Bude to porod?

22.7.10 09:38

bude to porod?

ahoj holky v pátek jsem měla termín takže přenáším od včera od 4 od rána jsem měla lehké bolesti pak přišli ve 14:00 od té doby je mám každých 8-10 min hrozně to bolí jako by mi svírali celý podbříšek pak mi to střelí do zad,v noci jsem byla čůrat a na toaleťáku bylo trošku krve teď ráno jsem to měla takové hnědé.mám jed do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
22.7.10 09:42

No já bych jela.Co a jak přesně Ti stejně řekne jen gynekolog pokud je to pravidelný-ty bolesti po tech 8-10min.tak to bude porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
22.7.10 09:43

Ahoj

Tak já bych tam každopádně aspon zavolala určitě ti řeknou víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
22.7.10 09:43

Jojo, to bude porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.7.10 09:44

bychřeklažeti odešla hlenová zádka, dej si co nejteplejší sprchu nebo vanu, pokud ti ti bolesti přestanou, tak senic nedeje, pokud seti bolesti vrátí, a mužou být i silnejší a v kratším intervalu, tak už bude porod…me takto po sprše za hodinu praskla voda…tak hodně štestí a rychlý porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
22.7.10 09:45

Já myslím že určitě to porod bude. Pokud máš kontrakce. Záleží jak dlouho chceš být dopředu v porodce. Já plánuju být co nejdýl doma. Je to ale jen názor nezkušené. Já budu za pár dní na tom stejně, že nebudu vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.7.10 09:45

Mně taky takhle porod začal - trochu krve (ale v den, kdy jsem byla na kontrole), bolesti ale nepravidelné a 2h se mi zdálo, že necítím pohyby. Tak jsem radši jela (měla jsem to do porodnice přes půlku Prahy) a když mě doktorka vyšetřila, byla jsem otevřená na 5cm 8-o a po monitoru hned na 8 8-o .

Držím pěstičky :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 10:04

Jj, taky bych řekla že to je ono tak hodně štěstíčka a ať to máš rychle za sebou! A mimíska v náručí brzo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
22.7.10 10:07

Jo, teplou sprchu a uvidis. Kdyztak zavolet do porodky. Pri bolestech po 8-10 minutach bych nejela, to jsem u prvniho jeste luxovala a cekala az chlap prijede z prace, ani sem mu to nejak mic nerikala aby nenervil. Jela sem s bolestma po 3 minutach a kluk se narodil az za 10 hodin. Jet pri tech osmi, ztravim tam celej den. u druhyho sem jela s bolestma po 2-3 minutach, jenze to bylo neci jinyho, pac byly takhle casto od zacatku tech spravnejch bolesti a kluk se za dve hodiny a kousek narodil, uz pri prijmu sem byla otevrena na 7-8 cm. Preju hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.7.10 10:12

:) hodně štěstíčka přeju.

Jen bych dodala s tou „co nejvíc teplou vanou“, že to enní moc dobré. při přáíliš horké vodě se miminku zrychluje tep, stejně jako mamince. To už zdravé není :wink: . Obecně platí, že naše kůže by neměla horkem zčervenat.
Jéé, dcerka bude mít za pár dní první narozeniny, tak vzpomínám a vracím se zpět, jak bych si ten porod šoupla hnedle znovu!!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
22.7.10 10:16

Taky si myslím žeje to začátek porodu…
to hnědé .. to je hlenová zátka…
odchází, takže budeš asi někde na začátku porodu.. já bych počkala na bolesti po 5 minutách, mezitím bych pobalila co ještě nemám, a vyjela bych.
Hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.10 10:27

holky moc vám děkuji za rady sprchu jsem si dávala hned ráno a bolesti nepřešli ani nezesílili jdu uvařit polévku,hodit do pračky a přeluxnout byt uvidímeco bude dál :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.7.10 10:32
IMI píše:
Jo, teplou sprchu a uvidis. Kdyztak zavolet do porodky. Pri bolestech po 8-10 minutach bych nejela, to jsem u prvniho jeste luxovala a cekala az chlap prijede z prace, ani sem mu to nejak mic nerikala aby nenervil. Jela sem s bolestma po 3 minutach a kluk se narodil az za 10 hodin. Jet pri tech osmi, ztravim tam celej den. u druhyho sem jela s bolestma po 2-3 minutach, jenze to bylo neci jinyho, pac byly takhle casto od zacatku tech spravnejch bolesti a kluk se za dve hodiny a kousek narodil, uz pri prijmu sem byla otevrena na 7-8 cm. Preju hodne stesti :kytka:

IMI, já vyjela při kontrakcích asi 7-8 minut, říkala jsem si, že já nezkušená rodička si raději pobudu v porodnici. Tak jsme vyrazili.
Během půlhodinové cesty se kontrakce zkrátily na 3 minuty, odtekla mi plodovka a otevřela jsem se :wink: Takže kdybych čekala jako ty, porodím doma :wink: :lol:

Niki, já myslím, že to porod bude, do nemocnice bych pro klid duše jela, kdyžtak tě pošlou zpátky.
Přeji rychlý hladký porod a zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
22.7.10 10:37

Jj hodne stesti a sil,bude mimisek,pak napis :palec:

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
22.7.10 10:38

chuanitka oni me tam ani driv nechteli, volala sem tam kdyz bylo po 5-6 minutach a PA mi rekla, at si vezmu paralen a jeste par hodin vydrzim. Vydrzela sem hodinu a jela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí