Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veveří nevěřím, že toto bude Rusku stačit. Podle mě nějaký kousek Ukrajiny mu pusu nezalepí. Zatím postupují dál a dál, zbrojí jako o život. To na nějaký smír nevypadá.
@Veveří píše: Více
Souhlas. Jen myslím, že Putina ani nenakrkne, protože on ví, že na vstup nedojde a jeho taky nebaví furt válčit.
Tady jde čistě o to, předhodit veřejnosti obrázek, že jsme neprohráli.
@Sandra277 píše: Více
Já myslím, že to dělají, aby to pak vypadalo, že taky trochu ustoupili. Aby dišlo ke smíru, tak musí být oběma stranám umožněno, zachovat si tvář.
@Sandra277 píše: Více
Myslím, že jak zesílí tlak od Amíků, tak se ty dvě velmoci stáhnou obě tak nějak současně, protože házet si vzájemně na hlavy atomovky by neprospělo nikomu, a to ví obě strany. Jako blbec z toho ovšem vyjde Ukrajina, která po uzavření příměří už nikoho nebude zajímat. O to bych se i vsadila.
Ja si teda myslim, ze Ukrajina bude hodne zajímat celou Evropu - poválečná obnova bude zdrojem příjmu, tak je to vzdycky, ekonomika se roztočí…
@Lily-of-the-valley píše: Více
Investovat tam budou především Američani, aby se jim vrátilo těch 45 mld. dolarů za zbraně. Proč by to jinak dělali? Ještě před par měsíci kongres musel přijmout rozpočtové opatření, snad čtvrté v řadě, aby USA nespadly do insolvence, neměli penize ani výplaty státních zaměstnanců, dá se to dohledat. Na Evropu zbudou drobky ze stolu, subdodávky, možná.
@Veveří píše: Více🤷♀️ tak samozřejmě. Jen to neladi s tvým tvrzením, ze nebude nikoho zajímat - naopak, ekonomicky to bude určitě přitažlivé téma.
Tím „nebude zajímat“ to myslím jinak. Investičně to schlamstnou USA, ale myslím tím spásu demokratické Ukrajiny, její vstup do EU atd., z toho zbudou jen sliby a mohutné proslovy. Ale jenom ze začátku, pak už po ní neštěkne pes, protože nikdo to nebude chtít opakovat a dráždit Rusa. Ukrajina to bude vyčítat celému světu. Já už jsem jak Baba Vanga ![]()
@Veveří to se klidně může stát.
Taky se může stát tisíc jiných věcí. ![]()
Nam, běžným lidem, nezbývá nic jiného, než žít své životy dál. Protoze jestli se neco po💩, stejne to nemáme šanci ovlivnit.
Máš pravdu, je to tak. Ono to vždycky nějak dopadne.
Lidi si nechavaji mozky natolik vyplachovat provalecnou demagogii, ze ztraceji posledni zbytek pudu sebezachovy a zdraveho rozumu a akceptuji i krvavou sebevrazdu nasi casti Europy. A nejde s tim nic delat, protoze lidska blbost nema hranic,
mel ten Einstein desivou pravdu s tou nekonecnosti.. ![]()
Presto doufam, ze k tomu nedojde.
Ve válce už jsme dávno. Myslím tím v té světové.. jen jsme si to ještě pořádně neuvědomili.. děsím se co bude i s ohledem na současné světové dění (Trump, Putin..). Bojím se o děti
Myslím, že zažíváme změnu světového řádu. Bude to o USA, Rusku a Číně. Bezvýznamná, ideologická, slabá a v podstatě i směšná Evropa si ani neškrtne…už si vlastně teď neškrtá. Promarněná šance v čele s bláznivou Ursulou a jejím ansáblem. Škoda. Válka bude, ale výhradně obchodní.
Nevim, jestli je blazniva, u ni tipuju spis korupci v kombinaci s nekompetenci, jsem ted koukala historii procesu v kauze netransparentnosti a negociace kontraktu na vakciny, clovek se fakt citi jak nekde v tretim svete, EU se stava bananovy stat, obrovske skandaly a nic se nedeje, zadne postihy, zadna demise. Pokud by chtel nekto potopit EU, nic lepsi by nemohl chtit, jen aby ve vedeni EU byli lide, jaci jsou tam dnes, skodna ve vlasnim reviru.
Ja byla vzdy proeuropska a porad si myslim, ze spojena Europa je dobra vec, jenze EU jde uz nejaky cas vychodni cestou, soft totalitarismus, slapani po svobodach, ideologie, cenzura… masmedia, ktera misto informovani vyplachuji lidem hlavy selektivnimi, filtrovanymi informacemin, lzou, manipuluji, misto investigativy delaji propagandu v mire, ktera je sokujici…EU potrebuje dukladnou rekonstrukci a to se v dohledne dobe nestane, bohuzel. Neni mi z toho, co se deje v Europe, dobre. Zklamani a zoufali budou pravdepodobne cim dal tim vic volit extremisticke strany, hodne blba perspektiva pro Europu. A nejde s tim delat nic, vubec nic, protoze blbost lidska je nekonecna, Einstein mel smutnou pravdu.
![]()