]()