Bude 3. světová válka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.11.24 00:06

Bude válka ?

Hezký večer, poslední dny to celkem eskaluje a moje otázka zní, myslíte, že bude 3. světová válka nebo jaderná? Mám z toho poslední dobou velké obavy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5613
30.11.24 01:07

Připadá mi to tak absurdní… Když ale vidím všechny ty generály, jak jsou na koni, tak se obávám, že jo. Neumím si představit, že by moje děti přišly o budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
30.11.24 01:43

Válka nebude. Ukrajina se vzdá a přijde o okupovaná území. Západ se Rusku demostrativně pomstí tím, že zahájí jednání o vstupu Ukrajiny do NATO. Přístupová jednání ovšem budout trvat stejně dlouho, jako přístupová jednání Turecka do EU…

• Citovat
  • Upravit
9011
30.11.24 06:28
@Vyzvědačka píše: Více

Upřímně, v tuto variantu chci taky věřit.
Bohužel už před x lety tak, 9 let to mohlo být, se mi často zdál jeden blbý a zlý sen, že je střední Evropa totálně zplanýrovaná a mi jdem zemí nikoho, ke prošla válka..
A protože mi od dětství bylo dáno, že ve snech vidím věci předem, tak se bohužel bojím… rozhodně tuto schopnosti nijak aktivně nerozvíjím. A to nejsem hysterická a sledují souvislosti ze všech pohledů.. přesto mám už delší čas z této války strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
30.11.24 06:40

Tak doufam, ze budou trvat jeste dyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
30.11.24 07:14

Nemá smysl si nic namlouvat, lidstvo má válčení v krvi, historie to potvrzuje. Bohužel to vždycky vyvolají jeden nebo dva blbci a ostatní to odnesou. Nemůžeme si myslet, že jsme konečně přišli k rozumu a od teď se válčit nebude… Někdy zase nějaká válka přijde, kdy, netroufám si říct.

Jediné, co můžeme dělat, je vychovávat naše děti tak, aby spolu dokázaly vycházet a žít v míru… jenže, ten blbec na dost vysoké pozici se vždycky najde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.24 07:26
@alisekR píše: Více

O které země šlo?
O čem ještě se ti předem zdálo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64931
30.11.24 07:50

To je asi treti diskuse během tydne. Vzdyt to pri zakladani musi ukazat, jmenuji se skoro stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
30.11.24 07:55

Ono to neeskaluje jenom poslední dny, spíš od začátku konfliktu na Ukrajině, Putin a jeho nohsledi vyhrozujou a vyhrozujou… Takže já už jsem docela otupela a přestala se bát, doufám tedy, že se konflikt nerozšíří, ale stát se to bohužel může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.24 08:00
@Anonymní píše: Více

Já mám také z války strach :( i jsem dceři nechala zařídit cestovní pas a ze strachu špatně spím

• Citovat
  • Upravit
8435
30.11.24 08:29
@dickys píše: Více

Ruská diplomatická škola :lol:

https://m.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vyzvědačka
30.11.24 08:46
@vokishka píše: Více

To víš na Seznamu nahoře se objevil termín třetí světová válka a někdo si to zas holt přečetl…

• Citovat
  • Upravit
Vyzvědačka
30.11.24 08:53
@D. C. píše: Více

V dnešní době globalizace, kdyžjsou ekonomiky provázány k válce nebude vůle. Jedním z hlavních důvodů konfliktu je zisk a ztráta obchodních vztahů. Nikdo to nechce eskalovat tolik, aby si svůj obchod zničil.
Navíc si vezměme Čínu. Má určité zájmy na posílení vlivu, nicméně obchoduje a chce obchodovat se všema. A má dost sílu. Proto se nějak jednoznačně nestaví ani na jednu stranu.

• Citovat
  • Upravit
Vyzvědačka
30.11.24 08:56
@D. C. píše: Více

No, tak nikdy o tom nerozhoduje jenom jeden blbec

• Citovat
  • Upravit
5613
30.11.24 10:14

No právě, že podmínka Ruska bude, že Ukrajina do NATO nevstoupí. Takže Ukrajina se vzdá části území a EU s ní zahájí přístupové rozhovory k vstupu do EU, které se potáhnou hodně dlouho, protože šance, že EU bude schopna dotovat tak obrovské území, a s prominutím černou díru na peníze, se limitně blíží nule. Tímto blahosklonným gestem EU sice Putina trochu nakrkne, ale bude to víc gesto než realita. Až skončí válka, Ukrajina bude lehce zapomenuta, protože Evropa bude řešit hlavně svoje hospodářské problémy, krachující automotiv a rostoucí nezaměstnanost. Čili nefunkční Green Deal a politický rozkol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová