Bude trapné z práce odejít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Knihomyš no to by melo jen mam strach ze z toho trapného okamžiku budu spatna delší dobu. Vzdy kdyz jsem se octla v konfrontaci tak mi při pomyšlení na tu situaci bylo zle jak u srdíčka tak od žaludku a to mohlo ubehnout klidne i nekolik tydnu
jojo znim jak mago.r ![]()
- Citovat
- Upravit
Zažila jsem jednou něco podobného. A věř mi,že když už z prvního dne nemáš dobrý pocit, tak tam prosté jen zítra zavolej. Nemáš podepsanou smlouvu, nemusíš tam ani chodit. Já takhle trpěla a chodila domu 11 dní s brekem. Až jsem sebrala odvahu a ukončila pracovní poměr. Pak jsem si našla novou a úplně v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie.Kusa ja to chapu, jen vim ze kdyby byla prace placená lépe tak stoprocentně zůstanu. Lidi jsou fajn a zasmeju se. Zitra tam zavolam ale uz ted se děsím ![]()
- Citovat
- Upravit
Normálně jim řekni, že práce není podle tvých představ a odejdi. Navíc pokud není podepsaná smlouva…
Je to nepříjemná zkušenost, ale i taková ti dá do budoucna a pracovního života hodně. Taky mám za sebou jedno pracovní místo, kde jsem vydržela 10 dní a denně doma brečela…naslibované hory doly a realita jinde. Strašně se mi tím ulevilo.
Najdeš lepší
Zrovna teď, v době nízké nezaměstnanosti je nabídka silně nad poptávkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele budeš trpět tři minuty telefonátu … ale představ si tu úlevu potom
A nebudeš první ani poslední kdo takhle už nepřišel, k nám někteří ani nenastoupili a to tu pracovní smlouvu podepsanou měli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec se telefonu neděs
je to naprosto normální. Řekni pravdu, nemáš se za co stydět. Když z toho nemáš dobrý pocit, nechoď do toho. Žiješ jen jednou, tak nedělej něco, co nechceš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo přesné jak píše kittylittle , dost se ti uleví
Já si pamatuji tu noc kdy jsem ani nemohla spát jak mi bylo hrozne, když jsem věděla , že ráno budu volat
( mě se o tom i zdálo )A? V pohodě. Úplně. Jen mi pak bylo trapný jít podepsat výpověď, což ty nemusíš
Asi budeš taky taková cíťa jako já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak ti radí ostatní,normálně tam zajdi,zavolej a řekni jim to na rovinu,o nic nejde.Jo ale jinak,jak píšeš,že 150 hodin je moc,tak některé měsíce mají i normu 172 a víc
tak abys nebyla nepříjemně překvapená…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danulinka16 jak jsem pozdeji dodala, počet hodin chapu.. jen mi jde o ty penize ze mi to prijde proste malo za tu dřinu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Danulinka16 jak jsem pozdeji dodala, počet hodin chapu.. jen mi jde o ty penize ze mi to prijde proste malo za tu dřinu.
Tak to každopádně,makat na 12ky ve fabrice za minimálku musí být špatný vtip…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
trapné by bylo tam ani nezavolat… to by bylo trapné… jsi dospělá, vzchop se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prý to je ale normální postup v dnešní době
Do inzerátu napíšou nevím kolik tisíc, přijdete tam a zjistíte, že to je i s přesčasama a nevím čím a základní mzda minimálka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, predem se omlouvam za psaní ale jsem na telefonu. Mam takové dilema. Shaním uz delší dobu praci a proto kdyz se mi konecne ozvali tak jsem mela radost, ale vzali to hrozne hopem. Clovek tam prisel s představou o uvedem platu na inzerátu (velká chyba, vim) no a byli hrozne milý a dali mi papiry k doktorovi.. nechtěli pohovor ani nic, ze připraví smlouvu a mam se zitra stavit k doktorce, pak do prace podepsat smlouvu a hned rovnou na smenu odpolední. Vse jsem udelala jenze bum… ve smlouvě smen nekonečno a hrozne absurdní plat. Samozrejme na to jsem se ozvala s tim ze jsem to takhle necekala ale přesvědčivá slečna mi rekla ze s přesčasy z toho jsou pekne penize.. ale co si budeme povídat je to vazne minimální mzda. A prace to neni lehká (nechci uvádět). Ve smlouvě mi spletli jméno tak ji mam podepsat zitra ale pritom jsem dneska uz pracovala… no a krom party fajn lidi byla prace s prominutím na ho.no, většinu času mi z toho bylo zle a představa ze toto budu delat porad a za minimum mi nahanela slzy do oči… hrozna dřina a vse me boli a ted nevim co mam delat. Kdyz je blba hlava tak trpí cely tělo. Je mi trapné zitra dojít a rict ze na to nemam a nechci tam pracovat. Poraďte prosim co tedJen dodám ze je to moje prvni pracovní misto, ted jsem vylezla ze školy a nevim jak na to. Nikdy jsem to nezažila.
Ježíši, pryč od nich… Tohle není seriózní firma, využívají nezkušené naivní holky. Najmout bez dohodnutého platu a smlouvy, no ty vole! Pardon to nejde říct jinak ![]()
- Citovat
- Upravit
@PaníBovaryová ano uvedli, me bylo jen trapné z toho ze jsem se ten prvni den mela ujistit ze ta mzda plati tak jak bylo psané v inzerátu.. nic svereneho nemam ale mam strach zda z toho nemohu mit nejake problemy kdyz se uz neozvu.