Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Akinee píše:
To říkala herečka Zdeňka Procházková v posledním rozhovoru než umřela, že jí to teď silně připomíná období před válkou a že je rada, že už se toho nedožije.
Ono to tak může působit, jenže do dějinných události vstupuje tolik proměnných, že určitě události mohou a stejnou měrou nemusí vést ke stejným koncům jako za podobných události v minulosti. Ona se historie opakuje/neopakuje.
@Mango_Lassi píše: „Prosím nesrovnávejte holocaust s ničím, co Vás kdy může v civilizované Evropě potkat,“ vzkazuje předseda Židovské obce v Praze František Bányai. Pražská židovská obec zveřejnila na svém Facebooku jeho odpověď na dotaz, který k ní dorazil a který sama označuje za „nepříliš vhodný“. Autor se ptá, zda židovská obec vidí nějakou podobnost mezi perzekucí Židů během protektorátu a současnými protiepidemickým restrikcemi, respektive „diskriminací neočkovaných“:https://hlidacipes.org/…dovske-obce/
Jo, ti musí mít těchhle debílků už totálně po krk. Moc hezky napsáno.
@My Melody píše:
Taky si myslim, ze oni moc dobre vedi co delaji, tyto extremy, tohle uz neni o nekompetenci,..Jak jsem psala o te profesorce politickych ved, ta to o manipulaci, tkere jsem vystaveni, rekla na rovinu a jasne : " i kdyz vy nevite, jak funguje vas mozek, oni to vedi". Deje se presne to, cemu bylo potreba se vyhnout, rozdeleni spolecnosti, nenavist jedne skupiny vuci druhe. Vesele se potlaceji prava jedne skupiny, ktera je ukazovana jako ta menecenna, (co jine to je, kdyz ockovany muze nakazu roznaset stejne jak ja, ale ja nemam stajna prava, ja nemuzu tam a tam jak nejakej odpad???.)..a ti nahoru se muzou rechtat, ze jim za to lidi jeste tlapkaji.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Očkovaný neroznasi nákazu stejně jako neočkovaný.
A takové to: jedna paní říkala a jeden politik řekl… To snad nemůžeš myslet vážně. Cituj. ![]()
Dobrý večer,
reaguji na příspěvek, kde se pisatelka zmiňuje o holocaustu. Ačkoli ve věcech covidu či očkování zůstáváme nestranní, jakékoliv přirovnávání současné situace k holocaustu či komunistickému režimu je projev neúcty vůči obětem. Příspěvek jsem smazala. Děkuji za pochopení.
Hezký den
Terka
@admin píše:
Dobrý večer,reaguji na příspěvek, kde se pisatelka zmiňuje o holocaustu. Ačkoli ve věcech covidu či očkování zůstáváme nestranní, jakékoliv přirovnávání současné situace k holocaustu či komunistickému režimu je projev neúcty vůči obětem. Příspěvek jsem smazala. Děkuji za pochopení.
Hezký den
Terka
děkuji
Ach, díky bohu. Naše panenské oči zůstanou neposkvrněné problematickými příspěvky.
Teď prosím nějaké foto podělané plíny, ať si očistím i mysl.
@admin píše:
Dobrý večer,reaguji na příspěvek, kde se pisatelka zmiňuje o holocaustu. Ačkoli ve věcech covidu či očkování zůstáváme nestranní, jakékoliv přirovnávání současné situace k holocaustu či komunistickému režimu je projev neúcty vůči obětem. Příspěvek jsem smazala. Děkuji za pochopení.
Hezký den
Terka
Popravdě mě spíš zajímalo, co za hrdinu se za tím schovávalo. Ale chápu.
Edit. Jen teda když jste to smazali z citace mé, tak nerozumím proč z ostatních ne. ![]()
@Parninas píše:
Popravdě mě spíš zajímalo, co za hrdinu se za tím schovávalo. Ale chápu.
Taky bych radeji vedela, kdo to vyplodil, nez to mazat.
Admini jako vždy dementům kryjí záda.
stejně je ten příspěvek ocitovaný x krát. Tak o co jde
@tothova píše:
Ahoj. Co myslíte? Bude?Tohle přece nemůže dopadnout hůř.
Co to lidi furt zvanite???Mate co žrát, kde spát, máš ruce nohy, tak s čím kurva máte furt problem? Uvědom si, že lidi mají mnohem horší problémy ve světě, než řešit roušku na drzce, nebo jestli někdo dostane vakcínu nebo jestli existuje Covid a nebo jestli budu muset někde ukázat průkazku o očkování…jinde by za tu vakcínu ať jakoukoliv dali vše…lidi jsou zpovykani už neví co by a chovají se jak vylizani koko. i.Jestli máš problém s nějakou momentální situací, bez makat na Covid jednotku tam budeš ty a podobní užiteční aspon ![]()
@Alriga píše:
Očkovaný neroznasi nákazu stejně jako neočkovaný.
A takové to: jedna paní říkala a jeden politik řekl… To snad nemůžeš myslet vážně. Cituj.
Pani se jmenuje Pamela Obertan.
https://www.researchgate.net/…ertan-Pamela
1. Pohledej vysilani TV ze zari, Focus Canal 10, Guadeloupe. Pokud rozumis francouzky, vyslechni si celou relaci, stoji za to.
2. Pan se jmenuje Dupond Moretti, v radiu J rekl :…ti, kteri odmitaji vacinu jsou „une faille“ naseho sytemu… „la faille“ - chyba, fraktura, dira…kteri odmitaji vakcinu, mluvi o svobode, jakoby svoboda byla nakazit ostatni a je teda zabit…
3. Ohledne tveho nesouhlasu s mim vyjadrenim, kdy jsem napsala, ze :" Ockovany muze nakazu roznaset jak ja".
Zadny vyznamny rozdil ve virove zatezi mezi ockovanymi a neockovanymi, asymptomatickymi a symptomatickými skupinami pri infekci virem SARS-CoV-2 Delta Variant, Acharya, 2021https://abc.net.au/news/2021-08-07/nt-howard-springs-set-to-reach-capacity-quarantine/100358058
Ockovani a neockovani maji stejnou virovou zatez v komunitach s vysokym vyskytem Delty. Riemersma, 2021
Vylucovani infekcniho viru SARS-CoV-2 pri ockovani pri prevalencii delty - Wisconsin, cervenec 2021. Zadny rozdil ve virove zatezi pri porovnaní neocokovanych a ockovanych osob… pokud se ockovani infikuji Deltou, muzou byt zdrojom prenosu SARS-CoV-2 na jine osoby…
Barnstable County, Massachusetts, cervenec 2021, Brown, 2021 Barnstable, Massachusetts, júl 2021 Studie CDC MMWR zjistila, ze v 469 prípadech COVID19 bylo 74 % pripadu u plne ockovanych osob. Ockovani meli v prumere vic víiru na nosni sliznici ja neockovani, kteri byli infikovani.
Nozokomialni infekce Deltou ve vysoce ockovane populaci, Izrael, cervenec 2021, Shitrit, 2021…priklad vysoke prenosnosti variantu SARS-CoV-2 Delta mezi ockovanymi.
Toto je zajimavy, jak klesa ucinnost casem, koukni napriklad Pfizera, Svedska studie - ucnnost ockovani proti riziku symptomaticke infekce, hospitalizáci a umrti do 9 mesicu: Nordström, 2021
29 studii https://brownstone.org/…ne-efficacy/
Příspěvek upraven 24.11.21 v 23:02
@MrsNorris píše:
Ach, díky bohu. Naše panenské oči zůstanou neposkvrněné problematickými příspěvky.Teď prosím nějaké foto podělané plíny, ať si očistím i mysl.
Ufff, jesteze ten strasidelnej, covidovo kacirskej prispevek zmazali. By si to nekto procetl a jake straslive chmary by to mohlo nadelat v jeho makovici, radeji ani nemyslet.
@Parninas píše:
Popravdě mě spíš zajímalo, co za hrdinu se za tím schovávalo. Ale chápu.Edit. Jen teda když jste to smazali z citace mé, tak nerozumím proč z ostatních ne.
Dobrý den,
snad už byly citace domazány. Pokoušíme se co nejméně zasahovat do diskuzí očkovaní x neočkovaní, ale toto bylo příliš i na nás, zároveň i když chápu, že jste chtěli vědět, kdo to psal, musíme respektovat sdělení, co se za příspěvkem skrývalo a to, že ten člověk očkován není, což je sdělení intimního rázu.
Děkuji za pochopení
Diana ![]()