Bolesti

51
17.7.10 18:10

bolesti

chtela jsem se zeptat maminy, včera jsem měla termín porodu, večer mně začlo bolet v kříží a v podbříšku, ta bolest v kříži je čím dál tím horší, ráno jsme byly v nemocnici na poslouchání ozev a doktor říkal že je to všechno vpořádku, tak vůbec nevím jestli mám kontrakce nebo poslíčky, protože plodovka mi neodtekla. Vůbec nevím co se děje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
17.7.10 18:12

bolest se zvětšuje? je to jako sevření břicha? po kolika min?

• Citovat
  • Upravit
51
17.7.10 18:19

bolesti

no je to čím dál tím větší bolest a trvá to tak 30vteřin asi co 7min

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.7.10 18:21

Otrepana rada, dej si vanu. Bud ti to zklidni nebo se to rozjede. 30s je tak na hranici ucinne kontrakce, ta by mela podle vseho trvat alespon 45s. Pokud je dite v poradku, tak bych urcite nejezdila do porodnice s kontrakcemi po 7min, zbytecne by ses tam trapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.7.10 18:23
Pjeťa píše:
no je to čím dál tím větší bolest a trvá to tak 30vteřin asi co 7min

asi to bude ,,ono,, ale dej si vanu a (nevím jak daleko máš do porodnice) jela bych tak při bolestech po 5 min. dobal si tašku :lol:

• Citovat
  • Upravit
51
17.7.10 18:24

bolesti

no ale když mi neodtekla polodovka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.7.10 18:27

to nemusí .....kolikrát ti jí píchnou těsně před tlačením :-)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
17.7.10 18:27

to už budou podle mýho kontrakce. Taky mně trvali na začátku po pár minutách a trvali chvíli pak bolest stupnovala a trvala déle…Dobal tažku a tu vanu nevím aby se to nerozjelo více…
Držím palce na porod :-P at je bezproblémový a pěkně zdravé savé miminko a hodně mlíčka :-P

• Citovat
  • Upravit
8297
17.7.10 18:33

Hele, na plodovku necekej, nektere deti se narodi v obalech s plodovkou neprasklou, pokud voda nepraskne hned na zacatku, tak se jezdi kdyz jsou kontrakce co 5min, meli by byt pravidlene co tech 5min alespon hodinu.
Zalezi, jak daleko mas do porodnice, ale pokud uz porod nebude v zaverecne fazi, tak prevoz do porodnice ho vetsinou zpomali, tak se nelekni, ze prijedes do porodky a kontrakce fuc, je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
17.7.10 18:46

Pjeťa -vypadá to na křížové bolesti..malá rada abys je neměla..mimi je Ti leží páteří na páteř…opři se na loktech třeba o stůl a hýbej zadečkem…ze strany nA stranu…pomůže to a ty se ušetříš jedné nepříjemné bolesti navíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
17.7.10 19:10

tak co, jak ti je?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat