Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kelsey píše:
Na míru, okna dveře Ševčík, nene se sklem jsou nahoře ložnice a 3 dětské pokoje a zbytek jsou plné, ještě chceme ty samé skleněné dvoukřídlé do obýváku/kuch. ty nám chybí ještě. Furt je co dodělávat postupně
fakt su super..my sme akurat v stadiu, ze budeme projektovat vnitrky..buduci tyzden mame sedenie s architektom a mame si pripravit co sa nam paci a on nam spravi navrh..tak pozeram na inspiracie..mne sa pacia celosklenene dvere v kombinacii s nerezom
@kattkka
ahooooj..a vy teda nakoniec staviate?
ja myslelaze kupujete nejaky barak
@miisenka píše:
@Trolíci
pozeram Ti na metrik..mas rovnako stareho syna..:-)
My máme obě děti narozené 15.7. akorát ob tři roky, nevím proč mi ten jeden metřík ukazuje o jeden den jinak =)
@miisenka píše:
@kattkka
ahooooj..a vy teda nakoniec staviate?
ja myslelaze kupujete nejaky barak
jo nakonec stavime. ![]()
@Trolíci píše:
My máme obě děti narozené 15.7. akorát ob tři roky, nevím proč mi ten jeden metřík ukazuje o jeden den jinak =)
jeee tak to je sranda..nase je 24.7.
@kattkka píše:
jo nakonec stavime.
@miisenka píše:
zmena nakonec, ale budete to mat podla seba, co je asi lepsie..a vo finale i financne vyhodnejsie..i ked ta chaloupka co si ukazovala bola kouzelna
Tak dle mě rekonstruovat je asi horší než stavět
@miisenka píše:
zmena nakonec, ale budete to mat podla seba, co je asi lepsie..a vo finale i financne vyhodnejsie..i ked ta chaloupka co si ukazovala bola kouzelna
no byla jenomze nam ji tenkrat vyfoukli. Nabudem to mit nejak velke 4plusskk 110m ale uz se tesime.
@kattkka píše:
no byla jenomze nam ji tenkrat vyfoukli. Nabudem to mit nejak velke 4plusskk 110m ale uz se tesime.
joaha..to som uz nezaregistrovala..a kde staviate? niekde u Vas alebo inym smerom?
@Trolíci píše:
Tak dle mě rekonstruovat je asi horší než stavět
no s tym suhlasim…preto staviame..:-)))
@miisenka píše:
joaha..to som uz nezaregistrovala..a kde staviate? niekde u Vas alebo inym smerom?
Bliz k manzelove praci mezi Blanskem a Vyskovem. Podomi.
@miisenka píše:
fakt su super..my sme akurat v stadiu, ze budeme projektovat vnitrky..buduci tyzden mame sedenie s architektom a mame si pripravit co sa nam paci a on nam spravi navrh..tak pozeram na inspiracie..mne sa pacia celosklenene dvere v kombinacii s nerezom
My chtěli šedé dveře krásné byly, ale neladily nám k nábytku.
Měli jsme obývací stěnu jsme si vzali ze starého, k tomu se na míru ve stejných barvách dělala kuchyň, takže pak se vybíral vinyl a dveře a koupelna, WC aby to ladilo k sobě ty místnosti. Jsme detailisti
.
Držím palce u architekta at dobře vše dotáhnete.
V takovém stadiu jsme byli loni touhle dobou
.
My jsme si vyhlídli hrubou stavbu, dole to bylo už rozdělené příčkama, jen jsme oproti plánu dali kuch.na jinou stěnu, že kde měla byt do U to se mi nelíbilo, tak šla naproti a máme rovnou s pultem a nahoře nic nebylo, tam nás zavedl řekl rozmyslete si kolik tady chcete pokojů, kde, jak budou velké, kde dáme koupelnu. Že mu to máme zakreslit na papír on to změní v plánech pak a za dva dny od to co jsme mu dali ten papír příčky v podkroví stály jak jsme chtěli, chlapci byli rychlí.